cybernaut Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 Hello παιδάκια ! :hi: Λοιπον αντιμετωπίζω το εξης θεματάκι. Σε μια ASUS Commando εχω 2 ζευγάρια 2x1 giga RAM, ενα Corsair και ενα Crucial, ύστερα απο ένα σοκ που εφαγε το μηχανημα δεν ποσταρε καν κ εβγαζε μπλε οθονες.. με τα πολλα bootαρε μονο με τις Corsair παρολο που τα memory tests τα περναγε κανονικα με όλες τις μνημες πανω.. H Commando βεβαια βλεπει μεχρι 3 giga RAM και θελει αναβαθμιση bios για να δει και τα 4 αλλα αυτό ειναι αλλο θεμα.. (οποιος ξερει παραπανω πανω σ αυτο κ αν μπορω να το ξεπερασω χωρις update μου λεει, εδώ ή αλλού..) Τις crucial τις είχα πάρει απο αγγελία εδω μεσα αλλα απ οσο ξερω εχουν ισοβια εγγύηση ? Είναι φτηνες ετσι κ αλλιως όμως σκεφτομαι να τις στείλω για RMA, τι μου προτείνετε ? Ειναι 800MHZ , 2.0V, timings 4-4-4-12 , voila
Wizard! Σεπτέμβριος 6, 2012 #2 Σεπτέμβριος 6, 2012 H Crucial γενικά έχει εξαιρετικό support. Στείλε τες κι αν έχουν το παραμικρό θα πάρεις άλλες ή άλλο μοντέλο αν δεν έχουν τις ίδιες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.