vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #21 Σεπτέμβριος 7, 2012 Οι μνήμες είναι dual sided ή single sided και πόσες είναι σε αριθμό;Με προβληματίζει που λέει οτι αν χρησιμοποιείς και τα 4 slots θέλει να είναι single sided (τσιπάκια μόνο από την μια πλευρά της μνήμης)τουλάχιστον αυτό λεει η εικόνα που πόσταρε παραπάνω ο jesusμε dual chanel το δουλεύω 4 μνήμες τον 1gb
jesus Σεπτέμβριος 7, 2012 #22 Σεπτέμβριος 7, 2012 τουλάχιστον αυτό λεει η εικόνα που πόσταρε παραπάνω ο jesusΕ η εικονα απο το manual της μητρικης ειναι αρα λογικα ισχυει.Single sided ειναι οι μνημες vasil?Επισης ολα τα dimmakia ειναι ιδια?
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #23 Σεπτέμβριος 7, 2012 Ε η εικονα απο το manual της μητρικης ειναι αρα λογικα ισχυει.Single sided ειναι οι μνημες vasil?Επισης ολα τα dimmakia ειναι ιδια?όχι δεν είναι όλα τα dimmakia ίδια αλλα και πριν βάλω αυτά που έχω τώρα είχα το ίδιο πρόβλημα
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #24 Σεπτέμβριος 7, 2012 ένταξη φιλε μου jesus το πολύ πολύ να μείνω με 2gb μην σε κουράζω κιόλας πολύ ασχολήθηκες με το θέμα μου μπορεί να έχεις και δουλειές
jesus Σεπτέμβριος 7, 2012 #25 Σεπτέμβριος 7, 2012 όχι δεν είναι όλα τα dimmakia ίδια αλλα και πριν βάλω αυτά που έχω τώρα είχα το ίδιο πρόβλημα "When enabling Dual Channel mode with two or four memory modules, it is recommended that memory of the same capacity, brand, speed, and chips be used and installed in the same colored DDR2 sockets for optimum performance" Αρα σε dual channel mode λιγο δυσκολο να παιζουν οι μνημουλες. Οχι οτι λύνει το προβλημα σου,μια απλη παρατηρηση ειναι.
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #26 Σεπτέμβριος 7, 2012 "When enabling Dual Channel mode with two or four memory modules, it is recommended thatmemory of the same capacity, brand, speed, and chips be used and installed in the same colored DDR2 sockets for optimum performance" Αρα σε dual channel mode λιγο δυσκολο να παιζουν οι μνημουλες. Οχι οτι λύνει το προβλημα σου,μια απλη παρατηρηση ειναι. δηλαδή πρέπει να βάλω 2 τον 2gb έτσι?
chroma Σεπτέμβριος 7, 2012 #27 Σεπτέμβριος 7, 2012 Τρέξε το resmon, στο memory βλέπεις αν είναι hardware reserved. Αν δεν βλέπεις 4gb σύνολο έστω και κάποια reserved, έχεις κάποιο θέμα με τη μητρική. Αν βλέπεις 2gb hardware reserved τότε ψάχνεις για remap. Οι gigabyte θέλουν ctrl+F1 για να δεις κάποιες ρυθμίσεις στο bios, κοίτα μετά αν υπάρχει remap. Επίσης msconfig / boot / advanced. Βλέπεις την επιλογή maximum memory και μήπως περιορίζεται. Πέρασε και ένα τελευταίο bios.
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #28 Σεπτέμβριος 7, 2012 Τρέξε το resmon, στο memory βλέπεις αν είναι hardware reserved. Αν δεν βλέπεις 4gb σύνολο έστω και κάποια reserved, έχεις κάποιο θέμα με τη μητρική. Αν βλέπεις 2gb hardware reserved τότε ψάχνεις για remap. Οι gigabyte θέλουν ctrl+F1 για να δεις κάποιες ρυθμίσεις στο bios, κοίτα μετά αν υπάρχει remap. Επίσης msconfig / boot / advanced. Βλέπεις την επιλογή maximum memory και μήπως περιορίζεται. Πέρασε και ένα τελευταίο bios. ok το τσεκάρω
vagsk Σεπτέμβριος 7, 2012 #29 Σεπτέμβριος 7, 2012 Άλλο dual channel και άλλο dual sided.Εγώ ρώτησα αν εξωτερικά όπως βλέπεις τις μνήμες έχουν τσιπάκια και στις 2 μεριές το dimm-άκι
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #30 Σεπτέμβριος 7, 2012 Άλλο dual channel και άλλο dual sided.Εγώ ρώτησα αν εξωτερικά όπως βλέπεις τις μνήμες έχουν τσιπάκια και στις 2 μεριές το dimm-άκικαμια δεν έχει και από της 2 μεριές εκτος από την 1 ram
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #31 Σεπτέμβριος 7, 2012 ούτε με ctrl+F1 δεν μου εμφάνισε κάτι περισσότερο από αυτά που είχε και πριν αλλα η μητρική δεν παίζει να έχει πρόβλημα γιατί την έχω το πολύ 1 εβδομάδα
vagsk Σεπτέμβριος 7, 2012 #32 Σεπτέμβριος 7, 2012 καμια δεν έχει και από της 2 μεριές εκτος από την 1 ramΑφαίρεσε την πρώτη RAM και κάνε μια δοκιμή να δεις τι παίζει με windows.
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #33 Σεπτέμβριος 7, 2012 Αφαίρεσε την πρώτη RAM και κάνε μια δοκιμή να δεις τι παίζει με windows.ok
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #35 Σεπτέμβριος 7, 2012 Clear CMos restart, ready..τόσο απλά?? και κάθομαι και παιδεύομαι όλη μέρα καστε και θα το δοκιμάσω
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #36 Σεπτέμβριος 7, 2012 Αφαίρεσε την πρώτη RAM και κάνε μια δοκιμή να δεις τι παίζει με windows.άνοιξε κανονικά όλα ok αλλα το μονο που αλλάζει είναι ότι τώρα μου λέει ότι έχω 3gb "εγκατεσθιμενι" μνήμη και διαβάζει πάλι 2gb
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #37 Σεπτέμβριος 7, 2012 παιδιά ίσως να βρήκα τι φταίει είναι απενεργοποιημένο το dual channel από το βίος το θέμα μου είναι ότι από βίος δεν ξέρω και πολλά και δεν γνωρίζω που το ενεργοποιώ οποιος ξέρει να μου πει please
vagsk Σεπτέμβριος 7, 2012 #38 Σεπτέμβριος 7, 2012 To dual channel απενεργοποιήθηκε όταν έβγαλες την πρώτη μνήμη. Το dual channel δουλεύει σε ζευγάρια μνημών. Αν τοποθέτησες και πάλι την πρώτη μνήμη λογικά θα γυρίσει και πάλι μόνο του σε dual channel.
vasilis pc mania Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #40 Σεπτέμβριος 8, 2012 Μάλλον σου δεσμεύει 1Gb για την κάρτα γραφικών.2gb είναι η κάρτα γραφικών μονο που για λίγο καιρό χρησιμοποιούσα 512 gpu και είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.