Jump to content

Hybrid Physx

Razgriz

Recommended Posts

Χαίρεται Κύριοι,

Χτες το βράδυ τυχαία ανακάλυψα οτι είναι δυνατό να γίνει Hybrid build με ΑΤΙ main card και μια ''απλή'' nvidia dedicated for physx.

Η main κάρτα μου είναι ATI HD 6970 2G και σκεφτόμουν για μια GT 430 για Dedicated physx ( ~55e new )

Το θέμα είναι οτι δεν έχω καταλάβει μερικα πράγματα απο το setup.

Δουλεύει με όλες τις κάρτες ATI ως Main Card ?

Η ποιότητα του physx είναι ίδια με το να έχεις μια main Nvidia ?

Γίνεται να δουλέψει με τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ και αντιστοίχως με Nvidia ?

Εάν όχι, πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα εάν δεν παίζουν οι τελευταίοι drivers ?

Δημιουργούνται προβλήματα με driver conflicts μεταξύ των δύο και όταν λειτουργούν και οι δύο και οταν όχι?

Γνωρίζω οτι τα παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούν physx είναι πάρα πολύ λίγα και το effect είναι μόνο eye candy και τίποτα άλλο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω, ειδικά εαν η ποιότητα είναι ίδια.

Ευχαριστώ. :thank_you2:

Αυτό που τυχαία ανακάλυψες εσύ το ανακάλυψε και η nvidia αρκετό καιρό πριν. Από όσο ξέρω από μια έκδοση drivers και μετά απενεργοποιείται με το έτσι θέλω το PhysX της nvidia κάρτας γραφικών αν δει κάρτα γραφικών AMD-ATI στο συστημά σου.

Πάντως για να συμφέρει η επένδυση θα πρέπει να ζυγίσεις τις επιδόσεις του επεξεργαστή σου σε σχέση με το dedicated PhysX από την κάρτα γραφικών. Αν έχεις σχετικά νέα CPU και βάλεις την φθηνότερη nvidia GPU για PhysX μην περιμένεις και μεγάλη διαφορά.

Cpu : i7-2700k

Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι έχει διαφορά το software accelerated me to hardware accelerated physx. Νομίζω οτι το hardware accelerated είναι αυτό που ''μετράει'' ?

Καπου μπερδεύομαι με αυτο που λες στο τέλος.

Χαίρεται Κύριοι,

Χτες το βράδυ τυχαία ανακάλυψα οτι είναι δυνατό να γίνει Hybrid build με ΑΤΙ main card και μια ''απλή'' nvidia dedicated for physx.

Η main κάρτα μου είναι ATI HD 6970 2G και σκεφτόμουν για μια GT 430 για Dedicated physx ( ~55e new )

Το θέμα είναι οτι δεν έχω καταλάβει μερικα πράγματα απο το setup.

Γίνεται να δουλέψει με τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ και αντιστοίχως με Nvidia ?

Δημιουργούνται προβλήματα με driver conflicts μεταξύ των δύο και όταν λειτουργούν και οι δύο και οταν όχι?

Γνωρίζω οτι τα παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούν physx είναι πάρα πολύ λίγα και το effect είναι μόνο eye candy και τίποτα άλλο, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω, ειδικά εαν η ποιότητα είναι ίδια.

Ευχαριστώ. :thank_you2:

σκεφτόμουν για μια GT 430 για Dedicated physx ~55e new

Λοιπόν πάμε πρώτα για την κάρτα γραφικών!

Το σίγουρό είναι ότι άμα αγοράσεις την σηγκεκριμένη κάρτα θα έχεις

100% Bottleneck!

Δηλαδή θα παίζεις χωρίς PhysX το Metro 2033 και θα έχεις 60 (FPS Λέμε τώρα)

Ενώ με την συγκεκριμένη θα είσαι με PhysX ON και θα έχεις 50 (Μην πω και πιο κάτω)

Για να μην έχεις "αρκετό" Bottleneck πρέπει να πας σίγουρα σε μια κάρτα με 1GB μνήμη

Και 192-Bit τουλάχιστον!

