psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Όπως θα έχουν διαπιστώσει οι κάτοχοι του εν λόγω case η πρόσοψη κουμπώνει στο σασί με τη βοήθεια κάποιων "καρφιών" που στηρίζονται σε αυτή με μικρές βίδες. Με τα πολλά βάλε βγάλε, όπως είναι λογικό τα καρφιά (δεν ξέρω πως λέγονται) στραβώνουν με αποτέλεσμα η πρόσοψη να μην εφαρμόζει τέλεια. Συνέπεια αυτού είναι οι το dvd-rom ή το reservoir που έχω βάλει να μην είναι καλά ευθυγραμμισμένα και να δείχνουν άσχημα. Άλλαξα τη θέση των καρφιών αυτών μεταξύ τους διορθώνοντας κάπως την κατάσταση αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Το ιδανικό φαντάζομαι είναι να αντικατασταθούν με καινούρια. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο υπάρχει κάπου για αγορά. Όποιος γνωρίζει κάτι τον παρακαλώ να απαντήσει στο thread. Αναφέρομαι σε αυτά εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν δεν μπορείς να τα ισιώσεις με υπομονή με κανένα μυτοτσίμπιδο, γράψε ένα mail στο Support της Corsair να λάβεις απάντηση ή να κάνουν κάποια διαδικασία αντικατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 είχες ανάλογο πρόβλημα και τα επανέφερες μόνη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Είχα αλλά όχι στο δικό μου. Μια χαρά έστρωσε με υπομονή και ένα μικρό μυτοτσίμπιδο.Βέβαια δεν ξέρω τι ζημιά πάθανε τα δικά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 είχα επιχειρήσει με τσιμπίδα αλλά χωρίς καν να ασκήσω πίεση έσπασε ένα ποδαράκι. τέλος παντων επικοινωνώ με corsair και σας ενημερώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 έστειλα mail στο support της corsair και θα μου στείλουν δωρεάν όλη την πρόσοψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Σεπτέμβριος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 έστειλα mail στο support της corsair και θα μου στείλουν δωρεάν όλη την πρόσοψη... Αναμενομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Σεπτέμβριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 έστειλα mail στο support της corsair και θα μου στείλουν δωρεάν όλη την πρόσοψη...Πάντως δεν πρόκειται για αμελητέο "δώρο" από την εταιρεία, ειδικά εάν το στείλει και δωρεάν...Από τη στιγμή που κοστίζει ~40€, πολλά μπράβο στην εταιρεία, ....η οποία μάλλον βρήκε τον τρόπο να κερδίζει πελάτες.Obsidian Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 φίλε el nino, το έστειλε και το έστειλε δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Σεπτέμβριος 19, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Πω αυτα ειναι φιλε αυτες ειναι στιγμες που αξιζουν σε οποιαδηποτε εταιρεια οχι μονο για την corsair. +1 corsair rep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Σεπτέμβριος 19, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 φίλε el nino, το έστειλε και το έστειλε δωρεάν.Νομίζω πως η Corsair και η Logitech είναι από τις καλύτερες εταιρείες στο θέμα after sale services.......αυτά ας τα βλέπουν κάτι μαγαζάκια...offtopic end Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Σεπτέμβριος 20, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 Ενα μπραβο και απο εμενα στην corsair που προσφερθηκε να μου αντικαταστησει ενα σπασμενο καλωδιο sata (του τροφοδοτικου μου) "free of charge"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 20, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2012 να υποθέσω ότι σου έστειλε πακέτο όλα τα καλώδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Σεπτέμβριος 21, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2012 να υποθέσω ότι σου έστειλε πακέτο όλα τα καλώδια;Δυστυχως οχι γιατι τους εξηγησα τι ακριβως εσπασε και τους εστειλα φωτογραφια και μου ειπαν να παραγγειλω αυτο με τον κωδικο που μου εστειλαν, για να μου ερθει δωρεαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.