Jump to content

Κίνδυνος ασφάλειας με 123games

JaguarOne

Recommended Posts

πήρε το μάτι μου διαφήμιση στon antenna να διαφημίζει το 123games (που είναι του αντ1) το supremacy 1914.... πρωτού να τρέξετε να το βάλετε να ξέρετε ότι έχει τρύπιο java client, και εγγυημένα θα κολήσετε ιό, όπως κόλησα εγώ 3 φορές μέχρι που το ξήλωσα, και παρέα με αυτό και την java.

Ακόμη χειρότερα, να ξέρετε ότι το password φυλάσσετε σε cleartext. :ph34r:

πήρε το μάτι μου διαφήμιση στon antenna να διαφημίζει το 123games (που είναι του αντ1) το supremacy 1914.... πρωτού να τρέξετε να το βάλετε να ξέρετε ότι έχει τρύπιο java client, και εγγυημένα θα κολήσετε ιό, όπως κόλησα εγώ 3 φορές μέχρι που το ξήλωσα, και παρέα με αυτό και την java.

Ακόμη χειρότερα, να ξέρετε ότι το password φυλάσσετε σε cleartext. :ph34r:

μονο αυτο εχει?ξερεις για αλλα?

δεν έχω κάτι άλλο υποψιν μου γιατί με το ξήλωμα σταμάτησα να ασχολούμε. αυτά τα δύο αρκούν πάντως για το blacklisting. δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το password το στέλνουν unencrypted στο authentication....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.