Και η καλύτερη σε αυτήν την περίπτωση είναι μια 550ti

EVGA | Products | Product List

η μια από τις παλιές GTX 460 με 256-bit

EVGA | Products | Product List

Τότε μπορείς να πείς ότι είσαι οκ και δεν σου κοβει αρκετά FPS!

Ναι δουλεύει με οποιαδίποτε κάρτα από AMD μεριά!

Η ποιότητα τον PhysX είναι η ίδια! αλλά τα γραφικά του Game και φυσικά διαφορετικά

(εξαρτάτε τα Settings με τα οποία παίζεις, και την κάρτα γραφικών. AMD/NV)

Γίνεται να δουλέψει με τους τελευταίους Drivers από AMD μεριά (οι οποιοι αυτήν την στιγμή είναι οι 12.8)

Αλλά δεν γίνεται να δουλέψει με τους τελευταιους της Nvidia!

Δηλαδή για να σου δώσω να καταλάβεις

"Έχεις την 6970"

"Κουμπόνεις πάνω την NV κάρτα"

(Την βρίσκει ο υπολόγιστης)

(Πας στο Site της Nvidia κατεβάζεις τους τελευτέους Drivers)

"Τους κάνεις εγκατάσταση και WOALA!"

"Έχεις PhysX"

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ!

Αυτά για την ώρα για τα παρακάτω αργότερα!

Κουράστικα!

EDIT

Κάνω το τσιγάρο και συνεχίζω

θα πέσει φροντιστήριο σήμερα!

Είναι και αυτή μια επιλογή δεν αντιλέγω, απλά αναρωτιέμαι τι ακριβώς μπορώ να κάνω και κατά πόσο αξίζει.

Ελπίζω κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μου δώσει μερικές πληροφορίες.

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά δυνατός ώστε να μπορεί να κουμαντάρει το PhysX. Ίσως όχι τόσο καλά όσο μια hardware accelarated PhysX GPU αλλά έχε κατα νου ότι οι οικονομικές λύσεις σε nvidia θα έχουν την ίδια ή χειρότερη απόδοση σε PhysX από τον επεξεργαστή σου.

Μια προσωρινή δοκιμή που είχα κάνει με PhysX σε ένα συστηματάκι με GTX 260 και i3 540 overclocked στα 3.5 και το demo nurien από nvidia έδειξε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ software και hardware PhysX και κυρίως στις σκηνές που ήταν υπερβολικά φορτωμένες.

Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά δυνατός ώστε να μπορεί να κουμαντάρει το PhysX. Ίσως όχι τόσο καλά όσο μια hardware accelarated PhysX GPU αλλά έχε κατα νου ότι οι οικονομικές λύσεις σε nvidia θα έχουν την ίδια ή χειρότερη απόδοση σε PhysX από τον επεξεργαστή σου.

Μια προσωρινή δοκιμή που είχα κάνει με PhysX σε ένα συστηματάκι με GTX 260 και i3 540 overclocked στα 3.5 και το demo nurien από nvidia έδειξε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ software και hardware PhysX και κυρίως στις σκηνές που ήταν υπερβολικά φορτωμένες.

WOOT?

Η μονη περιπτωση που εχω δει ΚΑΛΗ αποδοση PhysX απο CPU -και με tweak αυτο- ηταν στο Batman που ουσιαστικα φορτωνε ολο το φορτο στο cpu αφου ειχε "χωρο" να το κανει.

Ακομα περιμενουμε x86 physx που εταξαν.

To hw/sw physx εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα - τουλαχιστον στις δικες μου μετρησεις.

ΛΟΙΠΟΝ επειδή το έχω ψάξει:

1) η 430 είναι πολύ καλή value for money επιλογή για Physx

2) ακόμα και 460 να βάλεις θα δείς διαφορά 5-10% πάνω από την 430.

Μάλλον πάω και εγώ για την ίδια λύση.

Διάβασε αυτό το Thread : HD 6970 + Dedicated GT 430 Hybrid Physx Mini Review - Hardware Canucks

H 430 είναι η καλύτερη λύση για φτηνά physx

Επίσης ακόμα και αν πάς σε nvidia, πχ 580-, 660 ti θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με την προσθήκη μιας 430 αποκλειστικά για Physx παρά χωρίς! για 670-680 δεν ξέρω αλλά και πάλι καλύτερα η dedicated.

