Jump to content

stev

Recommended Posts

καραγκιοζιλκη 160 εναν ι3,,,,εγω νομιζα οτι λεγαμε για ι5 130 ευρω κ τρελαθηκα//χααχ/...εγω σαντυ θα παρω αμα παρω ι3.

Για τον ι3 2120 sandy bridge νόμιζα ότι γίνονταν η συζήτηση. Nομίζω ότι το δευκρίνισα στο ποστ 9 Αστροβασίλη. Θεωρώ ότι σου διέφυγε.

[MENTION=559]vagsk[/MENTION] Εχεις δικιο αλλου εχει 150 Ε. Εν τω μεταξυ εβαλαν HD 2500. Α ρε trinity..

HD 3000 μονο στα μοντέλλα με K που τα χρυσοπληρώνεις :nerd:

Δεν κάνει χαζομάρες η intel. Αφού πάλι εδώ θα έρθεις να αγοράσεις :p

οταν λεω οκ εννοω τις καρτες..ο 3470 γινεται οκ το χω δει καπως αλλα δεν θα κανω..μονο στα 3.6 θα τν βλαω με στοκ αμ ατν παρω..αμα βαλω τς καρτες στα 1,222 και 5800μηζ την καθεμια αυξανω 20 φπς στην καθεμια...καμια 40 παρπαανω σιγουρα θατ αεχω,,,,παντως ι3 ειναι κλτερος απο 8120 και στο μελλον μπορω ν αναβαθμησω κσ ι7 αμα δν παρω ι5 κ παρω ι3/το τροφοδοτικο ειναι κ μια χαρα για 2 7580!

Για το τροφοδοτικό είσαι κοντά στο όριο (για το CrossFire).

AMD Radeon™ HD 7850 Graphics:

• 500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended
  • 600W power supply (or greater) with two 75W 6-pin PCI Express power connectors recommended for AMD CrossFire™ technology.

HD 3000 μονο στα μοντέλλα με K που τα χρυσοπληρώνεις :nerd:

Δεν κάνει χαζομάρες η intel. Αφού πάλι εδώ θα έρθεις να αγοράσεις :p

Και στους ivy. 2500

Θα σου δώσει τυράκι για να διαλέξεις ivy αντί sandy.

Ήδη σε σχέση με τους Sandy οι Ivy έχουν κακής ποιότητας thermal paste κάτω από το heatspreader το οποίο εμποδίζει τους ivy να δείξουν τα δόντια τους σε overclocking. Τυχαίο; Με τους sandy ακόμη στην αγορά δεν νομίζω.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εφοσον μιλαμε για gaming, τι παιζει πιο ουσιαστικο ρολο? το smoοth gaming κοντα στα 60fps ή το max fps μονο?

Σε ενδιαφέρει να είσαι σίγουρα πάνω από τα 30 fps στην χειρότερη περίπτωση και ιδανικά κοντά στα 60fps που είναι και το refresh rate που έχει το monitor σου. Πάνω από τα 60 fps δεν έχεις ουσιαστικές διαφορές και χρειάζεσαι ειδικό monitor για να το εκμεταλλευτείς (120Hz)

εγω παιδια ξερω οτι 45 φπς ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ πλαυαβλε...για αυτο τν δευτερη 7850 θα την βαλω πλ πιο μετα..παρα πλ..1-2 χρονια μαλλον...αντε να κανω οκ στην πρωτη...με ι3 βγαινει 6776 και ι5 746 αρα πιστεβω πως θα παρω τον ι5 3350 με μια β75 και θα βαλω τουρμπο μποοστ στα 3,7..... νομιζω ειναι 60 ζ η δικια μ αλλα ετσι κ αλλιως δν μπορεις να δεις παραπανω απο 60 νομιζω/ αληθεια υπαρχει ξεκληδωτος ι3?ποιος ειναι?

Δεν υπάρχει ακόμα ξεκλείδωτος i3.

45 fps είναι λίγα. Ξαναλέω για να μην έχει σπασίματα η κίνηση στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 30 fps. Αν μιλάς για μέσο όρο 45 fps είναι πολύ πιθανό σε απαιτητικές σκηνές να πέσεις κάτω από τα 20 και να αρχίσεις να lag-άρεις.

Τα 60 fps είναι καλά και από άποψη monitor. Τραβάς και ένα vsynch και δεν έχεις και tearing.

Με 60 fps η κίνηση είναι πιο ομαλή. Πάνω από 60 fps δεν παρατηρείς γενικά την διαφορά (εδώ τίποτα κάτοχοι 120Hz monitor mπορεί να με φάνε ζωντανό) αλλά γενικά είναι πιο σταθερή και ξεκούραστη η εικόνα.

το turbo boost είναι για τον επεξεργαστή. Το ότι θα ανέβει 10-20-30% πάνω ο επεξεργαστής δεν σημαίνει ότι θα είναι αντίστοιχη και η αύξηση σε fps. Δοκιμάζοντας i3 OC στα 3.5 και i5 2500K σε stock η διαφορά ήταν ένα 2% περίπου σε unigine και αυτό σε όφελος του i3.

crossfire για μελλοντική αναβάθμιση δεν είναι καλή ιδέα. Καταρχάς υψηλή κατανάλωση ρεύματος. Κατα δεύτερο δεν θα πάρεις 100% των fps από την δεύτερη κάρτα. Χονδρικά δηλαδή δεν θα διπλασιαστούν τα fps στα games. Κάπου στο 50-60% πάνω θα είναι. Με την nvidia και την ΑΜD/ATI να τσακώνονται στις κάρτες γραφικών σίγουρα μελλοντικά θα βρεθεί μια value kάρτα γραφικών που να βάζει κάτω άνετα το μελλοντικό σου crossfire.

45 fps average με πυροβλισμους ειναι μια χαρα...45 φπς εννοω ενω πολεμας...οταν δεν καθεται στα 60..στοχος ειναι παντα να ειναι στα 60 αλλα νδ με ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο για αυτο θα βαλω δευετερη σε1 χρονπ...δεν ειπα οτι θα κανει αυξηση φπς αμα κανω οκ τν επεξεργαστη...τν καρτα γραφικων αθ κανω οκ και τν επεξεργαστη ετσι για πλακα με το στοκ κουλερ στα 3,5.....και γι ατν καταναλωση ρευματος δν εχω τοσο προλημα..οσο για αυτο π λες διαφωνω....μια χαρα θα ναι γτ εχω δει μπεντσμαρκς...πανω απο το 80 τ εκατο τξης δευτερης θα παρω κ αμα κανω κ οκ θα ναι αστα να πανε...θα ναι παρα πλ καλες και θα κρατησουν για 3 χρονια ανετα αμα ειναι 2 κ λιγα λεω γτ αμα κανω οκ στην καθεμια μαξ εχω 20 παραπανω φπς απο τν καθεμια... και νομιζω τελικα πως θα παρω ι5 3450 για να μην αλλαζω επεξεργαστη σε 2 χρονια/

για τν ακριβ εια ειναι 58 αβερατζ σε βφ 3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.