Jump to content

Οθονη στα 150 γιουργια...

dimitrisk8

Recommended Posts

Γεια σε ολους....

Περιμενω μπας και πεσει καμια προσφορα τις τελευταιες 3 βδομαδες για καμια οθονη 150e γιουργια..

Εχετε να προτινεται κατι??? γιατι δεν παει αλλο να περιμενω και οτι καλο εχω βρει ειναι στα 200+?!

Δεν προοριζεται για εμενα οποτε εχω το 150 σαν οριο.. αντε κανα 20αρικο παραπανω αμα αξιζει.

Αυτες εχω στο ματι ....

MONITOR :: LG LCD LED 23'' E2342T-BN Full HD Black - Visionstudio.gr

MONITOR :: Asus LCD LED 23'' VS238N Full HD Black - Visionstudio.gr

Philips 234CL2SB 23" | Skroutz.gr

Επισης προσεξα πως δεν εχει νοημα να παρω IPS με τοσο λιγο budget(γιατι υπαρχουν) αξιζει απο 230 γιουργια++

Φυσικα ψαχνω το τελειο,

δηλαδη κατω απο 5ms , να ειναι 24" καλω contrast να εχει και hdmi δεν μας χαλαει καθολου κ λιγο απο εμφανιση...

Περυσι ειχα παρει αναλογη περιπτωση με 150ε και φετος τιποτα :( τα 30 ευρο πανε στον φορο...

Καμια βοηθεια? :pleasantry:

Την ειχα υποψην μου και αυτη αλλα που δευτερο χερι?

Ωστοσο το οτι ειναι IPS δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερη απο ενα αλλο πανελ ΤΝ...

Εννοω τα 20 ευρο που θα εδινα να παρω αυτην θα τα εδινα για να εχω ενα contrast καλυτερο + τα ms που στανταρ θα ειναι λιγοτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.