morfeus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2012 Καλημέρα,Θέλω να αγοράσω το linksys x3000 και το βρίσκω σε διαφορετικές εκδόσεις,συγκεκριμένα σε δύο εκδόσεις: X3000-EZ και X3000-EW.Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι στα forums.Μήπως γνωρίζει κανείς τις διαφορές;Πάντως υποψιάζομαι είναι το ίδιο μοντέλο αλλά για διαφορετική region.Αν είναι για διαφορετική region τότε πιο από τα δύο είναι για Ελλάδα;Και μήπως είναι το ένα από τα δύο παραεισαγωγή και όχι από την επίσημη αντιπροσωπεία;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Σεπτέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Τα EZ είναι PSTN και τα E1 ISDN. Τα EW νομίζω ότι είναι Γερμανικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeus Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση,και εγώ έτσι νομίζω, επειδή ποιο πολύ βρίσκω τα EZ από τα EW, οπότε μάλλον τα EZ είναι της επίσημης αντιπροσωπείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.