ennia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Παιδες μετα απο φορματ εχασα 120gb απο το σκληρο μου. εχω ενα 250αρη και τωρα μου δειχνει οτι εχω ελευθερα 112. το περιεργο ειναι οτι ολα τα δεδομενα στο σκληρο δεν ειναι 30gb. τα αλλα τι εγιναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AiWaaa Σεπτέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 απλά δεν έκανες clean install αλλά πέρασες τα windows πάνω στα άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 κάνε φορμάτ αφού σβήσεις το παλιό partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 απλά δεν έκανες clean install αλλά πέρασες τα windows πάνω στα άλλα οχι φιλε μου καθαρη εγκατασταση εκανα... δεν υπαρχει φακελος windows.old κάνε φορμάτ αφού σβήσεις το παλιό partition δεν υπαρχει partition... ο δισκος ειναι μονοκομματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Κατέβασε το disktective και δες που είναι τα gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Ενεργοποίησε κρυφούς φακέλους και αρχεία και δώσε ένα screenshot από το root του C drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Κατέβασε το disktective και δες που είναι τα gb. Ενεργοποίησε κρυφούς φακέλους και αρχεία και δώσε ένα screenshot από το root του C drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 κανε εγκατασταση των 7 ΧΩΡΙΣ φορματ.......!!!!!:banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Ο δίσκος είναι μηχανικός; Μήπως έχεις bad sectors; Για τσέκαρε το δίσκο με κάποιο διαγνωστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 φιλε μου ο δισκος ειναι μια χαρα εχω κανει διαγνωστικο δεν εβγαλε καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 9, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 δες μήπως στα τρώει η επαναφορά συστήματος. Εκκαθάριση δίσκου δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Σεπτέμβριος 9, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 μηπως εχεις μεγάλο page file? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 δες μήπως στα τρώει η επαναφορά συστήματος. Εκκαθάριση δίσκου δοκίμασες;ναι εχω κανει εκκαθαριση δισκου μονο κατι mb βρηκε τιποτα το ιδιαιτερομηπως εχεις μεγάλο page file?οχι φιλε μου ειναι κατω απο 5gb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Μήπως είναι κάνα laptop και έκανε κάνα περίεργο backup; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 9, 2012 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Πάμε άλλη μία με το παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Μήπως είναι κάνα laptop και έκανε κάνα περίεργο backup;οχι σταθερος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Πάμε άλλη μία με το παρακάτω αν εννοεις να ειναι τσεκαρισμενη η συγκεκριμενη επιλογη...ειναι. και οταν τραβηξα τις φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ναί, για κάνε μια καλή και βγάλτη να δούμε τι θα δούμε στο σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ενδέχεται να έχεις αλλάξει το μέγεθος του reserved partition των windows κατά την εγκατάσταση. Μετά τα bad sectors φαίνεται η μόνη λογική εξήγηση. Ίσως φαίνεται με κάνα acronis ή κάνα Hiren's/UBCD από dos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.