paschalia Αύγουστος 30, 2004 #261 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 It was Greek Tragedy Fortnight on TBS. It started even before the Games with your heartbroken judoka jumping from a balcony, followed two days later by her distraught boyfriend. Your two best sprinters turned in their credentials to end a doping/conspiracy/motorcycle wreck soap opera that tore the nation up. One of your favorite weightlifters had to give up a medal for a failed drug test, then wept in front of the world protesting his innocence.And now you're stuck with about $8.5 billion in debt, a bunch of huge, expensive stadiums you'll never use (Hey, kids, who's ready to synchronized dive?!) and a whole lot of "Get Your Butt to Team Handball!" shorts nobody was around to buy. Other than that, Mrs. Kennedy, how did you enjoy Dallas?Ντουρασελ εσενα τα παραπανω σου φαινονται ειλικρινη ..?Γιατι για την δικη μου οπτικη γωνια ειναι φουλ στην ειρωνια ,στο κρυφο σαρκαστικο υφακι κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 30, 2004 #262 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ίσως και να έχεις δίκιο endu. Καθαρά για φιλοσοφικούς λόγους την τελευταία του πρόταση "See you in Baghdad, 2016" πως την αντιλαμβάνεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 30, 2004 #263 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 και ειλικρινή να είναι η συγγνώμη του, είναι το λιγότερο ΑΝΗΘΙΚΟ να επαναλαμβάνεις τόσα αρνητικά και με τέτοιο παραστατικό τρόπο... Θα μπορούσε να πει συγγνώμη διαφορετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #264 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaΝτουρασελ εσενα τα παραπανω σου φαινονται ειλικρινη ..?Γιατι για την δικη μου οπτικη γωνια ειναι φουλ στην ειρωνια ,στο κρυφο σαρκαστικο υφακι κλπ κλπ τι ειρωνικό έχει το παραπάνω, αυτά τα λέμε και εμείς οι έλληνες...Αρχική απάντηση από DJD Ίσως και να έχεις δίκιο endu. Καθαρά για φιλοσοφικούς λόγους την τελευταία του πρόταση "See you in Baghdad, 2016" πως την αντιλαμβάνεστε; σε συνδυασμό με αυτόWe were sure every street corner would have three or four terrorists, just kind of killing time, looking for somebody to kidnap. Some bozo said, "The only place worse to hold an Olympics would be Baghdad." Please. I guarantee you, we felt a helluva lot safer these three weeks in Athens than we do in L.A. Or Detroit. Or the Republican National Convention ότι ο τύπος προσπαθεί να πει με την φράση cu ότι οι ξένοι ήταν παρανοϊκή με την ασφάλεια και ότι θα μπορούσαμε αν το θέλαμε να δούμε Ολυμπιακούς αγώνες και στην Βαγδάτη αν το θέλαμε και το πρόβλημα ασφάλειας είναι στην πραγματικότητα μόνο των αμερικάνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 30, 2004 #265 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Απλά προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη χωρίς να ρίξει και πολύ χαμηλά τον εγωισμό του. Πιστεύω οτι η συγγνώμη του αυτή καθεαυτή είναι ειλικρινής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #266 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas και ειλικρινή να είναι η συγγνώμη του, είναι το λιγότερο ΑΝΗΘΙΚΟ να επαναλαμβάνεις τόσα αρνητικά και με τέτοιο παραστατικό τρόπο... Θα μπορούσε να πει συγγνώμη διαφορετικά... τα αρνητικά που αναφέρει στην πραγματικότητα δεν είναι αρνητικά, ίσα ίσα που λέει για το καθένα ε και τι (όλα αυτά έγιναν δε λέει ψέματα για κάτι). Είναι σαν να βγάζεις conclusion για ένα προίον και να λες ο είναι πολύ καλό και να αναφέρεις μόνο τα θετικά του, ενώ ο κόσμος που σε διαβάζει ξέρει οτι υπήρχαν και αρνητικά (τα μάθαινε τόσο καιρό από τις ειδήσεις, δε τα μαθαίνει από αυτον. ο αρθρογράφος ίσα ίσα παραθέτει ότι ήταν άνευ σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα... αν δε τα έθιγε θα κρίνονταν αναξιόπιστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2004 #267 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 μου φαινεται συνηθισαμε να μας βριζουνε και τωρα που μας λενε και συγγνωμη δεν πιστευουμε στα αυτια μας, σα το παραμυθι με το βοσκο που ελεγε ψεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 30, 2004 #268 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka μου φαινεται συνηθισαμε να μας βριζουνε και τωρα που μας λενε και συγγνωμη δεν πιστευουμε στα αυτια μας, σα το παραμυθι με το βοσκο που ελεγε ψεματα. Ακριβώς αυτό. Αν ήθελε να κρυφτεί θα πέταγε μια συγνώμη των 2 γραμμών. Αντί για αυτό κάθεται και αναφέρει όλες τις καταστροφολογίες των ξένων για τους αγώνες πριν τους αγώνες. Αν ήμουν Αμερικανός με συνείδηση και διάβαζα όλα αυτά πραγματικά θα ένοιωθα πολύ άσχημα για όλη αυτή τη χαλάστρα που θα είχα κάνει στους Έλληνες.