yanniliki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Καλησπερα και απο μενα, Πριν 2 μερες εκανα εγκατασταση τον παραπανω ssd, καινουριο, εβαλα windows7 64 ultimate, achi mode, trim ενεργοποιημενο, δειτε μια στιγμη τις εικονες. Η μητρικη ειναι gigabyte GA-770TA UD3, μπορειτε να καταλαβετε αν παιζει καποιο θεμα με τον σκληρο η φταιει η sata3 γιατι οσο εψαξα ειδα οτι εχουν ενα θεματακι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 RMA φίλε μου Καινούργιος 2 ημερών είναι ο δίσκος ή τον πείρες μεταχειρισμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanniliki Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Καινουριος φιλε, αλλα δεν ημουν σιγουρος γιατι δεν σκαμπαζω πολλα απο ssd, φαινεται οτι εγω εκανα την πατατα γιατι επρεπε στο bios να αλλαξω και την επιλογη sata3 σε ahci και οχι μονο το Onboard chip, μετα την αλλαγη εχω τα παρακατω, πιστευω ειναι αρκετα οκ, δεν ηξερα παντως οτι με αυτη τη μικρη αλλαγη εβγαζε τοσο λαθος δεδομενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.