JaguarOne Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2012 πήρε το μάτι μου διαφήμιση στon antenna να διαφημίζει το 123games (που είναι του αντ1) το supremacy 1914.... πρωτού να τρέξετε να το βάλετε να ξέρετε ότι έχει τρύπιο java client, και εγγυημένα θα κολήσετε ιό, όπως κόλησα εγώ 3 φορές μέχρι που το ξήλωσα, και παρέα με αυτό και την java. Ακόμη χειρότερα, να ξέρετε ότι το password φυλάσσετε σε cleartext. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 πήρε το μάτι μου διαφήμιση στon antenna να διαφημίζει το 123games (που είναι του αντ1) το supremacy 1914.... πρωτού να τρέξετε να το βάλετε να ξέρετε ότι έχει τρύπιο java client, και εγγυημένα θα κολήσετε ιό, όπως κόλησα εγώ 3 φορές μέχρι που το ξήλωσα, και παρέα με αυτό και την java.Ακόμη χειρότερα, να ξέρετε ότι το password φυλάσσετε σε cleartext. μονο αυτο εχει?ξερεις για αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 δεν έχω κάτι άλλο υποψιν μου γιατί με το ξήλωμα σταμάτησα να ασχολούμε. αυτά τα δύο αρκούν πάντως για το blacklisting. δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το password το στέλνουν unencrypted στο authentication.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.