Jump to content

Δίλημμα

Aprosarmosto

Recommended Posts

Έχω τις Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600. Μάλιστα έχω 2 σετ με σύνολο 16GB μνήμη όπως θα βλέπεις και στην υπογραφή μου. Έχε κατα νου ότι εξωτερικά είναι πιο όμορφες σε περίπτωση case mod ΑΛΛΑ ίσως σου δημιουργήσουν προβλήματα με aftermarket ψύχτρες. Επειδή είναι high profile μνήμες και οι πτυχωτές επιφάνειες είναι αρκετά ψηλά ίσως βρουν στο fan στο πρώτο slot για μνήμες.

Πάρε low profile. Και πρόβλημα να μην έχεις με την 212, γιατί να περιορίζεις στο μέλλον κάποιο upgrade.

Τώρα για ταχύτητες, άμα δε παίζεις με τίποτα AMD AX με onboard κάρτα γραφικών ή δε πας για benchmarks, πάρε 1600ρες, δε θα δεις διαφορές.

Έχω τις vengeance 1600 lp, μια χαρά είναι.

To case μου ειναι το haf 922 poy einai αρκετα μεγαλο,πιστέβεις θα εχω προβλημα,ενω για cpu cooler εχω την hypermaster 212 evo

Δεν είναι θέμα κουτιού. Είναι περισσότερο θέμα μητρικής. Από το socket 1155 οι μνήμες έχουν μια δεδομένη απόσταση από CPU που τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετή για τα τέρατα aftermarket ψύχτρες που βάζουμε. Θα σου πρότεινα τις low profile μνήμες.

Όσο για την Coolermaster 212 νομίζω ότι δεν χωράει και η μόνη επιλογή είναι να τοποθετηθεί το fan πίσω από την ψύχτρα αντί για μπροστά.

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω και γω ενα κιτακι 8gb 1600mhz..φυσικα θελω να παρω τις vengeance τις ψηλες αλλα θα βρισκουν σιγουρα στην megahalems(push/pull με δυο 12αριδες)..

Να παω για τις corsair low profile?(το o/c με ανησηχει,διαβαζοντας καποια σχολια στο νετ)η να κοιταξω gskil ripjaws-geil ares(στα 1600 παντα)?

θα παιξουν με εναν απο τους τρεις 2500Κ-2600Κ-3570Κ.

Άμα θες για benching, με ένα 10ρικο παραπάνω πας απευθείας σε 2133kit, δεν αξίζει να μπλέξεις. Άμα θες για τυπικό oc, στους sb που είναι πλέον ανεξάρτητες οι μνήμες από fsb/bclk δεν αξίζει ιδιαίτερα να ασχοληθείς. Άμα βρεις τίποτα 1600ρες με σφηκτά timings σε τιμή που σε βολεύει καλώς. Αλλιώς ότι και να πάρεις, διαφορά δε θα δεις.

Εγώ τις vengeance lp πήρα (1.5v), δεν ασχολήθηκα καθόλου με memory oc όμως, δουλεύουν μια χαρά και κυριότερον, χωράνε στην D14 μου.

Οχι μωρε για ενα τυπικο oc μιλαω παντα...απ την αλλη με ψηνει κ η προσφορα του eshop... G.SKILL F3-1600C9D-16GXM 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

θα μου βγει ενα 70αρι συνολικα...αλλα λογικα δεν θα χωρανε με την ψυκτρα..και φυσικα ειναι eshop δυστυχως

να σαι καλα.

• 1 month later...

Επειδη πεσανε και αλλο οι 8αρες μνημες..λεω να παρω αλλο ενα κιτακι vengeance lp.Αυτες που εχω τωρα ειναι με CL 9.Αν παρω τις lp παλι, αλλα με CL 10...δεν υπαρχει προβλημα ε?

Στα 1600mhz παντα.

thank you..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.