Jump to content

Πρόβλημα με μητρική;

nirair23

Recommended Posts

Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Λοιπόν έχω έναν υπολογιστή με μητρική την asrock conroe1333-d667.Κάποια στιγμή ενώ σύνδεσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο το pc έσβησε και δεν άνοιγε.Άλλαξα τροφοδοτικό (έβαλα ένα παλαιότερο που είχα) και άνοιξε κανονικά αλλά από τότε δεν μου βλέπει τα usb stick.Στη διαχείριση συσκευών βλέπω κανονικά τους usb controllers και αν τους κάνω κατάργηση τα windows τους ξαναβρίσκουν.Το θέμα είναι ότι ούτε και στο bios δεν βλέπει το stick για να κάνω πχ εκκίνηση απο αυτό.Το ερώτημα είναι φταίει η μητρική ή μήπως υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό και θα πρέπει να πάρω ένα καινούριο;

Τι τροφοδοτικό έβαλες πάνω;

Ένα 400άρι no name που υπήρχε σε ένα PC φίλου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με αλλαγή τροφοδοτικού ήταν ΟΚ. Μπορεί όμως να μην είναι η ιδια περίπτωση με τη δική σου.

Αυτό που έβαλα και εγώ είναι ένα 400 no name...Μου φαίνεται θα πάω να αγοράσω ένα να δοκιμάσω.Αυτό θα μου κάνει δουλειά γιατί το μηχάνημα είναι παλιό και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.

Στην δική μου περίπτωση ήταν εγγυημένο πρόβλημα τροφοδοσίας των USB.

Πριν να προχωρήσω στην αλλαγή τροφοδοτικού είχα δοκιμάσει να συνδέσω USB συσκεύη μέσω Υ καλωδίου USB σαν και αυτά που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς δίσκους για να δίνουν επιπλέον ρεύμα και σε αυτό το καλώδιο την εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος την έδωσε ένα universal adaptor που έβγαζε από 220V σε USB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.