Jump to content

Προβλημα με wireless usb

seimei

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!!!

Χρησιμοποιω εδω και 2-3 χρονια ενα linksys usb αφου δεν μπορω να συνδεσω το πισι με το καλωδιο...

Εδω και κανα μηνα με πεταει απο το ιντερνετ συνεχεια ειδικα αμα ανοιγω το μτορρεντ σε 2-3λεπτα αποσυνδεση...ακομα και αν σερφαρω στο ιντερνετ αλλα με μικροτερη συχνοτητα η οταν επαιζα ονλαιν παιχνιδια πχ τερα τα dcs ηταν ακομα πιοσπανια.

Εχω δοκιμασει ενα αλο στικακι ενος φιλου για μια βδομαδα και δεν με πεταξε ουτε μια φορα προσπαθω να κανω επιδιορθοση αλλα κολαει και δεν κανει τιποτα...

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το φτιαξω η ειναι ωρα γα καινουριο?

Ξεχασα να πω οτι αμα με πεταξει μια φορα ο υπολογιστης δεν κλινει κανονικα απο το τερματισμο η απο το τροφοδοτικο πρεπει να το κλεισω η απο το κουμπι του κουτιου μονο αν κανω επανεκινιση μπορω να ξαναμπω στο ιντερνετ.

ευχαριστω Κωστας

1) Ποιό είναι το λειτουργικό σου και ποιό το wireless usb για το οποίο μιλάς. Μοντέλο...

2) Έχεις δοκιμάσει επανεγκατάσταση του driver του και για την ακρίβεια πέρασμα του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟY διαθέσιμου driver (που μπορείς να βρείς συνήθως online και όχι ότι περιλαμβάνεται στο cd που μπορεί να είναι και πιό παλιός) ?

3) Ποιό το στικάκι του φίλου ... άν θυμάσαι μοντέλο. Δέν είναι όλα ίδια. Υπάρχουν διαφορές σε chipset κα που επηρεάζουν σήμα και αποδόσεις....Άν υπάρχει θέμα με το σήμα του linksys έστω και οριακά τότε πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ότι περιγράφεις με αποσυνδέσεις και κυρίως λόγω της χρήσης του ασύρματου δικτύου που κάποια στιγμή κακαρώνει λόγω της αδυναμίας σήματος.

4) Τί σήμα πιάνεις με το linksys και τί έπιανες άν θυμάσαι στο περίπου με του φίλου σου. Από πού το κοίταξες.

1) Ποιό είναι το λειτουργικό σου και ποιό το wireless usb για το οποίο μιλάς. Μοντέλο...

2) Έχεις δοκιμάσει επανεγκατάσταση του driver του και για την ακρίβεια πέρασμα του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟY διαθέσιμου driver (που μπορείς να βρείς συνήθως online και όχι ότι περιλαμβάνεται στο cd που μπορεί να είναι και πιό παλιός) ?

3) Ποιό το στικάκι του φίλου ... άν θυμάσαι μοντέλο. Δέν είναι όλα ίδια. Υπάρχουν διαφορές σε chipset κα που επηρεάζουν σήμα και αποδόσεις....Άν υπάρχει θέμα με το σήμα του linksys έστω και οριακά τότε πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ότι περιγράφεις με αποσυνδέσεις και κυρίως λόγω της χρήσης του δικτύου που κάποια στιγμει κακαρώνει λόγω της αδυναμίας σήματος.

4) Τί σήμα πιάνεις με το linksys και τί έπιανες άν θυμάσαι στο περίπου με του φίλου σου. Από πού το κοίταξες.

1)Windows 7 32bit μοντελο θα ψαξω να σου πω αυριο αλλα ειναι κατασκευης του 12/2008

2)επανεγκατασταση εχω κανει με σιντι και νομιζω αλλη μια φορα ειχα κατεβασει κατι drivers αλλα τιποτα θα ξαναδοκιιμασω παντως

3)Δεν θυμαμαι καθολου σιγουρα διαφορετικη μαρκα παντως σημα ειχα και 5/5 τωρα εχω 5/3 και ολο τα ιδια κανει...

4)και με τα 2 5/5 σημα απλα με του φιλου μου δεν με πεταγε ποτε

Θα μπορούσες να δείς αποτελέσματα πάντως άν ξαναδοκίμαζες:

- επανεγκατάσταση με ότι πιό τελευταίο υπάρχει από driver.

- χρήση διαφορετικής θύρας usb

- απενεργοποίηση η χρήση κάποιου άλλου κλειδώματος του ασύρματου δικτύου σου στο router σε περίπτωση που δέν το υποστηρίζει π.χ το wpa2 ή όποιο άλλο και τέλος ο τύπος του δικτύου wirelessG ή Ν. Άν είναι π.χ n και δέν το υποστηρίζει πλήρως το adapter σου τότε θα υπάρχει θέμα.

Όπως και νά χει πόσταρε ΜΟΝΤΕΛΟ/ΜΟΝΤΕΛΑ γιατί δύσκολα θα σου απαντήσει κάποιος γενικά.Προς το παρόν δέν μου έρχεται κάτι άλλο.

Θα μπορούσες να δείς αποτελέσματα πάντως άν ξαναδοκίμαζες:

- επανεγκατάσταση με ότι πιό τελευταίο υπάρχει από driver.

- χρήση διαφορετικής θύρας usb

- απενεργοποίηση η χρήση κάποιου άλλου κλειδώματος του ασύρματου δικτύου σου στο router σε περίπτωση που δέν το υποστηρίζει π.χ το wpa2 ή όποιο άλλο και τέλος ο τύπος του δικτύου wirelessG ή Ν. Άν είναι π.χ n και δέν το υποστηρίζει πλήρως το adapter σου τότε θα υπάρχει θέμα.

Όπως και νά χει πόσταρε ΜΟΝΤΕΛΟ/ΜΟΝΤΕΛΑ γιατί δύσκολα θα σου απαντήσει κάποιος γενικά.Προς το παρόν δέν μου έρχεται κάτι άλλο.

βρηκα το μοντελο Linksys WUSB54GC αλλα η εκδοση 1 που ειναι το δικο μου δεν υποστηριζει τα windows 7να κατεβασω της 3.0 gia ta win 7? η ολα τις1.0 και οτι κατσει?

τελικα εβαλα της 1.0 δεν δουλεψε του εκανα απεγκατασταση κολησε πατησα επανεκινιση και μετα κανω ελενχο για νεο υλικο απο τι διαχειριση συσκευων και νομιζω εφτιαξε...ευχαριστω για τη βοηθεια

• 4 weeks later...

απλά δοκίμασε να το βάλεις σε λειτουργεία συμβατότητας για windows vista. Τα περισσότερα προγράμματα έτσι λειτουργούν στα 7ρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.