papajim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή κι είχα στην κάρτα τα διπλάσια τουλάχιστον, αλλά η αγορά σύμφωνα με το google checkout δεν πραγματοποιήθηκε. Όμως η τράπεζα (Attica) λέει ότι τραβήχτηκαν λεφτά. Το πιθανότερο είναι να κράτησε προμήθεια η τράπεζα. Το θέμα είναι γιατί, από τη στιγμή που η συναλλαγή ήταν σε ευρώ; Επίσης αν και είχα ήδη εισάγει την κάρτα στο Wallet το play μου ζήτησε να βάλω κάρτα, αντί να επιλέξω την default. Why Google??? Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις μου θα του ήμουν υπόχρεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Το αν κράτησε προμήθεια η τράπεζα μπορείς να το μάθεις πηγαίνοντας είτε σε κάποιο υποκατάστημα είτε κάνοντας ένα τηλέφωνο. Για τι ποσό μιλάμε btw ;Από εκεί και πέρα αν δεις ότι η όποια χρέωση είναι αδικαιολόγητη, μπορείς μέσω της τράπεζας να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή και πάρεις πίσω το ακριβές ποσό των χρημάτων που έδωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Το αν κράτησε προμήθεια η τράπεζα μπορείς να το μάθεις πηγαίνοντας είτε σε κάποιο υποκατάστημα είτε κάνοντας ένα τηλέφωνο. Για τι ποσό μιλάμε btw ;Από εκεί και πέρα αν δεις ότι η όποια χρέωση είναι αδικαιολόγητη, μπορείς μέσω της τράπεζας να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή και πάρεις πίσω το ακριβές ποσό των χρημάτων που έδωσες.Το ποσό δεν ήταν τπτ. Ήταν 0.69€ κι εγώ είχα στην κάρτα ~1.50€. (είχαν απομείνει δλδ) Σίγουρα θα τους πάρω τηλέφωνο. Αν πήγαν να πάρουν προμήθεια 1€ για ένα τόσο μικρό ποσό θα φάνε τρελό κράξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Prepaid ήταν η κάρτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Prepaid ήταν η κάρτα ;Ναι.Τους πήρα τηλέφωνο και τελικά έκανε η google χρέωση 1€ για "authorization" και φυσικά δεν έφτανε το υπόλοιπο.Το θέμα τώρα είναι ότι δε λειτουργεί όπως το paypal, αλλά επιστρέφεται μόνο του αργότερα στην κάρτα απ' ότι κατάλαβα.Anyway ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Υποθετω ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησες την καρτα στο Paypal ? Aν ναι κοιτα το 3...https://cms.paypal.com/c2/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=marketing_c2/Additional_PayPal_FAQs# Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Υποθετω ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησες την καρτα στο Paypal ? Aν ναι κοιτα το 3...https://cms.paypal.com/c2/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=marketing_c2/Additional_PayPal_FAQs#Δεν ήταν paypal. Ήταν Google Wallet και ναι ήταν η πρώτη φορά, αν και είχα χρησιμοποιήσει και το google checkout παλιότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Με NFC πλήρωσες;; Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Με NFC πλήρωσες;; Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 LOL ρε Στο Play πήγα να αγοράσω κάτι. Νομίζω δεν υποστηρίζεται ακόμη το wallet στην Ελλάδα για πληρωμές με NFC, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Λέω κι' εγώ.. Ούτε 10 χρόνια δεν πέρασαν. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Τι ακριβως ειναι το NFC ;Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Τι ακριβως ειναι το NFC ;Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.