ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 έχετε καμιά ιδέα πως το κάνω ? Ξέρω ότι το Peripheral Connector θέλω 12V αλλά δεν ξέρω πόσα Ampere είναι !!! ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Τι ακριβώς θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 αν ναι ξέχασα !!!ψάχνω να βρω τροφοδοτικό (packaki) το οποίο να το βάζω στην μπρίζα (220volt) και να βγάζει 12Volt αλλά δεν ξέρω πόσα Ampere βγάζει το 4pino του pc ώστε να χρησιμοποιήσω τις cold cathode σαν back ligt πίσω από την ΤV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Άμα εννοείς να κάνεις τα 220V εναλλασόμενου σε συνεχές 12V θες μετασχηματιστή.Άμα εννοείς να κάνεις τα 12V συνεχές σε 220V εναλλασόμενου θες power inverter.Στη πρώτη περίπτωση βρίσκεις φτηνούς, κάνα τάληρο.Στη δεύτερη περίπτωση το ξεχνας. Είναι ακριβοί σχετικά, και ογκώδεις. Πιο φτηνά να πάρεις καινούριες λάμπες για το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 οκ α μπράβο δεν θυμόμουν τον όνομα !ότι να νε παίρνω δεν κοιτάξω και τα mAmpere που βγάζουν ?edit βλέπω μερικούς με 1ampere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 οκ α μπράβο δεν θυμόμουν τον όνομα !ότι να νε παίρνω δεν κοιτάξω και τα mAmpere που βγάζουν ?Δες οι λάμπες πόσο χρειάζονται, και πάρε κάνα μετασχηματιστή με περισσότερα. Ένα μετασχηματιστή/τροφοδοτικό ενός HDD κιτ σε μένα, ανάβει άνετα 2 -μικρές- UV λάμπες στα 1.2Α. Οι δικές σου δε ξέρω βέβαια πόσο ζουμί χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 έτοιμο :shout: Θα χρειαστείται ένα Converter 220V to 12Volt - - - 1Ampere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.