amaniateas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 Υπαρχει τιποτα που να συνδυαζει ποιοτητα, εγγυηση (ετη), usb3 κ.α. σε καλη τιμη? Τα επαιξε η Striker Extreme που ειχα μετα απο 5 χρονια (και ημουν και απολυτα ικανοποιημενος) και προσπαθω να δω αν αξιζει ισως καλυτερα να κανω αναβαθμιση απο το να παρω μεταχειρισμενη... Δεν με ενδιαφερει τοσο το OC και το υπερβολικο SLI (x3, x4). Αντε να καλυψω τον πισινο μου με μια ακομα θυρα για αργοτερα αλλα μεχρι εκει. Να πω επισης πως η χρηση του θα ειναι κυριως για gaming!
TopCLR Σεπτέμβριος 5, 2012 #3 Σεπτέμβριος 5, 2012 Σε socket 775 να βρεις USB3 πάνω στην μητρική; Δύσκολο.Το να βρεις καινούρια ποιοτική μητρική (εφάμιλλη της Striker); Επίσης.Μόνο κάποιες με G31/G41 υπάρχουν και ανάμεσά τους Gigabyte,Asus με 3 έτη εγγύηση (έναντι 2 των MSI,Asrock).Αν ενδιαφέρεσε για μεταχειρισμένη υπάρχει στις αγγελίες Asus Maximus II Formula.
amaniateas Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #5 Σεπτέμβριος 5, 2012 Σε socket 775 να βρεις USB3 πάνω στην μητρική; Δύσκολο.Το να βρεις καινούρια ποιοτική μητρική (εφάμιλλη της Striker); Επίσης.Μόνο κάποιες με G31/G41 υπάρχουν και ανάμεσά τους Gigabyte,Asus με 3 έτη εγγύηση (έναντι 2 των MSI,Asrock).Αν ενδιαφέρεσε για μεταχειρισμένη υπάρχει στις αγγελίες Asus Maximus II Formula.Οχι μαλλον δεν το διευκρινησα σωστα εγω... Εννοουσα μια μητρικη για να κανω αναβαθμιση σε αλλο socket πχ 1155! Οσο για αντικατασταση, εψαχνα ειτε ξανα striker extreme ειτε striker απλη. (και οι 2 δηλαδη με chipset 680i μπας και γλυτωσω την επανεγκατασταση!)
Picard Σεπτέμβριος 6, 2012 #6 Σεπτέμβριος 6, 2012 Αν θελεις μεχρι 100€ στην πλατφορμα 1155 πας σε τσιπ H77 εφοσον δε σε ενδιαφερει SLI - Crossfire.....τοσο φτηνη Z77 δεν υπαρχει...
vagsk Σεπτέμβριος 6, 2012 #7 Σεπτέμβριος 6, 2012 MOTHERBOARD :: MSI Socket 1155 Z77A-G41 GLan Audio Raid - Visionstudio.grθα πρέπει να γίνει μια υπέρβαση 0.66€
TopCLR Σεπτέμβριος 6, 2012 #8 Σεπτέμβριος 6, 2012 [MENTION=24493]amaniateas[/MENTION] Δεν ανέφερες τι socket και με (μας μπέρδεψες! [MENTION=559]vagsk[/MENTION] Το visionstudio έβλεπα και είπα για 2 χρόνια εγγύηση στις MSI. Όντως σε Πλαίσιο, e-shop έχουν 3 χρόνια.
vagsk Σεπτέμβριος 6, 2012 #9 Σεπτέμβριος 6, 2012 Γενικά η MSI δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Κάτι παίζει με τις ελαφρώς χαμηλότερες τιμές του visionstudio και την κουτσουρεμένη εγγύηση.
amaniateas Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #10 Σεπτέμβριος 7, 2012 Φαινεται πως η προταση του Vagsk φαινεται πολυ καλη σε ολους τους τομεις αν και πραγματι η εγγυηση ειναι περιεργο που ειναι 2 χρονια ενω σε αλλα μοντελα της ειναι 3. Μηπως εκαν τυπογραφικο λαθος το Visionstudio? Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με MSI να πω την αληθεια και ειμαι λιγο επιφυλακτικος αλλα παντα υπαρχει η πρωτη φορα!
vagsk Σεπτέμβριος 7, 2012 #11 Σεπτέμβριος 7, 2012 Χρησιμοποιώ MSI εδώ και πολλαααά χρόνια. Μια χαρά εταιρεία είναι. Είναι μέσα στους 3 πρώτους κατασκευαστές (ASUS, MSI,Gigabyte)
TopCLR Σεπτέμβριος 7, 2012 #12 Σεπτέμβριος 7, 2012 Όλες οι MSI στο Visionstudio είναι με 2 χρόνια εγγύηση. Επειδή δεν ανέφερες επεξεργαστή αν θα πάρεις κάποιον Κ και έχεις σκοπό για (αρκετό) OC, ίσως είναι καλύτερα να πάρεις μια καλύτερη (ακριβότερη) υλοποίηση του Z77.Λέω ίσως γιατί δεν έχω εμπειρία από Intel. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας σου απαντήσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.