steant Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να συνδεσω τον υπολογιστη μου (ειναι ενας παλιος Ρ4 με μητρικη ASUS - Motherboards- ASUS P5L-MX και χωρις εξτρα καρτα γραφικων, χρησιμοποιω την ενσωματωμενη που εχει πανω η μητρικη) με την οθονη SAMSUNG LE32D400 32" LCD TV - - E-SHOP.GR. Θελω να πειτε τι ακριβως θα χρειαστω. Αν γινεται καποιον ευκολο και οικονομικο τροπο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Το PC σου εχει ΜΟΝΟ VGA, απο την μητρικη. Η τηλεοραση δεχεται ΜΟΝΟ HDMI.Οποτε....Βρισκεις μια φτηνουλα καρτα γραφικων με HDMI, και θα εισαι αρχηγος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Ένα καλώδιο χρειάζεσαι vga to hdmi τίποτα άλλοvga hdmi - Kαλώδια Audio/Video | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Και παιζει αυτο? Σκετο καλωδιο που μεταφερει το αναλογικο σημα της μητρικης, στο ψηφιακο της τιβι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 ναι γιατί όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 ναι αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να διχνει και η οθονη του pc και η τηλεοραση, οπωτε λογικα πρεπει να θελω μια καρτα γραφικων που να βγαζει vga για την οθονη αλλα να εχει και hdmi για την tv.Τα λεω σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 καλά τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Τελεια! Εχω βρει αυτη εδω SAPPHIRE RADEON HD5450 512MB DDR3 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR, ειναι συμβατη με τη μητρικη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 6, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Τελεια! Εχω βρει αυτη εδω SAPPHIRE RADEON HD5450 512MB DDR3 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR, ειναι συμβατη με τη μητρικη μου?Συμβατή είναι.Απλώς προσοχή με τις θερμοκρασίες μιας και έχει παθητική ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Ωραια, ευχαριστω παρα πολυ παιδια. Κατι τελευταιο, επειδη καλωδιο hdmi θελω αρκετα μεγαλο, καμια 15-20 μετρα που μπορω να βρω? Εψαξα λιγο αλλα βρισκω μονο μικρο στα μεγαλα καταστημα. Λογικα θα ειναι και ακριβό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Επειδη απ οτι βλεπω αυτη η συνδεση θα στοιχίσει πολυ ακριβα, μηπως υπαρχει και αλλος τροπος? Στη τηλεοραση με ενδιαφερει να στελνω μονο εικονα, ο ηχος δε με ενδιαφερει, εχω συνδεδεμενα μεγαλα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 hdmi cable 15m - Kαλώδια Audio/Video | Skroutz.grΔεν βλέπω κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις εκτός και αν δοκιμάσεις πρώτα το καλώδιο που πρότεινε ο [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] πριν προβείς στην αγορά της κάρτας γραφικών και του HDMI καλωδίου.Συμπλήρωση:Δεν γνωρίζω αν το καλώδιο που πρότεινε ο [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] βγαίνει στο μήκος που ψάχνεις πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 6, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Cable-Shop.Gr | HQ HDMI ΣΕ HDMI CABLE 1.3 M/M 20M HQSS5550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Ευχαριστω παιδια για το χρονο σας, να στε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.