Jump to content

Συνδεση pc με tv

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να συνδεσω τον υπολογιστη μου (ειναι ενας παλιος Ρ4 με μητρικη ASUS - Motherboards- ASUS P5L-MX και χωρις εξτρα καρτα γραφικων, χρησιμοποιω την ενσωματωμενη που εχει πανω η μητρικη) με την οθονη SAMSUNG LE32D400 32" LCD TV - - E-SHOP.GR. Θελω να πειτε τι ακριβως θα χρειαστω. Αν γινεται καποιον ευκολο και οικονομικο τροπο. Ευχαριστω!

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να διχνει και η οθονη του pc και η τηλεοραση, οπωτε λογικα πρεπει να θελω μια καρτα γραφικων που να βγαζει vga για την οθονη αλλα να εχει και hdmi για την tv.

Τα λεω σωστα?

Τελεια! Εχω βρει αυτη εδω SAPPHIRE RADEON HD5450 512MB DDR3 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR, ειναι συμβατη με τη μητρικη μου?

Συμβατή είναι.Απλώς προσοχή με τις θερμοκρασίες μιας και έχει παθητική ψύξη.

Ωραια, ευχαριστω παρα πολυ παιδια. Κατι τελευταιο, επειδη καλωδιο hdmi θελω αρκετα μεγαλο, καμια 15-20 μετρα που μπορω να βρω? Εψαξα λιγο αλλα βρισκω μονο μικρο στα μεγαλα καταστημα. Λογικα θα ειναι και ακριβό ε?

Επειδη απ οτι βλεπω αυτη η συνδεση θα στοιχίσει πολυ ακριβα, μηπως υπαρχει και αλλος τροπος? Στη τηλεοραση με ενδιαφερει να στελνω μονο εικονα, ο ηχος δε με ενδιαφερει, εχω συνδεδεμενα μεγαλα ηχεία.

hdmi cable 15m - Kαλώδια Audio/Video | Skroutz.gr

Δεν βλέπω κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις εκτός και αν δοκιμάσεις πρώτα το καλώδιο που πρότεινε ο [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] πριν προβείς στην αγορά της κάρτας γραφικών και του HDMI καλωδίου.

Συμπλήρωση:Δεν γνωρίζω αν το καλώδιο που πρότεινε ο [MENTION=21357]dimitrisOS[/MENTION] βγαίνει στο μήκος που ψάχνεις πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.