Jump to content

Πρόβλημα Σκληρού Δίσκου σε Λάπτοπ

Tsilibillys

Recommended Posts

Καλησπερα!

Εχω ενα λάπτοπ Toshiba Satellite c660d και μετα απο καποιους μήνες απλής χρήσης του λάπτοπ ξαφνικά μου εμφάνισε κάποια μηνύματα : Η αστοχία του δισκου θα προκαλέσει την απωλεια των προγραμματων μπλα μπλα.. οτι ο σκληρός δίσκος εχει προβλημα και χρειάζετε επιδιόρθωση η αντικατάσταση. Ο Δίσκος ειναι ο : Toshiba MK3265GSXN Sata Disk Device .

Οι απορίες μου ειναι οι εξής :

a) Υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να μπορει να διαγνώσει(επαληθεύσει) οτι όντως εχει προβλημα ο δισκος και χρειαζεται αντικατασταση?

B) Θα πρέπει να αντικαταστήσω τον δίσκο με εναν ακριβώς ίδιο? Η οποιόνδηποτε σατα 2.5" ? Θα Υπάρχει προβλημα συμβατότητας ?

ΥΓ: Κάνω καποιες σκέψεις οι οποίες δεν ξέρω αν εχουν βάση.Σκέφτομαι μηπως τελικα δεν εχει προβλημα ο δισκος και τα εμφανιζει τα μηνυματα λογω κανα ιου.Αν και δεν υπήρχε καποια ενδειξη για ιο απο το antivirus.

Να προσθέσω επισης οτι τα recovery τα δημιουργησα αφου μου εμφανισε το προβλημα και οχι πριν.Οπως και το οτι ετρεξα το revovery αλλα κ παλι εμφανίζει τα μηνυματα αυτα.

Καθε αποψη-συμβουλη θα ειναι χρησιμη.

Ευχαριστω!

Τρέψε το HD Sentinel για να δεις το health του δίσκου σου. http://www.hdsentinel.com/

Απο εκεί και πέρα αν είναι εντός εγγύησης το laptop το στέλνεις RMA.

άμα δεν είναι, πάιρνεις έναν καινούργιο 2,5" SATA.

Τρέψε το HD Sentinel για να δεις το health του δίσκου σου. Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring

Απο εκεί και πέρα αν είναι εντός εγγύησης το laptop το στέλνεις RMA.

άμα δεν είναι, πάιρνεις έναν καινούργιο 2,5" SATA.

Το σεντινελ μου εμφανιζει Replace Hard Disk Immediately! :p Στο Health γραφει 0% !!!?!?!

Εχω τις αποδείξεις ολα κανονικα και δεν εχει περασει χρονος απο την αγορα του,απλα νομίζω οτι καπου ανέφερε οτι η εγγυηση θα ισχυε αν τον δηλωναμε σε 14 μερες,πραγμα που δεν καναμε.Μπορει να κανω κ λαθος θα το ψαξω λιγο καλυτερα. Σε περιπτωση που δεν ισχυει η εγγυηση κανω την δουλεια μου με οποιονδηποτε σατα 2,5 " ? η πρεπει να παρω τον ιδιο ακριβως?

σε ευχαριστω για την απαντηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.