cybernaut Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 Hello παιδάκια ! :hi: Λοιπον αντιμετωπίζω το εξης θεματάκι. Σε μια ASUS Commando εχω 2 ζευγάρια 2x1 giga RAM, ενα Corsair και ενα Crucial, ύστερα απο ένα σοκ που εφαγε το μηχανημα δεν ποσταρε καν κ εβγαζε μπλε οθονες.. με τα πολλα bootαρε μονο με τις Corsair παρολο που τα memory tests τα περναγε κανονικα με όλες τις μνημες πανω.. H Commando βεβαια βλεπει μεχρι 3 giga RAM και θελει αναβαθμιση bios για να δει και τα 4 αλλα αυτό ειναι αλλο θεμα.. (οποιος ξερει παραπανω πανω σ αυτο κ αν μπορω να το ξεπερασω χωρις update μου λεει, εδώ ή αλλού..) Τις crucial τις είχα πάρει απο αγγελία εδω μεσα αλλα απ οσο ξερω εχουν ισοβια εγγύηση ? Είναι φτηνες ετσι κ αλλιως όμως σκεφτομαι να τις στείλω για RMA, τι μου προτείνετε ? Ειναι 800MHZ , 2.0V, timings 4-4-4-12 , voila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 H Crucial γενικά έχει εξαιρετικό support. Στείλε τες κι αν έχουν το παραμικρό θα πάρεις άλλες ή άλλο μοντέλο αν δεν έχουν τις ίδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.