colt3003 Αύγουστος 27, 2004 #221 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 23:58] ε και τί με αυτό... για να πίνω εγώ τον φραπέ μου θυσιαζόταν? όχι..το ότι δεν έπαιρνε μία δε μου λέει τίποτα... δεν τον πίεσε κανείς να μην ψάξει για άλλη δουλειά και να τρέχει στους στίβους... γούστο του καπέλο του, ο καθένας ορίζει τη ζωή του...και ας μη συζητάμε τί έκανε τότε γιατί όπως λες δεν έπαιρνε τέτοια λεφτα. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... όταν άρχισε να παίρνει εκατομμύρια, εκεί αλλάζουν τα δεδομένα... όταν λοιπόν παίρνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά και υπάρχουν ρήτρες για πρόστιμα κλπ αν ΠΙΑΣΤΟΥΝ ντοπέ, τότε δεν απορώ για αυτά τα θεατρικά... Έτσι ακριβώς, και επιπλέον αφού ήταν ήδη βαλκανιονίκης και άγνωστος τι άλλο μπορεί να ήθελε συνεχίζοντας τις συμμετοχές του στους αγώνες αν όχι την προσωπική του προβολή - ικανοποίηση (τη δόξα πολλοί εμίσησαν όχι όμως πριν την αποκτήσουν) και φυσικά το χρήμα (άτιμο πράγμα η απληστία ε ?). και αφού πήρε ένα χρυσό σε ολυμπιακόυς αγώνες και ''καταξιώθηκε'' και ''εξασφαλίστηκε'' γιατί δεν συνέχισε τη ζωούλα του, να βρεί και μια δουλίτσα (δύσκολο πράγμα για κάποιον ανεπάγγελτο) και να αφήσει και το έδαφος στρωμένο για την επομενη γενια ? αν αυτά δεν λέγονται απληστία, ματαιοδοξία και κενότητα τοτε οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουνε το νόημά τους.... Όσο για τη θυσία ξέρεις ποσα παίρνουν οι συγγενείς ενός πυροσβέστη που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για νασώσει την περιουσιούλα μας η ενός αστυνόμου που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για να σώσει το τομαράκι μας, η ενος στρατιώτη (επαγγελματία και μή) που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για να σώσει την πατριδούλα μας? Να σου πω εγω: το 1997 εδώ στο νησί ενα παληκάρι 21 χρονών λιμενικός σκοτώθηκε απο τους αλβανούς ξημερώματα Μ.Σαββάτου ΕΠΕΙΔΗ τότε τους στέλνανε ξεβράκωτους να πολεμάνε. (ούτε αλεξίσφαιρα ούτε κράνη ούτε καλαμπαλίκια) με ένα φουσκωτό σκάφακι. ΞΕΡΕΙΣ τι δώσαν στη μανα του ???? ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ. τοσο κοστολόγησαν τη ζωή του με το ΗΛΙΘΙΟ πρόσχημα ότι δεν είχε πολλά χρόνια υπηρεσίας. και για μία προτομή του που είναι έξω απο το λιμεναρχείο δώθηκαν ΕΦΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον ''καλλιτέχνη'' που την έφτιαξε ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά....και μετά μου λέτε εσείς για ήρωες και πράσινα άλογα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 27, 2004 #222 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 duende θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω οτι σήμερα ισχύουν τα παρακάτω : α) καθαρός είναι όποιος δεν ανιχνεύεται β) καθαρός είναι όποιος δεν παίρνει απαγορευμένα αλλά παίρνει νόμιμα γ) καθαρός είναι όποιος δεν μπορούν να τον αγγίξουνε Αν δεχθούμε το αξίωμα ότι καθαρός σημαίνει δεν παίρνω τίποτα, ούτε νόμιμα ούτε παράνομα, τότε ισχύει αυτό που είπα παραπάνω, να κάνουμε δικούς μας αγώνες και να αφήσουμε τους λοιπούς να παίζουν με τα νόμιμα-απαγορευμένα κλπ. Δεν έχω καμμία διάθεση να τσακωθώ με κανέναν΄πόσο μάλλον με ανθρώπους που δεν γνωρίζω, όμως αν πρόκειται να συμμετάσχω σε μια συζήτηση προσπαθώ αυτή η συζήτηση που μάλιστα περιέχει και κρίση και κριτική να έχει και κάποιες βάσεις και να