Jump to content

Πρόβλημα με την πρόσοψη του obsidian 800D

psyber

Recommended Posts

Όπως θα έχουν διαπιστώσει οι κάτοχοι του εν λόγω case η πρόσοψη κουμπώνει στο σασί με τη βοήθεια κάποιων "καρφιών" που στηρίζονται σε αυτή με μικρές βίδες. Με τα πολλά βάλε βγάλε, όπως είναι λογικό τα καρφιά (δεν ξέρω πως λέγονται) στραβώνουν με αποτέλεσμα η πρόσοψη να μην εφαρμόζει τέλεια. Συνέπεια αυτού είναι οι το dvd-rom ή το reservoir που έχω βάλει να μην είναι καλά ευθυγραμμισμένα και να δείχνουν άσχημα. Άλλαξα τη θέση των καρφιών αυτών μεταξύ τους διορθώνοντας κάπως την κατάσταση αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Το ιδανικό φαντάζομαι είναι να αντικατασταθούν με καινούρια. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο υπάρχει κάπου για αγορά. Όποιος γνωρίζει κάτι τον παρακαλώ να απαντήσει στο thread.

Αναφέρομαι σε αυτά εδώ:

obsidian.jpg

Αν δεν μπορείς να τα ισιώσεις με υπομονή με κανένα μυτοτσίμπιδο, γράψε ένα mail στο Support της Corsair να λάβεις απάντηση ή να κάνουν κάποια διαδικασία αντικατάστασης.

έστειλα mail στο support της corsair και θα μου στείλουν δωρεάν όλη την πρόσοψη...

Πάντως δεν πρόκειται για αμελητέο "δώρο" από την εταιρεία, ειδικά εάν το στείλει και δωρεάν...

Από τη στιγμή που κοστίζει ~40€, πολλά μπράβο στην εταιρεία, ....η οποία μάλλον βρήκε τον τρόπο να κερδίζει πελάτες.

Obsidian Series

να υποθέσω ότι σου έστειλε πακέτο όλα τα καλώδια;

Δυστυχως οχι γιατι τους εξηγησα τι ακριβως εσπασε και τους εστειλα φωτογραφια και μου ειπαν να παραγγειλω αυτο με τον κωδικο που μου εστειλαν, για να μου ερθει δωρεαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.