PetrosD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2012 Μετά από κάποιο θέμα που παρακολουθούσα και ανέφεραν το WESTERN DIGITAL Data LifeGuard Diagnostics, αποφάσισα να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω.Ευτυχώς, διότι ο δίσκος μου ενώ δεν έχει δείξει σημεία προβλήματος, δεν μπορεί να περάσει το Quick Test!! Ο δίσκος είναι ο Western Digital Black 1 TB SATAII WD1001FALS και έχει εγγύηση μέχρι το 2015. Είναι χωρισμένος σε 3 partitions, ένα για λειτουργικό, ένα για προσωπικά και ένα για BU φωτογραφιών, σκαναρισμένα κτλ, διάφορα που δεν τα μετακινώ/κάνω edit.Το πρόβλημα του δίσκου ίσως λυθεί με ένα full format, οπότε τα 800 περίπου GB δεδομένων θα πρέπει να μετραφερθούν σε μια προσωρινή αποθήκη. Στο σπίτι δυστυχώς ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου έχουμε τόσο χώρο ελεύθερο. Για αγορά άλλου δίσκου ούτε λόγος, δεν περισσεύουν 120 ευρώ που έχει ένας δίσκος 1TB, ο οποίος μετά την περαίωση του full format δε θα έχει και λόγο ύπαρξης.Οπότε εδώ θέλω τη βοήθειά σας. Υπάρχει κάποιος που να έχει διάθεση να μου δανείσει για λίγες μέρες ένα δίσκο με 800 τουλάχιστον GB ελεύθερα;Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Σεπτέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 πήγαινε σε ένα μαγαζί με υπολογιστές να στο κάνουν.Δεν νομίζω να σου πουν όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 οχι δε θα του πούνε αλλά αμα παει σε κανα Π ή Μ θα του ζητήσουν κ κανα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] 1tb σε φτανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Τρελός είσαι που θα πάω σε μαγαζί;@2cpuΝαι αλλά είσαι μακριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Οπως θες.Μια φορα παντως κατεβηκε που τον ηθελε ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Πώς κατέβηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Mε ΕΛΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν δε βρω κάποιο ντόπιο, θα το συζητήσουμε! Ευχαριστώ για την προφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] 1tb σε φτανει? "Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών"... εε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 :yes4: ε το κατα δυναμη ξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Εχω 2 δισκους 600αριδες, αν μπορεις να περιμενεις λιγες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Μπορώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Πάντως θεωρώ ότι είναι λάθος σου που δεν έχεις έναν ακόμη δίσκο για backup των δεδομένων σου. Μπορεί την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο τυχερός και ο δίσκος να χτυπήσει απροειδοποίητα. Ένας εξωτερικός 1Τ είναι απαραίτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Το ξέρω έχεις δίκιο. Πάντως τις φωτογραφίες μου τις έχω backup, όπως και τα έγγραφα μου (τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα).Αυτά που δεν έχω είναι τα σκαναρισμένα φιλμ (που αν γίνει κάτι μπορώ να τα ξανασκανάρω, με κόστος χρόνου), τη μισή μουσική μου και τις ταινίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 18, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Εχω 2 δισκους 600αριδες, αν μπορεις να περιμενεις λιγες μερεςΈχεις κανένα νεότερο για τους δίσκους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 18, 2012 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Εχω 300gb ελευθερα αν σε εξυπηρετει εστω και λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 18, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Αν βρω και άλλα 500, σε ειδοποιώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 18, 2012 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Φιλαράκι, σε ποιά περιοχή είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 18, 2012 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2012 Έχω 1.2ΤΒ ελεύθερα σε raid5. Αύριο μεσημέρι μπορώ (Κ.Πετράλωνα/Γκάζι) Απλά θα έρθεις με μάσκα γιατί είμαι με πυρετό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.