christosnas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 καλησπερα σε ολους.αγορασα ενα σταθερο πριν απο 1.5 χρονο και τωρα τελευταια ειχα θεμα με τα framerates sto wow ,δηλαδη απο τα 60 σταθερα πηγαινα στα 10 και κολαγε.οποτε λεω κατι θα επαθε και πηγα για service to pc.το προβλημα παρεμεινε και μου εβαλαν την nvidia geforce gtx 560 ti της point of view πριν απο 10 μερες αλλα παλι τα ιδια και χειροτερα.το μηχανημα ειναι: windows 7 home premium,intel® core i5 cpu 680@3.60 ghz 369GHZ,motherboard gigabyte p55a-ud5, καρτεσ μνημης 4 DD3 OCZ,και καρτα γραφικων σαν αυτη που ανεφερα πιο πανω αλλα της gainward. εγω θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω μια καλιτερη καρτα γραφικων ωστε να δουλευει παλι σωστα το pc να μην κολλαει και αν ναι ποια?εαν εχετε καποια ιδεα στο τι μπορει να φταιει για τα frames πειτε μου σας παρακαλω.επισης δεν γνωριζω απο υπολογιστες και ελπιζω να παρεθεσα τα στοιχεια σωστα.ευχαριστω.
TopCLR Σεπτέμβριος 7, 2012 #2 Σεπτέμβριος 7, 2012 Αυτό συμβαίνει μόνο όταν παίζεις wow; Παίζεις και άλλα παιχνίδια; Το κάνει και εκεί;Μήπως έχει θέμα με τις θερμοκρασίες στον επεξεργαστή (υποθέτω όχι για την κάρτα γραφικων εφόσον είναι καινούρια).Αν η κάρτα γραφικών που σου έβαλαν στο service είναι ίδια (και όχι κατώτερη) της προηγούμενης τότε εφόσον συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα, δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Και την πιο super κάρτα να βάλεις πάλι θα έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν η νέα κάρτα δεν είναι "νέα" και έχει πρόβλημα.Το σίγουρο είναι πως μπορείς να ενημερώσεις το service πως δεν φτιάχτηκε ο υπολογιστής και θα πρέπει να το ξανακοιτάξουν.
vagsk Σεπτέμβριος 7, 2012 #3 Σεπτέμβριος 7, 2012 Είμαι με το σύστημα της υπογραφής και έχω επίσης GeForce 560 Ti. Η κάρτα και γενικότερα το σύστημα σου δεν έχει πρόβλημα από πλευρας προδιαγραφών για να παίξεις wow. Προσωπικά είχα ομαλό gameplay στο TERA που είναι πολύ πιο βαρύ από το wow.Καταρχάς δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers της nvidia, να καθαρίσεις την registry με το cccleaner και μετά να βάλεις την τελευταία έκδοση των nvidia drivers. Κάνοντας τράμπες 2 nvidia κάρτες που έχω στο ίδιο PC στα πλαίσια κάποιων δοκιμών παρατήρησα πολλά θέματα με drivers και παρόλο που φαινομενικά δούλευαν. Με απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση λύθηκαν τα προβλήματα επιδόσεων/ταχύτητας.
christosnas Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 7, 2012 σε ευχαριστω πολυ οντως αυτο ηταν το προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.