Telumetar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Γεια και χαρά. Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των εξής 3 κουτιών CORSAIR CC-9011012-WW CARBIDE SERIES 500R MID-TOWER BLACK (CORSAIR CC-9011012-WW CARBIDE SERIES 500R MID-TOWER BLACK - - CASES - E-SHOP.GR ) COOLERMASTER RC-932-KKN5-GP HAF 932 ADVANCED BLACK (COOLERMASTER RC-932-KKN5-GP HAF 932 ADVANCED BLACK - - CASES - E-SHOP.GR)THERMALTAKE VN700M1W2N OVERSEER RX-I BLACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650970Επειδη δεν συμπαθώ κ πολυ το νεράκι ... αν κ η cpu ψύκτρα μου ειναι της corsair h60 , και θελω να χω καλη ροη αέρα πιο προτείνετε; budget πανω απο 140-150 για κανένα λόγο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Το HAF έχει ένα θεματάκι με την σκόνη αλλά έχει καλύτερη ροή αέρα απο το συγκεκριμένο της Corsair.Μετά είναι κυρίως θέμα γούστου.Τρελές διαφορές δεν έχουν σε airflow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Προτιμω το CM ειναι πιο massive ,if you know what I mean Ομως το καλο με το corsair ειναι οτι εχεις οπτικη με το πισω μερος του cpu σε περιπτωση που θες να βγάλεις τη ψύκτρα και να βάλεις άλλη να μη χρειάζεται να ξεκουμπώνεις ολο το mobo.... απο αυτη την άποψη... Φυσικά κάποια πρόταση για κουτί ανάλογων η καλύτερων επιδόσεων ,στο ίδιο εύρως τιμών (100-140,150) ας την πει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 ...Ομως το καλο με το corsair ειναι οτι εχεις οπτικη με το πισω μερος του cpu σε περιπτωση που θες να βγάλεις τη ψύκτρα και να βάλεις άλλη να μη χρειάζεται να ξεκουμπώνεις ολο το mobo.... απο αυτη την άποψη... Και το HAF το έχει αυτό.Εκτός και αν δεν βλέπω καλα Define R4 Black Pearl - Fractal Design Fractal Design Define R4 | Skroutz.gr αν και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να μπείς στο site του μαγαζιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 α ναι; πολυ solid ρε παιδι μου αυτο που μου δειχνεις ...θέλω κατι πιο aggressive να το πω; κατι τετοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 go go HAF τότε ή GMC H-80 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 HAF XM στα 155€ link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 go go HAF τότε ή GMC H-80 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR χμ, η αλήθεια ειναι οτι τα 93 ευρώ που κάνει αυτο το Midi haf σε σχεση με τα 140 του άλλου ,δεδομένου του γεγονότος οτι η διαφορά στις διαστάσεις ειναι ελάχιστη ειναι άκρως ελκυστικά Δε μπορώ να καταλάβω βέβαια πως ενα κουτί προάγεται απο mini - > midi και απο Midi -> full tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 ψήσου , είναι τουμπανιάρικο κ "αεράτο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 ψήσου , είναι τουμπανιάρικο κ "αεράτο"Ποιο απτα 3ια ; η το αλλο haf που πρότεινε ο φιλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 το GMC H-80 BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Σεπτέμβριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 και γω το GMC.τωρα που το ειδα μ αρεσει εμφανισιακα γιατι τα κουτια ειναι ενα 50% και παραπανω θεμα γουστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εσύ θα το βλέπεις στο γραφείο σου διάλεξε ένα που θα είναι ευχάριστο στα ματια σου. Και τα 3 πρώτα στο πρώτο post μια χαρά cases είναι. Προσωπικά θα έπαιρνα το Corsair γιατί πλέον μου αρέσουν τα λιτά και "καθαρά" κουτιά. Αν με ρωτούσες πριν 2 χρόνια θα προτιμούσα το HAF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 To Define R4 Που προτάθηκε πιο πάνω είναι πολύ καλό κουτί (κάτι πρέπει να έχω στο μυαλό μου να ανεβάσω για να το λέω ). Βέβαια είναι και κουτί που πάει πιο πολύ για όσους έχουν θέμα με τον θόρυβο καθώς έχει ηχομονωτικό υλικό, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε θέμα temps. Τώρα το θέμα είναι αν θες full tower ή midi. Γιατί το 932 είναι full ενώ το corsair είναι midi. Προσωπικά όπως είπε και ο [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] θα προτιμούσα κουτί με πιο "σοβαρή" εμφάνιση. Στο εύρος τιμής που κοιτάς πάντως θα πήγαινα με κλειστά μάτια σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/437789/Corsair-Obsidian-550D.