Επίσης έχω δει αποτελέσματα που το overclock της dedicated έκανε θαύματα! Μετράνε φαίνεται τα ρολόγια και όχι τόσο ο αριθμός των shader.

Λοιποοοον...

Είχαμε μείνει στο..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ!

Όπως τα λέει και ο @The_Blade

Αν και δεν κατάλαβα τι θέλει να πεί.

Επίσης ακόμα και αν πάς σε nvidia, πχ 580-, 660 ti θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα με την προσθήκη μιας 430 αποκλειστικά για Physx παρά χωρίς! για 670-680 δεν ξέρω αλλά και πάλι καλύτερα η dedicated.

Δηλαδή άμα πας σε μια GT 430 σαν Dedicated PhysX και + το ότι θα έχεις μια 580 η 660ti θα έχεις γενικά καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό απλά δεν ισχύει γιατί θα έχεις τεράστιο Bottleneck!

Για να σου δώσω να καταλάβεις, στο Link που έδωσες λέει.

Mirror's Edge

AMD 6970 Physx Off- 242fps

AMD 6970 + GT 430 Physx On - 128fps

AMD 6970 + GTX 460 Physx On - 132fps

Από τα 242 FPS!

Επεσες στα 128 με την GT 430

Και με την GTX 460 132

Δηλαδή ήδη κόβει μια 6970 που τα PhysX με AMD δεν δουλεύουν σωστά σε σχέση με τις Nvidia!

Από την στιγμή που κόβει στην 6970 καμιά 100αρια FPS

το ίδιο θα κάνει και στην 580 και ειδικά στην 660ti που είναι καινούριας γενιάς και τα

PhysX τα έχει για την πλάκα.

Και πάμε παρακάτω.

mYbr1.png

είναι Screen από ένα από τα βίνετο του Linus.

και μια μονή 580 βγάζει 50 FPS άμα βάλεις την συγκεκριμένη κάρτα (GT 430)

Πάλι Bottleneck θα έχεις.

Θα έισαι κάτω των 50FPS

Μόνο άμα βάλεις μια η 580 ή 550ti ή 560ti θα έισαι πάνω σε FPS και τα PhysX δουλεύουν και "σωστά"

και τι εννοώ με το σωστά πω παρακάτω.

Και μόνο αυτός ο συνδιασμός!

Άμα βάλεις μια 660ti με μια GT 430/GTX 460 Πάλι Bottleneck

και επίσης άμα βάλεις και μια 560ti για Dedicated PhysX με μια 660ti/670 πάλι θα έχεις Bottleneck "πιστεύω"

ή θα είσαι 2 FPS πάνω που δεν το κόβω.

Αυτά πάνω κάτω αλλά επίσης μιλάμε και για Nvidia κάρτες.

και Dedicated physX που είναι πάρα πολύ απλό και σαν Mode και σε θέμα Software.

Πάμε στις AMD κάρτες για να το "φτιάξεις" να έχεις Dedicated PhysX.

Έχουμε και λέμε!

Έχετε την 6970

πάρτε όποια κάρτα θέλετε Nvidia

την βάζετε πάνω και πρέπει αποκλειστικά μέχρι και τώρα να περάσεις.

μόνο και παρα μόνο και μόνο τους 285.62 Drivers της Nvidia και τα 9.11.0621 PhysX

Ότι είσαι παραπάνω από αυτό απλά δεν έχεις PhysX

για κανένα απολύτως λόγο!

Αφού κάνεις την εγκατάστση να περάσεις το MOD που έχει βγεί, να το κάνεις εγκατάσταση και να είσαι τυχερός "ότι θα σου δουλέψει σωστά" και τι εννοώ με αυτό.

Και επίσης δεν είναι όπως με NV κάρτες που απλά πας στον Control panel και ορίζεις την 2ον κάρτα σαν Dedicated PhysX και τελείωσε. Και είσαι και COMPLE και με τους τελευταιους DRIVERS/PHYSX και είσαι σίγουρος ότι το παιχνίδια θα σου παίξει.!

