panagiotisky Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 Καλησπέρα....Πήρα μια κάρτα μνήμης απο Ebay και δε δουλευει. Του εστειλα ενα μύνημα και του είπα τι γίνεται τώρα ?...και μου λέει, στείλτη πίσω για να σου δώσω τα λεφτά... Υπάρχει περίπτωση να τη στείλω και να μη μου βάλει τα λεφτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Θα την στειλεις, ΑΛΛΑ να φυγει το δεμα συστημενο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Εγω εστειλα καρτα γραφικων για RMA και μου την σουφρωσε ο πωλητης... Αλλα μαλλον επεσα στην περιπτωση ( βεβαια ειχε αρκετες αξιολογήσεις, τι να πεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotisky Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Απο τη διευθυνση του Ebay μπορεσαν να κανουν τίποτα αυτοι? ή μόνο λόγια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Σεπτέμβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Εγω πάλι με το σύστημα "send message for refund - leave negative feedback - open case" σε περίπου 30 περιπτώσεις έχω χάσει μόνο μια... Και προς θεού δεν έχω στείλει ποτέ τίποτα πίσω, και ούτε πρόκειται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.