takis-pa Σεπτέμβριος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 [MENTION=24852]dreamwalker[/MENTION] [MENTION=3214]jon[/MENTION] Εδω λεει οτι υπαρχει, για ριξτε μια ματια.http://www.pc-evolution.gr/7-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ/130-Κάρτες-Ήχου/171-Εσωτερικές-PCI-κάρτες/4467-314137-ASUS-Audio-Card-Xonar-Essence-STX-7-1-PCI-E.htmledit: Κατι εγινε και ενω το πρωι εβγαζε οτι υπαρχει τωρα δεν εχει, ή τις πηραν ολες ή εγραφε μουφες το καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamwalker Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Στην εγχώρια αγορά δεν κάνουν παραγγελίες τα καταστήματα, Στην octabit έστειλα mail πριν από ένα μήνα και δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Οπότε η μόνη λύση το εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Σεπτέμβριος 26, 2012 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Είναι καιρό τώρα στον κατάλογο του e-shop. Πώς γίνεται να μην έχουν κομμάτια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 27, 2012 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Δυστηχώς τα πιο πολλά καταστηματα δεν έχουν στοκ. Μονο με παραγγελία παίρνεις πλέον τα περισσότερα προϊόντα και ειδικά τα πιο ακριβά! Κάνεις μια παραγγελία και την άλλη μέρα σου στέλνουν mail ότι το προϊόν δεν υπάρχει και θα πρέπει να γίνει παραγγελία αν το θες,ανεξάρτητα αν είναι διαθέσιμο στο site! Αν κάνεις την παραγγελία απο εξωτερικό παίζει να παραλάβεις και πιο γρήγορα από ότι να το έπαιρνες απο εδώ εφόσον δεν το έχουν στοκ! Δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamwalker Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Μα δεν έχουν στόκ, γράφουν κατόπιν παραγγελίας σε 15-30 μέρες. Στην πρώτη σελίδα έγραψα, πως είχα κάνει παραγγελία της κάρτας από ένα Ελληνικό eshop (όχι το e-shop) αφού είχα επικοινωνήσει μαζί τους πρώτα. Αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει η παραγγελία απευθείας από την ASUS και όχι τον προμηθευτή, μια εβδομάδα μετά με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι δεν μπορεί να γίνει η παραγγελία καθώς η ASUS αξίωνε να παραγγελθούν από το κατάστημα 10 κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 27, 2012 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Το ξερω! Στο ποστ του Petrossortep αναφερόμουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon Οκτώβριος 6, 2012 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Σε 7 μέρες μου ηρθε απο e-shop !!!! Εχουν περάσει 4 καρτες ηχου ( συνολικά 630 ευρω) απο το pc μου μα τετοια ποιοτητα δεν εχω ξανακούσει !!!!!!:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.