GeKarv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 Πηρα μια μητρική z77 προσφατα και μου ηρθε μιας και έχω ένα περίσσιο triple channel kit να το χρησιμοποιήσω.Ολα καλα ως εδω.Το θέμα είναι ότι σκέφτηκα να βάλω και τα τρία dimm απάνω.Αν το κανω αυτό προφανώς το ένα dimm δεν θα έχει dual channel.Τι γίνεται όμως με τ αλλά δυο;Επισης είναι safe να τρέχω τις reaper μου σε 1.7v?Μαλλον ναι αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη μιας και από μνήμες ξέρω λίγο πάνω από τα βασικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Dual Channel θα παίξει κανονικότατα και με τα 3 DIMM επάνω.1.7V είναι σχετικά safe, δεν σου εγγυόμαι ότι θα αντέξουνε χρόνια με 24/7 χρήση εκεί ( πιθανόν ναι όμως ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeKarv Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Thnx.Ετσι κι αλλιώς εγώ ακόμα κανα χρόνο θέλω να κρατήσουν μετά θα παω σε kit 2600 +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.