Tsunami Αύγουστος 15, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Μωρέ το ξέρω αλλά επειδή οι γονείς είαι λίγο περίεργοι δεν θα με αφήσουν να παραγγείλω το μηχάνημα χωρίς κάρτα γραφικών όπως επίσης δεν με αφήνουν να τον πάρω κομμάτια και να τον συναρμολογίσω εγώ...Βασικά θα πάρω την 512 από τον παλιό και θα βάλω τα 256 ενώ κανόνισα και με τον κολλητό και το αργότερο μέχρι το άλλο σάββατο θα έχω και την 9600 χτ.Οπότε θα μου περισσέψει μια 9200SE. Αυτό που μένει να εξακριβώσω είναι το αν η παλιά μητρική έχει ον μπόρντ τσιπάκι ήχου.Αν έχει θα βάλω και την audigy στον καινούργιο.Αν δεν έχει θα βολευτώ με το ον μπόρντ τησ καινούργιας μητρικής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 16, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Το σύστημα αγοράστηκε και θα το έχω την τετάρτη και την 9600 θα την έχω την παρασκευή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 17, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 απ΄οτι βλεπω εφτιαξες κιολας την υπογραφη σου :rofl: .ηρεμισεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 17, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Παντως αν μου επιτρέπεται να πω κι εγώ την άποψή μου για την ερώτηση του θέματος ,θα πρότεινα την FX γιατί ανεβαινει πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 18, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Κόλλημα.Η 9600 από σεπτέμβρη,η 9200 στον παλιό και η gf4Ti4200 στον καινούργιο. Υπομονή λίγο ακόμα καθώς φαίνεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.