Pokemon640 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Είχα αγοράσει από αμερική (trollandtoad) πολλές κάρτες pokemon, και το κατάστημα που έκανα τη παραγγελία τις έστειλε με UPS courrier χωρίς να τους πω κουβέντα! ενώ είχα βάλει free shipping που είχε επιλογή αφού έκανα αγορά πέρα 200$. Φτάνει mail, παίρνω τηλέφωνο, τους λέω ότι είναι ευχετήριες κάρτες (υποτίθεται) και μου λένε ότι έχουν 90€ δασμό. Φτάνω αεροδρόμιο. Πληρώνω το πρώτο χαρτί από την ups, 16 ευρώ πάω μετά πληρώνω το goldair handling (τέλη εισαγωγής), 13,53 ευρώ + ΦΠΑ (πάνω στη τιμή του προϊόντος που είχε δηλωθεί) = 48,92 κανονικά 45,77 Ευρώ ήταν, κάναν τα $ σε Ευρώ χωρίς μετατροπή και αποστολή εξετελέστη :suicide2: το κερασάκι στη τούρτα : βλέπω και στο παραστατικό ότι το δηλώσαν ως : Άλλα (κονσόλες και μηχανές βιντεοπαιχνιδιών). Μόνο που αυτό το είδα όταν είχα φύγει. 1ον. Εντάξει, πλήρωσα τον ΦΠΑ πάνω στα 212,71$, αλλά πόσο χάνουν οι άνθρωποι και μου χρεώνουν τα δολάρια σαν Ευρώ; άμα το νόμισμα ήταν σε ¥ (Yen) θα έπρεπε να πουλήσω το σπίτι μου για να το παραλάβω; :hang2: 2ον. Από τη στιγμή που είναι επιτραπέζιο παιχνίδι και όχι ηλεκτρονικό (τους το είπα εκεί), δεν υπήρχε κατηγορία τέτοια για δέματα; πόσο θα πλήρωνα διαφορά; Άλλη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος σε τόσο μεγάλες παραγγελίες, δε λέω να μη πληρώνω τα απαραίτητα αλλά κάποιες λεπτομέρειες τις κάνουν και λάθος. (πέρα ότι υπάρχουν τεράστιες στοίβες από χαρτιά αντί να τα έχουν όλα ηλεκτρονικά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 (πέρα ότι υπάρχουν τεράστιες στοίβες από χαρτιά αντί να τα έχουν όλα ηλεκτρονικά ) πως συντηρούσαμε 1.000.000 δημοσίους υπάλληλους νομίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Beh0ldeR Σεπτέμβριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Δεν θα βρεις άκρη με το τελωνείο, χρεώνουν ότι θέλουν και όσο θέλουν. Σιγά μην ξέρουν και σε ποια κατηγορία ανήκουν οι κάρτες, ακόμα και να την αλλάξουν πιστεύω ότι το ποσό θα είναι το ίδιο. Γενικά μία φορά έκανα το λάθος και αγόρασα ένα δίσκο 130ε και πλήρωσα 90 τελωνείο.... προσοχή να μην επιλέγετε courier για τις αγορές σας και να δηλώνεται αν είναι δυνατόν μικρότερα ποσά ή δώρο στις παραγγελίες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.