Jump to content

Fav Toon/Comic Hero

wrong method

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:15]

Αν το θυμαται καποιος........ "Μακαροναδα....! :o )

kabamaru.jpg

Καπαμαρού!!!!Ο απόλυτος Ήρωας!!!!!ΛΟΛ!!!Γιάννη έγραψες πάλι!!!Να τι παιδικά έπρεπε να βλέπει η νεολαία!!!:banging: :clap: :worship:

Αρχική απάντηση από trendy

Χαγιάτε

Υπάρχει ελπίδα να τον βρούμε σε βιντεάκια στο ιντερνετ;

ΕΥΓΕ !!!!!!!

Ψαχνω 2 μηνες κ δεν βρισκω τπτ!. Δεν θυμαμαι κ σε ποιο καναλι ηταν, να τους ρωτησω !!!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:18]

Xεχεχε...ειχε απιστευτο γελιο! Για να σας δω....ποιος θυμαται το ονομα του αδερφου του Καμπαμαρου ???? Απο χ αρχιζει.... ;)

δεν ηταν ξαδερφος ηταν φιλος του καμπαμαρου και εκπαιδευονταν μαζι στο ΚΑΡΑΤΕΕΕΕΕ στον παππου του καμπαμαρου και το ονομα ηταν ΧΑΓΙΑΤΕ

καμπαμαρουυυυυυυυυυυυυυυ:T: :T: :T: :clap: :clap: :clap: :clap: :flex: :flex:

Για μένα δυο είναι οι κορυφαίοι ήρωες. Ο καπετάνιος χωρίς πλοίο Korto Malteze του Hugo Pratt που έχω σαν σήμα μου, και ο επαγγελματίας δολοφόνος Torpedo του Bernet και Abuli, που εικονίζετε πάρα κάτω.

post-93-1416071169,1038_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από satkok

δεν ηταν ξαδερφος ηταν φιλος του καμπαμαρου και εκπαιδευονταν μαζι στο ΚΑΡΑΤΕΕΕΕΕ στον παππου του καμπαμαρου και το ονομα ηταν ΧΑΓΙΑΤΕ

καμπαμαρουυυυυυυυυυυυυυυ:T: :T: :T: :clap: :clap: :clap: :clap: :flex: :flex:

Αδερφός του Καμπαμαρού ήταν ο Χαγιάτε.Και μετά τον έψαχνε ο Καμπαμαρού σε όλη τη σειρά. Το έδειχνε παλιότερα το ΙΤΑ8 (για όσους θυμούνται ... Τζίνα Βαρώνη κλπ...) και νομίζω το πήρε το μάτι μου στο 0-6. Επική σειρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.