Τώρα το ότι είμαστε κορόιδα διότι ξοδέψαμε απίστευτα χρήματα για την ασφάλεια το ξέρουμε όλοι μας και για αυτό μας φαίνεται ειρωνικό. Αλλά είδατε πόσο λίγοι ξένοι ήρθαν. Αν δεν είχαν σπαταληθεί αυτά τα λεφτά μπορεί να μην είχε έρθει κανένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 30, 2004 #269 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:00] μου φαινεται συνηθισαμε να μας βριζουνε και τωρα που μας λενε και συγγνωμη δεν πιστευουμε στα αυτια μας, σα το παραμυθι με το βοσκο που ελεγε ψεματα. ετσι ετσι. ασε που με σχολια οπως " No idea how to make this right for you, except this: We vow, here and now, we'll never make you host us again." δεν κρατας και πολυ ψηλα τον εγωισμο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 30, 2004 #270 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ετσι ετσι. ασε που με σχολια οπως " No idea how to make this right for you, except this: We vow, here and now, we'll never make you host us again." δεν κρατας και πολυ ψηλα τον εγωισμο σου. Όχι, αλλά με διάφορες "american-made-εξυπνάδες" καταφέρνεις να περισώσεις κάτι απο αυτόν - γελοιοποιώντας και λίγο τα όσα περάσαv οι "κακόμοιροι" οι Έλληνες....."Πάμε τώρα να μ@μήσουμε τον επόμενο...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 30, 2004 #271 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 γελοιοποιηση; που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 30, 2004 #272 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 The whole thing - που θα έλεγε και ο Rick Reilly....Δε μπορώ δικαιλογήσω με άλλο τρόπο το ζήλο που δείχνει στο να είναι όσο το δυνατόν ποιο παραστατικός στην περιγραφή των όσων "νόμιζαν" ότι θα συναντούσαν. Το πάμε στο χαβαλέ για να μη χρειαστεί να επεκταθούμε και πολύ στις μ@μ@κιες μας...Έχω διαβάσει πολλά "We are Sorry"-style άρθρα αυτές τις μέρες...Τα περισσότερα με έκαναν υπερήφανο και υπήρχαν και κάποια που με άγγιξαν πραγματικά. Το άρθρο του Reilly - αν και είναι ειλικρινής όταν αναγνωρίζει ότι έσφαλαν - δεν είναι μέσα σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2004 #273 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 τι καθεσται και ψαχνετε τωρα, και αν ηταν οντως συγγνωμη και αν οχι τι σημασια εχει? η ζημια εγινε , το δακρυ και ο χρονος δεν γυρνανε πισω, παει τελειωσε παιδες πανε οι ολυμπιακοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 30, 2004 #274 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Εγω θα συμφωνήσω οτι περιέχει την δόση ειρωνίας του μεγάλου προς τον μικρό για παράδειγμα ξέρει πολύ καλά οτι χρεωθήκαμε σ'αυτόν τα δισεκατομμύρια του αιώνα και προτείνει να μήν τα πληρώσουμε όλα ενω επίσης γνωρίζει οτι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει :sick: μου μοιάζει λίγο σαν το συγγνώμη του Κλίντον για την χούντα την στιγμή που και ο ίδιος ο Κλίντον ήξερε οτι και στο παρόν αλλά και στο μέλλον αν τους βολεύει θα το ξανάκαναν :tomato: Τέτοιου είδους συγγνώμες στο χωριό μου είναι μισό χέσιμο Πιστεύω οτι το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να επιδιώξει δικαστικά αποζημιώσεις για διαφυγώντα κέρδη απο πολλούς απο δαύτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 30, 2004 #275 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμαςΤέτοιου είδους συγγνώμες στο χωριό μου είναι μισό χέσιμο :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 30, 2004 Author #276 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 http://www.contra.gr/Column.aspx?ColID=7&ExtraID=1298Το παιδί και οι βιταμίνες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2004 #277 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 συγγνωμη αλλα ο κεντερης μας εχει για ηλιθιους μαμακες ? Τι @@ριες ειναι αυτες προσκυνημα στη παναγια της τηνου και δηλωσεις δεν ηξερα τι μου εδινε ο τζεκος και μπουρδες. Τελικα ειναι πολυ μαμακας το παιδι και μου φαινεται θα φαει γιουχα γερο. Για χαζους μας περναει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 1, 2004 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 .... Θα προσευχήθηκε να τον πιστέψει ο εισαγγελέας....... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2004 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka συγγνωμη αλλα ο κεντερης μας εχει για ηλιθιους μαμακες ? Τι @@ριες ειναι αυτες προσκυνημα στη παναγια της τηνου και δηλωσεις δεν ηξερα τι μου εδινε ο τζεκος και μπουρδες. Τελικα ειναι πολυ μαμακας το παιδι και μου φαινεται θα φαει γιουχα γερο. Για χαζους μας περναει? Όταν μετά από όλο αυτό το θεατρο το κοινό φωνάζει το όνομά σου είναι υποχρέωσή σου να συνεχίσεις την παράσταση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 1, 2004 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από colt3003 .... Θα προσευχήθηκε να τον πιστέψει ο εισαγγελέας....... ) LoL! Kαλο! Αρχική απάντηση από yanni Όταν μετά από όλο αυτό το θεατρο το κοινό φωνάζει το όνομά σου είναι υποχρέωσή σου να συνεχίσεις την παράσταση..... Ή ειναι καιρος να δειξεις πως εχεις(?) @@ κ να τα πεις ΟΛΑ ντομπρα κ σταρατα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.