ison Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2004 Ειμαι αναμεσα στο Antec 550 truecontrol και στο OCZ 520 αλλα δεν ξερω πολλα πραγματα για το 2 θα το προτεινατε ή να παω στο Antec; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Έχω το 550 Antec. Κανένα πρόβλημα, αλλά είναι κομματάκι παλιό μοντέλο. Κοίτα πιο καινούργια κομμάτια που έχουν καινούργια χαρακτηριστικά, όπως να βγάζεις τα molex που δε χρησιμοποιείς, να έχει SATA κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Απο αυτά τα 2, ενοείτε πως πας για το OCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Γιατί το έχεις βρει Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimson_Death Αύγουστος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Αμα ξερεις γερμανικα πανε για το OCZ, γιατι ελλαδα ουτε εμενα το εχει παρει το ματι μου. :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Κι εγω το antec εχω οι τασεις του ειναι εξαιρετικες και μιλαμε δοκιμασμενο με μεγαλα φορτια δοκιμασμενη λυση.Τωρα η ocz ειναι εταιρια που βγαζει προιοντα κορυφαια κι εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο αλλα δεν το εχω δοκιμασει.Το μονο μειον του antec γαι μενα ειναι οτι δεν ειναι sata ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Η αλήθεια ειναι οτι δεν το εχω βρει ελλαδα ακομα δεν εχω ψαξει ..αλλα λογικα ολο και καποιος θα το φερει φανταζομαι ..αν ειναι στα ιδια λεφτα του antec θα το χτυπησω.Αυτο που μου αρεσει στο ocz ειναι οτι ρυθμιζεις τις τασεις απο πισω αναλογα με τι σου λενε τα λαμπακια ενω με το antec αν και εχει την ιδια δυνατοτητα πρεπει να μετρας με κανα πολυμετρο για να βρεις τι θελεις.Αν το εχει δει πουθενα κανεις το ocz ας μου δωσει κανα link..μιλαμε παντα για Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Τις τασεις σου δεν τις ρυθμιζεις τυχαια εγω τις ρυθμιζω με motherboard monitor η το speedfan αν και δεν μπορεις να εισαι παντα σιγουρος για το τι ακριβως δειχνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Ακριβως δεν πολυεμπιστευομαι software για αυτη την δουλεια ...ουτε καν to bios.Λογικα τα λαμπακια κανουν καλυτερα την δουλεια και σε λιγοτερο χρονο.Παρτε και ενα λινκ.http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=39Η 5V+3,3V στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πανω απο το 5% και η 12V κατω απο το 5%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 TO TAGAN δεν έχει καλές τάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2004 Το tagan νομιζω οτι ειναι πολυ καλο αυτο ειχα πριν παρω το αντεκ σταθερες τασεις εντελως αθορυβο πολλα μολεξ sata ready πιστευω οτι καλυτερο στα 480 watt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.