sobi Σεπτέμβριος 8, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο ..στο τι αρεσει δλδ στον εναν κ τι στον αλλον..να κοιταξεις να παρεις ενα κουτι που η εμφανιση του θα σου αρεσει και μετα απο χρονια....γιατι το κουτι κακα τα ψεματα μενει...οποτε οταν το κοιτασ να μην ξενερωνεις μετα απο αρκετα χρονια...απο την αλλη το συγκεκριμενο εχεισ τσεκαρει μηπως σε περιορισει καποια στιγμη αν βαλεις καμια high end καρτα και συγχρονως εχεισ αρκετουσ σκηλρους...ψαξτο καλυτερα για μενα σου προτειναμε μερικα απο κει και περα ειναι δικη σου επιλογη!!! καλες αγορες φιλε μου!!!!!οτι θες να ρωτησεις εδω ειμαστε!!:wassat::yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Θα είχα ήδη παει στο GMC H-80 αλλά με κάρτα 276 cm ....τα πράγματα είναι δύσκολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 8, 2012 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 κοιτα για μενα πλεον ειναι θεμα το οικονομικο....σου πα...θα παιρνα το supercase... γιατι τα συνδιαζει ολα και ειναι πολυ συμπαθιτικο...σε αυτα τα λεφτα δεν παιρνεισ κατι καλυτερο εχω την αποψη απο θεμα χαρακτηριστικων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Συνοψίζοντας ,.Με ενδιαφέρουν κουτιά με transparent side panel ( διαφανο πλαινό που λενε κ στο χωριό μου).Κουτιά όχι solid , αλλα να ειναι designάτα με τα φωτάκια τους και τα σχετικα.Να χωράνε κάρτες όπως η δική μου (580) με μήκος 276 cm .Kυριότερο; καλό ,μα πολύ καλό airflow. Ως τώρα έχω τα εξής nominations 1) GMC H80 2)HAF 922 BLACK 3)COOLERMASTER HAF XM MID (ακριβο...) still w8ing for more προτάσεις xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Σεπτέμβριος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Δες και αυτό έχει 85 ε στο Msystems.gr - Προϊόντα - SuperCase eLevel EL-661 Black Case [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pMcXZ8UpXD4&feature=player_embedded]SuperCase eLevel EL-661 Black Case [ELB-661] - YouTube[/ame] και αυτό LC Power Gaming 971B - Infiltrator είναι μεγάλο από οτι βλέπω παίρνει και τριπλό ψυγείο και η τιμή του φαίνετε καλή. Κανένα από τα 2 δεν έχει πλαϊνό παράθυρο . http://www.skroutz.gr/s/400217/LC-Power-Gaming-971B-Infiltrator-ATX-Gaming.html [ame= ] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 9, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Πριν κάμποσο καιρό είχαν στην ελληνική αγορά το CoolerMaster storm trooper κάπου στα ~140€. Άμα το βρεις κάπου πάρτο κατευθείαν. Τώρα βλέπω μόνο το άσπρο stryker στα 190 που είναι ασύμφορη (συγκριτικά με το μαύρο στην προαναφερθέν τιμή).Εναλλακτικά, το nzxt phantom είναι καλό. Άμα θες τεράστιους χώρους, το xpredator (ή τους κλώνους του) είναι καλό. Εγώ έχω το κλώνο του της akasa (venom toxic), το είχα πάρει 118€ από μουλτιδράμα. Απλά δε το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί το front panel είναι ψευτιά (παίζει να μη σου δουλεύουν σωστά τα fan controllers και είναι finicky το front audio panel). Αλλά από χώρους, airflow, cable management είναι σούπερ. Κανένα από αυτά δεν έρχεται από μαμά με clear window όμως, αλλά ούτε και το XM που αναφέρεις έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Πριν κάμποσο καιρό είχαν στην ελληνική αγορά το CoolerMaster storm trooper κάπου στα ~140€. Άμα το βρεις κάπου πάρτο κατευθείαν. Τώρα βλέπω μόνο το άσπρο stryker στα 190 που είναι ασύμφορη (συγκριτικά με το μαύρο στην προαναφερθέν τιμή).Εναλλακτικά, το nzxt phantom είναι καλό. Άμα θες τεράστιους χώρους, το xpredator (ή τους κλώνους του) είναι καλό. Εγώ έχω το κλώνο του της akasa (venom toxic), το είχα πάρει 118€ από μουλτιδράμα. Απλά δε το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί το front panel είναι ψευτιά (παίζει να μη σου δουλεύουν σωστά τα fan controllers και είναι finicky το front audio panel). Αλλά από χώρους, airflow, cable management είναι σούπερ. Κανένα από αυτά δεν έρχεται από μαμά με clear window όμως, αλλά ούτε και το XM που αναφέρεις έχει.το CM Storm trooper ειναι όμορφο κ μου θυμίζει εμφανισιακά το thermaltake armor silver που εχω ακόμη αλλα θελω κατι πιο spacy. Στα γουστα μου ειναι σίγουρα το xpredator (κουκλί - αλλα μ'αρεσει η έκδοση με το πορτοκαλί CASE :: AeroCool XPredator Evil Black Full Tower no PSU Black/Orange - Visionstudio.gr κ οχι η ασπρη κ η μαυρη) . Το θέμα ειναι πόσο θα παρει για να ρθει ΚΡΗΤΗ με τα έξοδα αποστολής απο ΘΕΣΣ κ επίσης ειναι λιγο ακριβό αλλα νομίζω απο οσα εχω δει ειναι το πιο ομορφοTo akasa venom toxic απλά δε με ενθουσιάζει.