και πάμε τώρα στο

"ότι θα σου δουλέψει σωστά"

αφού κάνεις όλα αυτά και πετύχουν θα κατεβάσεις το

FLUIDMARK

FluidMark - NVIDIA PhysX and OpenGL benchmark, Multi-core CPU support, SPH fluid simulation | oZone3D.Net

Για να δείς ότι σου δουλεύουν τα PhysX!

Ελα όμως που δεν θα σου είναι ανεμένο το TEST NOW

και θα λες τι στον GTPΚ γίνεται?

Και τι πρέπει να κάνεις...

Να πας στο φάκελο εγκατάστασης του FLUIDMARK και να φτιάξεις

έναν καινούριο φάκελο με την "λέξη" Backup και να πας στον φάκελο του PhysX loader.

Και να πάρεις το Physx.Device/PhysX.loader με CTRL+X και CTRL+V στον φάκελο Backup

μετά να κάνεις Restart το πρόγραμμα, διαλέγεις την κάρτα σου και ΝΑΙ! έχεις PhysX!

Και κάπως έτσι γίνεται, το να έχεις PhysX με AMD κάρτα!

Επίσης πάμε τώρα για τα Games.

αυτά είναι τα Games που υποστηρίζουν PhysX

PhysX | Games | GeForce

+ το Boderlands 2!

(που το έχει μέσα)

To Metro 2033

Το Mafia II

Το mirror Edge

Ήταν το μόνα που έπαιξαν κατεύτειαν.

Χώρις να κάνω Back up, χωρίς να μεταφέρο τίποτα.

Το Batman AC/AS

μου βγήκε η παναγία! μέχρι να το φτιάξω!

Εκεί πέρα ναι μεν ήθελες να κάνεις όλα τα παραπάνω

επίσης μετά ήθελε να κατεβάσεις ένα αρχειάκι και να το περάσεις.

Μέσα στο φάκελο της Nvidia των PhysX

(ούτε αυτό δούλεψε)

Και επίσης να έχεις την 1η έκοδοση Batman χωρίς κανένα Update τότε θα σου δουλέψει.

100% Συγουρο STEAM εκδοση Batman μέσα από το Steam δεν πρόκειτε να δουλέψει

Το DarkVoid δεν το κατάφερα ποτέ!

Μόνο μια φορά τυχαία και δεν θυμόμουν πως το έκανα και από τότε δεν.

Και

το Alice in mandess

Το cryotasis

Τα 2 Batman

Έπρεπε να κάνεις τα εξής

Αφού έχεις κίολας τις πρώτες εκδόσεις (Σε όποια από ΌΛΑ δεν έχεις την 1η εκδοση δεν πρόκειτε να δουλέψει)

(Άμα έχεις το Batman λέμε τώρα 1.1 εκδοση δουλεύει άμα έχεις την 1.2 τα χάλασες.)

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παραπάνω.

Και για τα συγκεκριμένα 4!

Αφου κάνεις Back up το PhysX.Loader/PhysX Device

επίσης πρέπει να κάνει Back up και το PhysX.Core και το PhysX.Cooking

Και το PhysX.Core και το PhysX.Cooking να τα κάνεις Copy/Paste

στον 264.8 φάκελο στο C/programfiles/Nvidia/PhysX

Και θες να παίξεις Alice?

Πέρνεις τα Backαρισμένα PhysX.Core / PhysX.Cooking (Τα δικά της!! Καθε Game έχει τα δικά του)

και να τα κάνεις Copy/Paste στον 264 φάκελο.

Θες να παίξεις Batman? Κάνεις Copy/paste τα δικά του PhysX.Core και το PhysX.Cooking.dll

στον παραπάνω φάκελο!

Καθε φορά πρέπει να κάνεις αυτην την δουλεια!

