jogi Αύγουστος 15, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ο mobile μια χαρα ανεβαζει fsb, αφου εκανες το L12 και εβαλες τα διαφορα σκαλισμενα Bios. οι μνημες σου δεν ανεβαινουν. Είμαι με dfi lanparty και με αυτές τις μνήμες είχα φτάσει μεχρι 235 και πήγαινε και άλλο, αλλά με τον desktop επεξεργαστή μου. Απο τότε που πήρα mobile (εδώ και κανα 3μηνο) πάνω απο 215-220 δεν εχω δεί (prime95 σταθερα πάντα). Ειδικά με τον τωρινό (είχα 2 mobile) , αν και ανεβαίνει πολύ, απο κάποιο σημείο και μετά αν ανεβάσεις τάση αρχίζουν τα restart, όπως και το λαν της dfi να μην λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, ίσως η dfi να μην δίνει ικανό ρεύμα ή να μη δίνει σταθερό ρεύμα σε αυτές τις συχνότητες επεξεργαστή. Εγώ το pc το έχω για xvid + νετ + προγραμματισμό + κανα game μια στο τόσο (αφού είμαι ακόμα με geforce 2 ti...). Διαφορές με το oc είδα στα προγράμματα που έτσι και αλλιώς ήθελαν χρόνο, πχ rar, xvid αλλά στην καθημερινή δουλειά (net + προγραμματισμό) δεν είδα και τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια σε σχέση με το pc της δουλειάς (abit nf2 + 512 ram + athlon 1700+) βλέπω το δικό μου να είναι σαφώς γρηγοροτερο, άρα μάλλον συνήθησα και δεν μου κάνει αίσθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.