Tsunami Αύγουστος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:15] Αν το θυμαται καποιος........ "Μακαροναδα....! ) Καπαμαρού!!!!Ο απόλυτος Ήρωας!!!!!ΛΟΛ!!!Γιάννη έγραψες πάλι!!!Να τι παιδικά έπρεπε να βλέπει η νεολαία!!!:banging: :clap: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Xεχεχε...ειχε απιστευτο γελιο! Για να σας δω....ποιος θυμαται το ονομα του αδερφου του Καμπαμαρου ???? Απο χ αρχιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Χαμπαμαρού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Νop :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 20, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ΧαγιάτεΥπάρχει ελπίδα να τον βρούμε σε βιντεάκια στο ιντερνετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από trendy ΧαγιάτεΥπάρχει ελπίδα να τον βρούμε σε βιντεάκια στο ιντερνετ; ΕΥΓΕ !!!!!!! Ψαχνω 2 μηνες κ δεν βρισκω τπτ!. Δεν θυμαμαι κ σε ποιο καναλι ηταν, να τους ρωτησω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 20, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:18] Xεχεχε...ειχε απιστευτο γελιο! Για να σας δω....ποιος θυμαται το ονομα του αδερφου του Καμπαμαρου ???? Απο χ αρχιζει.... δεν ηταν ξαδερφος ηταν φιλος του καμπαμαρου και εκπαιδευονταν μαζι στο ΚΑΡΑΤΕΕΕΕΕ στον παππου του καμπαμαρου και το ονομα ηταν ΧΑΓΙΑΤΕ καμπαμαρουυυυυυυυυυυυυυυ :T: :clap: :clap: :clap: :clap: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 20, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Για μένα δυο είναι οι κορυφαίοι ήρωες. Ο καπετάνιος χωρίς πλοίο Korto Malteze του Hugo Pratt που έχω σαν σήμα μου, και ο επαγγελματίας δολοφόνος Torpedo του Bernet και Abuli, που εικονίζετε πάρα κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 20, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από satkok δεν ηταν ξαδερφος ηταν φιλος του καμπαμαρου και εκπαιδευονταν μαζι στο ΚΑΡΑΤΕΕΕΕΕ στον παππου του καμπαμαρου και το ονομα ηταν ΧΑΓΙΑΤΕ καμπαμαρουυυυυυυυυυυυυυυ :T: :clap: :clap: :clap: :clap: :flex: Αδερφός του Καμπαμαρού ήταν ο Χαγιάτε.Και μετά τον έψαχνε ο Καμπαμαρού σε όλη τη σειρά. Το έδειχνε παλιότερα το ΙΤΑ8 (για όσους θυμούνται ... Τζίνα Βαρώνη κλπ...) και νομίζω το πήρε το μάτι μου στο 0-6. Επική σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 20, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Δε μαρεσει καποιος ηρωα περισσοτερο,αλλα εχω καποιους δημιουργους που εκτιμω τη δουλεια τους,αλλους για τα φοβερα σχεδια κ αλλους για τα κορυφαια σεναρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 20, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Εδω πιθανον να μπορειτε να βρειτε Cd με Kabamaru!!!!!!http://www.kabamaru.4ever.cc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 22, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Dragonball....!!!!Ka me ha meeeeeeeeeeeeeeeee.......!:-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 22, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Εδω πιθανον να μπορειτε να βρειτε Cd με Kabamaru!!!!!! http://www.kabamaru.4ever.cc/ :worship::worship::worship::worship::worship: Εφυγε ηδη email !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 23, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 lol και εγω τον θυμαμαι τον Kabamaru τον εβλεπα πριν πολλα χρονια.. νομιζω σταρ το επαιζε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.