άμα έχετε όρεξη κάντε DEDICATED PHYSX ME AMD

Επίσης εδώ ένα δικό μου βιντεο με PhysX on/off

με 7970/GTS 450!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0OAhw-N0Lvw]7970 with physx - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YDhquhu2J10]PhysX ON/OFF with HD7970 - YouTube[/ame]

και επίσης έτσι όπως φαίνονται τα ON/OFF PhysX στο βίντεο.

Έτσι φαίνονται και μια μια 670 που έχεις ένα φίλος και κάναμε κάτι δοκιμές στο πως φαίνοντα τα PhysX με Dedicated

ή χωρίς.

Επίσης βάλεμε και την GTS 450 την δικιά μου

και φαίνονται ακριβώς το ίδιο αυτό το

EYE CANDY

είτε με μια 560ΤΙ/660ΤΙ/670

είτε με Dedicated στις κάρτες Nvidia αλλά με χαμηλώτερα FPS λόγο Bottleneck

Και στην τελική

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ DEDICATED PHYSX

ΜΕ AMD

ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΟΎΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ!

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Φιλε sfirculitu μια χαρα τα ειπες.

Aκολουθει ποστ πρωινου μισους.

Και μονο που διαβασα το τι χρειαζεται να κανεις καθε φορα , για να εχεις physx με amd main card , κουραστικα.

Πραγματικα για να το εκανα αυτο , θα επρεπε να ημουν τελειως κενος στη ζωη μου , με τασεις σαδιστικου μαζοχισμου.

Νταξει αυτοι που ασχολουντε και το κανουν πρεπει να εχουν απειρη υπομονη και απειρο χρονο να σπαταλησουν.

Κερδιζουν ανετα βραβειο γκινες βλακειας και ηλιθιοτητας.

Θα προτιμουσα ειτε να δωσω ενα end in my miserable life , ή απλα να παρω καρτα nvidia.

Ο μονος λογος για να το κανεις ειναι για να πεις οτι ''το κανα κι αυτο στη ζωη μου και τωρα μπορω να πεθανω ξερωντας οτι εκανα κατι που το 99% του πληθυσμου δεν εκανε''

Aντε σταματαω τωρα γιατι δε μ αρεσει και να κακολογώ :p

Οπως ειπα και παραπανω , οι ορθολογικες επιλογες ειναι 2.

παμε να δουμε και καποια δικα μου νουμερα!!

φωτο της 250 gts

1002084n.jpg

η καρτα πανω στο setup +ατι 5970

1002086d.jpg

ξεκιναμε λοιπον με το Mafia 2

η αναλυση που δοκιμαστηκαν ειναι η [1680Χ1050] με drivers 197.45 και physx εκδοση 9.10.022 με το συμβατο patch 1.03 απο τα λιγα που δουλευαν σωστα τουλαχιστον στο δικο μου συστημα ετσι και αλλιως οι καινουργιοι drivers δεν εχουν καμμια σημασια για την καρτα διοτι μας ενδιαφερουν μονο τα physx επισης δεν ανεβασα χρονισμους σε καμμια καρτα οπου τα αποτελεσματα σιγουρα θα αλλαζαν αισθητα

ξεκιναμε λοιπον με τα physx off

η cpu ειταν παντα ο i7 860 στα 4200 με το HT off

με την ατι 5970 stok και την nvidia 250gts παλι stok

screen απο τις ingame ρυθμισεις του παιχνιδιου με physx off

mafia22012012314115755.png

screen απο το bench του παιχνιδιου (100 fps)

mafia22012012314142842.png

παμε να βαλουμε και τα physx στο παχνιδι

screen απο τις ingame ρυθμισεις του παιχνιδιου με physx high στην cpu ομως

mafia22012012314160736.png

screen απο το bench του παιχνιδιου (17)fps !!!!

εννοειται οτι το παιχνιδι σερνεται εντελως με τα physx στην cpu και μας ενημερωνει το bench οτι ειμαστε χαμηλα για να παιξουμε ανετα

mafia22012012314072850.png

παμε τωρα να βαλουμε και την 250gts στο παιχνιδι

για να παρει πανω της τα high physx

εδω τα physx ετοιμα και ενεργοποημενα οπως δειχνουν τα screen στο gpu-z και στο fluid mark

99750231.png

παμε τωρα να δουμε τα νουμερα

screen απο το bench του παιχνδιου (44.6) fps οχι και ασχημα και βεβαια περναει το τεστ ανετα οπως μας ενημερωνει το ιδιο το bench!!!

mafia22012012314042422.png

screen απο το game

15784086.png

mafia22012012321351936.png

λοιπον συνεχιζω με τα αποτελεσματα απο τα physx με τα batman!!

