Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Σκοπεύω να στήσω ένα HTPC, το οποίο θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από την Intel DH67CFB3 (μητρική) και το Bitfenix Prodigy (κουτί).Το πρόβλημα μου, είναι ότι το front panel του Prodigy, έχει υποδοχές USB 3.0, ενώ η μητρική δέχεται μόνο USB 2.0 καλώδιο.Ουσιαστικά ψάχνω για κάτι τέτοιο (αν δεν κάνω λάθος), αλλά δυστυχώς στην ελληνική αγορά δεν έχω πετύχει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Κρίνοντας από το καλώδιο που φαίνεται στο λινκ σου, μάλλον θέλεις κάτι τέτοιοInternal 9-Pin USB2.0 Female to 19-Pin USB3.0 Male Converter | eBayΓια Ελλάδα χλωμό το βλέπω. Mε ένα γρήγορο ψάξιμο, ούτε κι εγώ βρήκα κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Thanks hayabusa. Αυτό ουσιαστικά ψάχνω, αλλά δεν το έχω βρει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα. Και κάτι μου λέει πως αν στο ebay το έχουν 15$, στην Ελλάδα θα έχει κάνα 20ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 τσίμπα το από εκεί. φθηνότερο δεν νομίζω να το βρεις και πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Κάπως έτσι το βλέπω να γίνεται...Εν τω μετξύ, πέτυχα κι αυτό, το οποίο όμως είναι σημαντικά φθηνότερο. Παίζει να έχω μειωμένες ταχύτητες μεταφοράς σε σχέση με αυτό που ποστάρες πιο πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 η τιμή σε προβληματίζει ; Δεν ξέρω που οφείλεται η διαφορά, αλλά εκτιμώ πως λογικά δεν θα έχει διαφορά (ή τουλάχιστον όχι μεγάλη/αισθητή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Πιο πολύ η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο... Thanks πάντως haya για τη βοήθεια. Αν προχωρήσω στην αγορά, θα ενημερώσω όταν παραλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Σεπτέμβριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Αν σε πρόλαβα, δες εδώ για πιο φθηνό. Από εκεί είχα πάρει τα δικά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Ευχαριστώ elapse. Μόλις έκανα την παραγγελία, οπότε ενημερώνω όταν με το καλό παραλάβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.