Παρολα αυτα έβαλα στη λίστα κ το πανάκριβο xpredator! Επειδη σε ολα πρεπει να συνυπολογισω τα εξοδα αποστολης μαλλον πρεπει να κοιταω ομως πιο οικονομικα τελικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 9, 2012 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Aerocool XPredator Black Edition Full ATX PC Caseπαρε και ρωτα για μεταφορικα... το καταστημα ειναι πατρα.να εχει πανω απο 20 ευρω μεταφορικα δεν νομιζω..και κλασσικα το αμαζον που εχει τσαμπα μεταφορικα πανω απο 25 λιρες...[ame]http://www.amazon.co.uk/Aerocool-X-Predator-Tower-Gaming-White/dp/B005JRZJYG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1347188935&sr=8-3[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 100 λιρες =125 ευρω.. +μεταφορικα (αν ισχυει αυτο που λες 0 ευρω)= 125 ευρωκαταστημα στη πατρα =125 ευρω +μεταφορικα πες 20 ευρω = 145 ευρωif you know what I mean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 9, 2012 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 I dont know what you mean.. To amazon εχει δωρεαν μεταφορικα πανω απο 25 λιρες.. Στο ξανα λεω.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ναι μωρε δεν το διατύπωσα σωστά ,άλλωστε τη ψύκτρα μου τη πείρα απο amazon. Το θεμα ειναι οτι λόγω βάρους φοβάμαι το καπέλο στη τιμή απο ελληνικό εκτελωνισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 9, 2012 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 απο το Αγγλικό amazon δεν έχει τελωνειακούς δασμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 9, 2012 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 σωστος ο rusty!!εχω φερει και εγω κουτι...παντως για μενα αν θες κανε το εξησ..παρε τηλ στο καταστημα στην πατρα κ μαθε μεταφορικα...αν δεν σου κανουν παρτο απο αμαζον..οχι τιποτε αλλο να υποστηριξουμε τα ελληνικα μαγαζια και ειδικα αυτο γιατι εχει πολλα καλα πραματα σε θεμα modding.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 9, 2012 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 το CM Storm trooper ειναι όμορφο κ μου θυμίζει εμφανισιακά το thermaltake armor silver που εχω ακόμη αλλα θελω κατι πιο spacy. Στα γουστα μου ειναι σίγουρα το xpredator (κουκλί - αλλα μ'αρεσει η έκδοση με το πορτοκαλί CASE :: AeroCool XPredator Evil Black Full Tower no PSU Black/Orange - Visionstudio.gr κ οχι η ασπρη κ η μαυρη) . Το θέμα ειναι πόσο θα παρει για να ρθει ΚΡΗΤΗ με τα έξοδα αποστολής απο ΘΕΣΣ κ επίσης ειναι λιγο ακριβό αλλα νομίζω απο οσα εχω δει ειναι το πιο ομορφοTo akasa venom toxic απλά δε με ενθουσιάζει.Παρολα αυτα έβαλα στη λίστα κ το πανάκριβο xpredator! Επειδη σε ολα πρεπει να συνυπολογισω τα εξοδα αποστολης μαλλον πρεπει να κοιταω ομως πιο οικονομικα τελικα....Να έχεις στο νου σου, αυτό που έλεγα για το front panel, ισχύει σε όλα αυτά τα κουτιά (xpredator/toxic/rosewill thor/etc), μιας και ουσιαστικά είναι τα ίδια. Το storm trooper είναι έτη φωτός καλύτερο σε ποιότητα από αυτά. Επίσης το toxic το έχει ένα κατοστάρικο σε μαγαζί στα χανιά - άμα είσαι από εκεί και δε θες να παραγγείλεις online. Μπορεί να είναι ολίγον άσχημο εξωτερικά, αλλά για ένα κατοστάρικο είναι ΠΟΛΥ value. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 10, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Tόσο πρήξιμο που σας έχω ρίξει και μάλλον καταλήγω στο COOLER MASTER Κουτί PC HAF 932 Advanced. Δε ξερω αν ειναι overkill δεδομένου οτι δε παω για νερό αλλα μαλλονε κει με βλέπω γιατι θα χει το κουτι προοπτική ... θα προτιμούσα κανα cm stacker 833 βέβαια... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 10, 2012 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Tόσο πρήξιμο που σας έχω ρίξει και μάλλον καταλήγω στο COOLER MASTER Κουτί PC HAF 932 Advanced. Δε ξερω αν ειναι overkill δεδομένου οτι δε παω για νερό αλλα μαλλονε κει με βλέπω γιατι θα χει το κουτι προοπτική ... θα προτιμούσα κανα cm stacker 833 βέβαια... lolΨαξε στις αγγελιες..πουλαει ενα παλικαρι stacker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Δε στέλνει Κρήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Σεπτέμβριος 11, 2012 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Απο διπλανό φόρουμ (αν επιτρέπεται)Φόρμα Αναζήτησης - Insomnia.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 11, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 δεν εμφανίζει το λινκ κατι ουτως η αλλιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 11, 2012 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 stacker 833 - Insomnia.grΜε μια γρήγορη αναζήτηση...Αντικαταβολή βέβαια σε αγορές μην ζητήσεις είναι ανούσιο. ειδικά σε άτομα με υψηλές αξιολογήσεις. Ελτά για αντικαταβολή πρέπει να πας δύο φορές. Μία να στείλεις και άλλη μία σε 15 μέρες για να πάρεις τα λεφτά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.