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Mα απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο ενα full tower με midi διαφέρουν στις διαστάσεις .Όσα εχω δει ενδεικτικά έχουν διαφορές μια ίντσα ανά διάσταση πανω κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 8, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 αναλογα βεβαια ποιο κουτι συγκρινεις με ποιο...πχ αν συγκρινεις ενα v4 thermaltake με ενα 800d or bitphoenix shinobi xl οι διαφορες ειναι μεγαλυτερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Το εύλογο ερώτημα ειναι αν ειναι overkill σε κουτι που δε θα μπει υδρόψυξη (αλλα ίσως sli ,ισως) να πάρεις ενα τεράστιο tower pc... και στη τελική 5 εκατοστά τη διαφορά να προσδίδουν στη τελική; (για το κουτί μιλάμε ,σε όλα τα άλλα το μέγεθος ε οσο να ναι μετράει... ) Διαστάσεις: 200mm x 480mm x 495mm ,GMC H-80 BLACK Διαστάσεις: (Π)243 x (Υ)560 x (Β)564 mm. ,COOLERMASTER RC-932-KKN5-GP HAF 932 ADVANCED BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 8, 2012 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν βάλεις Sli ή cf απαραίτητη προϋπόθεση κατά την γνώμη μου είναι να επιλέξεις ένα μεγάλο και με καλό airflow κουτί. Πχ το 800D είναι μεγάλο είναι ακριβό αλλά στο sli/cf χωρίς νερό ΠΟΝΑΕΙ!Γι' αυτό η επιλογή κουτί προαπαιτεί απο αυτόν που θα προτείνει, να ξέρει τι θα μπει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 8, 2012 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Telumetarκοιτα να δεις....εδω ειναι αναλογα με το τι βολευει τον καθενα...εγω παραδειγμα εχω ενα full tower εδω και 5 χρονια και παω για το εκτο...με αναλογα mod εφτιαξα και cable management και καλυτερο airflow.. τα μεγαλα κουτια σου δινουν μια τεραστια ανεση να κανεις πραγματα και να διαχειριστης το hw σου..πραγμα που πολυ λιγα σου δινουν αυτην την δυνατοτητα σε μιντι παντα...σχεδον ολα τα corsair πολλα fractal k coolermaster για μενα μπορεις να κοιταξεις και αυτο εδω το review απο γειτονικο site για αυτο το κουτι που αν επαιρνα σε αυτη την οικονομικη κλιμακα κουτι τωρα αυτο θα διαλεγα..SuperCase eLevel-661 Review: Simply Elegant Gaming - ( HWBOX ) O/C on first boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Σεπτέμβριος 8, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Αν βάλεις Sli ή cf απαραίτητη προϋπόθεση κατά την γνώμη μου είναι να επιλέξεις ένα μεγάλο και με καλό airflow κουτί. Πχ το 800D είναι μεγάλο είναι ακριβό αλλά στο sli/cf χωρίς νερό ΠΟΝΑΕΙ!Γι' αυτό η επιλογή κουτί προαπαιτεί απο αυτόν που θα προτείνει, να ξέρει τι θα μπει μέσα.μα ακόμα και sli να παίξει ....μια accelero plus 2 θα τη φορέσω... προς το παρών είμαι με τη reference της 580 λόγω έλλειψης χρημάτων, οπότε κ χωρις νερό καλύπτομαι .Επειδή όμως ποτε δε θελω να λεω ποτέ ,για αυτό σκέπτομαι όλα τα πιθανα σενάρια. [MENTION=22530]sobi[/MENTION] καλο κ αξιολογο το κουτάκι που λες ,αλλά όλα αυτά τα solid ξερεις μου φένονται λίγο χοντροκομένα , θέλω να χουν κ ενα design... το βλέπω δλδ σαν κάπου που να πέφτει το μάτι μου... για αυτο το GMC H-80 με εχει γλυκάνει...απλα ανασταλτικός παράγοντας ειναι το μέσο μέγεθος του.επίσης σε ίδιες τιμες ,γυρω στα 100 ευρώ παίζει και αυτό http://www.skroutz.gr/s/336451/CoolerMaster-Storm-Enforcer.html?keyphrase=Cooler+Master+Storm+Enforcer , το coolermaster storm enforcer που μου πρότειναν δυο φίλοι... τι λέτε για αυτο;(απο http://www.overclockersclub.com/) Pros:Wire managementLow hard drive temperatures, good performance elsewhereFits up to 340mm video cards and extra large heatsinksQuiet operationGood looksDust filters on bottom and front intakesCons:Storm Guard could use some more thought Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.