THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2012 Και πλέον παμε για αλλαγη μητρικης...η παλια παει στα σκαριά για επισκευή και αν δουλεψει...Λοιπόν ψαχνω μητρικη για το κατωθί συστημάIntel : i7 2600KΚαρτα Γραφικών : Sapphire 6790 Ram : Corsair XMS3 (2X4GB)Σκληρός Δίσκος : Western Digital 1Tb & Samsung 830 60GB SSDΤο κουτί που φιλοξενουνται κατα ωρας ειναι το CoolerMaster Storm Enforcer Midi towerΧρήση gaming κυριως αλλα και overclock.Άρα ψαχνω μια μητρικήμε socket 1155Τουλαχιστόν 2 θεσεις για καρτες γραφικων...4θεσεις για μνημεςChipset πανω απο την P σειρα...να είναιΕπίσης καλυτερα να έχεις περισοτερες usb 2.0 δεν με ενδιαφέρουν usb3.0 τοσο πολυ.Μαρκες ASUS,Gigabyte..έχω ακουσει και για asrock αλλα δεν τις ξερω σαν μοντελα..Κανεις καποια καλη προταση δοκιμασμένη?χρηματικό ποσό μέχρι 150ευρό max.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις.Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Βασικά, είναι τραγικό λάθος να μην θες USB 3.0 αλλά περισσότερες USB 2.0. Εξαιρώντας πως φυσικά οι συσκευές USB 2.0 παίζουν μία χαρά σε USB 3.0 θύρες, όταν θα θέλεις USB 3.0 και δεν θα το έχεις θα είναι πια αργά...Μία Gigabyte Z77 μου φαίνεται καλή για αυτά που ζητάς, όχι η καλύτερη που υπάρχει, μοντέλα γύρω στα 100€ είναι υπέρ-καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Καλησπέρα φιλε μουΟκ πες και usb 3.0 δεν εχω κολλημα σε αυτο...Αλλα Gigabyte z77 υπαρχουν πολλες..καποια συγκεκριμένη μητρικη της σειρας Ζ77? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 2 θέσεις για κάρτες γραφικών.Μας ενδιαφέρει να υποστηρίζει και SLI; Μας ενδιαφέρει να είναι 8x/8x ή πιθανώς να είναι PCIe 3.0;Αν και με το ποσό που διαθέτεις μάλλον πάμε στην standard μητρική με crossfire support και 2 υποδοχές VGA χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική για να αποδόσει καλύτερο bandwidth σε κάρτες γραφικών. Σε z77 νομίζω οι USB 3.0 είναι standard.Από SATA 3 πόσες χρειάζεσαι; Με 1-2 είσαι καλλυμένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Και να έχει και 2 θύρες PCI EX x 16 Χ 3.0 στο μελλον θα παω σε 2η καρτα...οποτε λογω CrossFireΧ- PCI x8Και sli να υποστηριζει οπως η κατωθι καλυτεραΑπο άποψη sata 3 με μία ειμαι καλυμενος..Ναι στις Z77 στις περισοτερες υπαρχουν ναι..Εκανα ενα ψαχτηρι...γι αυτην Gigabyte Z77X-D3H τι γνωμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Σεπτέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 ASUS φιλε:ASUS - Motherboards. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Σεπτέμβριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 GIGABYTE Z77 GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Μητρική βρέθηκε..ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.