vasmeister Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει Ελληνικό patch pes 2011 για το xbox 360. Εάν ναι παρακαλώ πολύ στείλτε pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Πόση ώρα έκανες να σκεφτείς αυτόν τον κατατοπιστικό τίτλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Καμία. Τελικά γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει η όχι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Φίλε Lazy Dog αυτό το έκανα 1 million times but nothing happend.. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ξοδέψω τσάμπα κάποιες ώρες τις οποίες δεν πρόκειτε ποτέ να πάρω πίσω. Αυτό που ψάχνω είναι μεν το patch αλλά θέλω απλά να το περάσω στο usb και έπειτα να το κάνω loading απο το xbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Υπαρχει για PC, υπαρχει για PS3. Για ΧΒΟΧ360 δεν ξερω κατι. Α και αλλαξε τιτλο στο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Το ξέρω ότι υπάρχει για ps3 και για pc!!!! Εγώ ψάχνω για το xbox μόνο.... Έστω υπάρχει κάποια πατέντα πχ να πάρεις τ'αρχεία από ps3 και να τα βάλεις στο xbox μέσω usb η κάτι άλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.