Jump to content

Εποχή Αλλαγής Μητρικής

THANOSJ3

Recommended Posts

Και πλέον παμε για αλλαγη μητρικης...η παλια παει στα σκαριά για επισκευή και αν δουλεψει...

Λοιπόν ψαχνω μητρικη για το κατωθί συστημά

Intel : i7 2600K

Καρτα Γραφικών : Sapphire 6790

Ram : Corsair XMS3 (2X4GB)

Σκληρός Δίσκος : Western Digital 1Tb & Samsung 830 60GB SSD

Το κουτί που φιλοξενουνται κατα ωρας ειναι το CoolerMaster Storm Enforcer Midi tower

Χρήση gaming κυριως αλλα και overclock.

Άρα ψαχνω μια μητρική

με socket 1155

Τουλαχιστόν 2 θεσεις για καρτες γραφικων...

4θεσεις για μνημες

Chipset πανω απο την P σειρα...να είναι

Επίσης καλυτερα να έχεις περισοτερες usb 2.0 δεν με ενδιαφέρουν usb3.0 τοσο πολυ.

Μαρκες ASUS,Gigabyte..έχω ακουσει και για asrock αλλα δεν τις ξερω σαν μοντελα..

Κανεις καποια καλη προταση δοκιμασμένη?χρηματικό ποσό μέχρι 150ευρό max.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις.

Θάνος

Βασικά, είναι τραγικό λάθος να μην θες USB 3.0 αλλά περισσότερες USB 2.0. Εξαιρώντας πως φυσικά οι συσκευές USB 2.0 παίζουν μία χαρά σε USB 3.0 θύρες, όταν θα θέλεις USB 3.0 και δεν θα το έχεις θα είναι πια αργά...

Μία Gigabyte Z77 μου φαίνεται καλή για αυτά που ζητάς, όχι η καλύτερη που υπάρχει, μοντέλα γύρω στα 100€ είναι υπέρ-καλά.

2 θέσεις για κάρτες γραφικών.

Μας ενδιαφέρει να υποστηρίζει και SLI; Μας ενδιαφέρει να είναι 8x/8x ή πιθανώς να είναι PCIe 3.0;

Αν και με το ποσό που διαθέτεις μάλλον πάμε στην standard μητρική με crossfire support και 2 υποδοχές VGA χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική για να αποδόσει καλύτερο bandwidth σε κάρτες γραφικών. Σε z77 νομίζω οι USB 3.0 είναι standard.

Από SATA 3 πόσες χρειάζεσαι; Με 1-2 είσαι καλλυμένος;

Και να έχει και 2 θύρες PCI EX x 16 Χ 3.0 στο μελλον θα παω σε 2η καρτα...οποτε λογω CrossFireΧ- PCI x8

Και sli να υποστηριζει οπως η κατωθι καλυτερα

Απο άποψη sata 3 με μία ειμαι καλυμενος..

Ναι στις Z77 στις περισοτερες υπαρχουν ναι..

Εκανα ενα ψαχτηρι...γι αυτην Gigabyte Z77X-D3H τι γνωμες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.