kataraman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2012 Καλησπερα παιδια εχω στο PC μου την Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express αλλα αποσο βλεπω δεν εχει τοσο καλη συμβατοτητα με τα win 7 64bit και θελω να βαλω κατι ποιο καινουργειο κατι πιο καλο για το PC μου.Η καρτα ηχου μου ειναι συνδεμενη με το Technics SA-EH770 5.1 Οικιακο και σκυλι το εχω παρα πολλα χρονια!!!Θελω μια καρτα ηχου λιγο ποιο καλη πιο νεα απο αυτη που ηδη εχω και να ειναι συμβατη οπωςδηποτε με Win 7 64bit.Τωρα απο λευτα σκευτομαι περιπου 60 ευρω αν και δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα καλο σε αυτα λευτα...Καθε προταση δεκτη και βλεπουμε...Η καρτα θα δουλευει κυριως για μουσικη και ταινιες 5.1!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Xonar DX σε αυτα τα €. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Σεπτέμβριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 ΚΑνεις αλλος καμια προταση???Βλεπω οτι πλεον δεν πολυ δουλευουν Soundblaster καρτες και δουλευουν πιο πολυ Asus γιατι ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 γιατι οι drivers απ τις sb ειναι για γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 γιατι οι drivers απ τις sb ειναι για γελιαΓιατί τις Asus είναι καλύτεροι; Όλοι με unixonar είμαστε! :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Καλα καλυτερα να μη μαθεις την αποψη μου περι καρτων ηχου γενικοτερα , αλλα ειχαμε για να λεγαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Oι ASUS Xonar είναι πιο καλές σε θέματα ήχου, που όπως λες σε ενδιαφέρει αφού θα συνδέσεις δυνατά και ποιοτικά εξωτερικά ηχεία. Οι sound blaster κρατάγανε τα σκήπτρα στο θέμα του gaming αλλά και αυτό μετά τα windows 7 σηκώνει κάποια συζήτηση.Στα χρήματα που διαθέτεις πας αποκλειστικά σε ASUS Xonar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.