Jump to content

To pc είναι dead!!

vasmeister

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθεια σας asap!!! Tο netbook κόλλησε ιό πώς και γιατί άγνωστο εφόσον δεν είναι είμουν εκεί να δω. Κατά την διάρκεια που ήταν ανοιχτό το pc εξαφανίστηκε το desktop, μου έβγαλε μια άσπρη οθόνη, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι alt,ctrl,delete και reboot. Πήγα να κάνω format όμως στην αρχή μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα:

The file amsint.sys is corrupted. Δεν μπορώ να μπώ πουθενά. Παρακαλώ βοηθήστε!!!!

Παρακαλώ πολύ κλείστε το. Το pc το έφτιαξα χωρίς repair. Eυχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.

Παρακαλώ πολύ κλείστε το. Το pc το έφτιαξα χωρίς repair. Eυχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.
Πες ομως πως το εφτιαξες, ωστε να ξερουμε & εμεις :)

και για να μάθουν και άλλοι που μπορεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα. ;)

έκανα boot με safe mode+network. Κατέβασα το πρόγραμμα regcure, full register (δεν ποστάρω links,όποιος θέλει pm) έκανα σκανάρισμα στην registry, διέγραψα τ'απομεινάρια από το virus και γενικά οτιδήποτε υπήρχε στο pc και τώρα φυσικά είναι κομπλέ. Η περιπτερού και φίλη μου προθημοποιήθηκε να μου κεράσει έναν καφέ και παγωτό. Προτίμησα τον καφέ γιατί μπορεί να πουλήσει το παγωτό σε κάποιο παιδάκι :rolleyes: Δεν υπάρχει μπορώ και δεν μπορώ, μόνο θέλω και δεν θέλω!!! Κι επειδή είμαι πεισματάρης έχω μαθει να μην τα παρατάω εύκολα!!!!

Η περιπτερού και φίλη μου προθημοποιήθηκε να μου κεράσει έναν καφέ και παγωτό. Προτίμησα τον καφέ γιατί μπορεί να πουλήσει το παγωτό σε κάποιο παιδάκι :rolleyes: Δεν υπάρχει μπορώ και δεν μπορώ, μόνο θέλω και δεν θέλω!!! Κι επειδή είμαι πεισματάρης έχω μαθει να μην τα παρατάω εύκολα!!!!

orly3.gif

Δεν ανέφερα τίποτα για сd.Netbook έχει πάντως. Μόνο με usb θα έκανα format εφόσον δεν υπάρχει dvd rom.Το pc ήταν δικό της. Θα καταλάβεις αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά. Αυτά είχα να πω.

Για τον [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] το είπα. Ήμουν σίγουρος ότι το έκανες μέσω USB, το έχω ξανακάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.