τα physx ετοιμα φορτωμενα!!

74990386.png

89001480.png

batmam arcam city

screens απο το bench του παιχνιδιου

ati 5970 [physx High απο cpu]

batmanac201112011012002.png

ati 5970 [physx High + nvidia 250 gts]

batmanac201112050002142.png

batman arcam asulum

screens απο το bench του παιχνιδιου

ati 5970[ physx High cpu]

shippingpcbmgame2011120.png

ati 5970 [ physx High + nvidia 250 gts}

shippingpcbmgame2011120.png

Μάλιστα, κατάλαβα το πως δουλεύει το setup, σας ευχαριστω όλους για την υπομονή σας :)

Τώρα το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσω εάν βρω κάποια φτηνή gt430.

Αν και όπως είπε ο φίλος Narzul παραπάνω είναι λογικοτερο να προχωρήσω στην αγορά μιας nvidia, δεν γνωρίζω πια καθόλου τις αντίστοιχιες μεταξύ ati - nvidia.

Και πρέπει να πω ότι έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ati σε θέμα αντοχών. Έχω να πάρω nvidia εδω και περίπου 3 χρόνια.

Στον τοίχο θα τις πετάς?

Αχαχαχαχαχα καλό.

Δε θέμα αντοχών σε βάθος χρόνου. Πριν την ati είχα 2 nvidia κάρτες, η μια ( top tier ) μου κάηκε στον ένα χρόνο το όποιο το θεωρώ ανεπητρέτο ειδικά όταν είναι σε stock clocks μόνο.

Η δεύτερη της κατηγορίας των 220ε είχε θέμα με drivers απο nvidia και δεν μου έδειχνε στην tv που είχα πάρει τότε.

Περίμενα 6 μήνες για κάποιο fix και τίποτα.

Την πήγα κατάστημα, τους το ειπα και μετα απο τσεκαρισμα την άλλαξε με μια αντίστοιχη ati.

Με καμία ati δεν είχα πρόβλημα μέχρι στιγμής και εάν δεν υπήρχε το physx δύσκολο ακόμα και να σκεφτόμουν την αλλαγή.

Ευπρόσδεκτη η οποιαδήποτε γνώμη !

Έχω ακόμα μια 9600GSO το οποίο είναι συλλεκτικό κομμάτι θα έλεγα και δουλεύει ακόμα.

Το θέμα δεν είναι το chipset αν είναι nVidia ή ΑΤΙ/ΑΜD αλλά η υλοποίηση του κατασκευαστή. Όσες κάρτες γραφικών αγόρασα από ASUS, MSI, XFX ποτέ δεν μου παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για drivers η ATI είχε παράδοση στο να παραμελεί μονίμως τους drivers για τις κάρτες της. Πρώτη η nvidia ξεκίνησε με τους unified drivers και συχνή έκδοση beta ή WHQL εκδόσεων σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα.

Είσαι ή πολύ άτυχος ή πήρες φτηνή υλοποίηση με οτι αυτό συνεπάγεται στις παλιές σου nvidia κάρτες.

Συμφωνώ μαζι σου σε αυτο για την υλοποίηση.

Είχα πάρει το 2007 την 8800 ultra ( evga ή Asus, δεν θυμάμαι πια ) μαζι με καινούργιο rig, δεν θα την έλεγα φτηνή τότε.

Μετα η επόμενη ήταν Asus αν δεν κάνω λάθος.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα με drivers απο ati σε αντίθεση με αυτο που είχα πάθει με την nvidia.

Οποιοδήποτε feedback απο nvidia user όπως είπα και πριν είναι ευπρόσδεκτο, δεν ενδιαφερομαι να κατηγορίσω καμία απο τις δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.