περιέχει και δεδομένα, αν πρόκειται να κάνουμε συζήτηση "γηπέδου" όπου όλοι θα φωνάζουμε "κρέας" τον παίχτη που χάνει το γκόλ και μετά απο 10 λεπτά θα τον λέμε "παιχταρά" επειδή έβαλε γκόλ τότε να αποχωρήσω καλύτερα γιατί δεν είμαι φαν του "γηπέδου". Και μια που ανέφερα το γήπεδο, θα είχε ενδιαφέρον να μας πείς ρε vouda ποιάς ομάδας φίλαθλος είσαι? Για να τελειώνω, το θέατρο που παίχτηκε δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου, θά ήθελα να ξέρω με σιγουριά τον σκηνοθέτη του για να του πώ κατάμουτρα οτι δεν κάνει για σκηνοθέτης και να μην ξαναπροσπαθήσει, τιμώ τον Κεντέρη και την Θάνου για όλες τις στιγμές που με έκαναν να σηκωθώ πάνω απο την καρέκλα μου και να αγκαλιάζω ανθρώπους που δεν ήξερα, εχω ενα παράπονο απο αυτούς και ελπίζω σύντομα να με καλύψουν, αν όχι τότε θα παραμείνει παράπονο. Και τέλος θέλω το Ελληνικό κράτος να είναι ξεκάθαρο και άμεσο στην αντιμετώπιση των αθλητών, να τους δίνει πολλά όταν πρέπει και όπως πρέπει, δεν χρειάζονται πλάγιοι τρόποι, οι φανφάρες τα πανηγύρια και τα κλειδιά της πόλης δεν χρειάζονται. Καλώ όσους θέλουν να συγχαρούμε :tomato: τα ελληνικά κανάλια και πάνω απο όλα το mega για την μεγάλη επιτυχία τους :P μπόρεσαν να καταστρέψουν τόσους αθλητές μας μέσα σε λίγες ώρες και τόσες μέρες δεν κατάφεραν να μάθουν τί έγιναν οι γιατροί που πήγαν να εξετάσουν τους αμερικάνους:clap: :clap: φαίνεται η είδηση έρχεται με κάρο, που θα πάει κάποια μέρα θα φτάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 27, 2004 #223 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από colt3003 [Σήμερα, στις 00:13] Έτσι ακριβώς, και επιπλέον αφού ήταν ήδη βαλκανιονίκης και άγνωστος τι άλλο μπορεί να ήθελε συνεχίζοντας τις συμμετοχές του στους αγώνες αν όχι την προσωπική του προβολή - ικανοποίηση (τη δόξα πολλοί εμίσησαν όχι όμως πριν την αποκτήσουν) και φυσικά το χρήμα (άτιμο πράγμα η απληστία ε ?). και αφού πήρε ένα χρυσό σε ολυμπιακόυς αγώνες και ''καταξιώθηκε'' και ''εξασφαλίστηκε'' γιατί δεν συνέχισε τη ζωούλα του, να βρεί και μια δουλίτσα (δύσκολο πράγμα για κάποιον ανεπάγγελτο) και να αφήσει και το έδαφος στρωμένο για την επομενη γενια ? αν αυτά δεν λέγονται απληστία, ματαιοδοξία και κενότητα τοτε οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουνε το νόημά τους.... Όσο για τη θυσία ξέρεις ποσα παίρνουν οι συγγενείς ενός πυροσβέστη που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για νασώσει την περιουσιούλα μας η ενός αστυνόμου που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για να σώσει το τομαράκι μας, η ενος στρατιώτη (επαγγελματία και μή) που ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για να σώσει την πατριδούλα μας? Να σου πω εγω: το 1997 εδώ στο νησί ενα παληκάρι 21 χρονών λιμενικός σκοτώθηκε απο τους αλβανούς ξημερώματα Μ.Σαββάτου ΕΠΕΙΔΗ τότε τους στέλνανε ξεβράκωτους να πολεμάνε. (ούτε αλεξίσφαιρα ούτε κράνη ούτε καλαμπαλίκια) με ένα φουσκωτό σκάφακι. ΞΕΡΕΙΣ τι δώσαν στη μανα του ???? ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ. τοσο κοστολόγησαν τη ζωή του με το ΗΛΙΘΙΟ πρόσχημα ότι δεν είχε πολλά χρόνια υπηρεσίας. και για μία προτομή του που είναι έξω απο το λιμεναρχείο δώθηκαν ΕΦΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον ''καλλιτέχνη'' που την έφτιαξε ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά....και μετά μου λέτε εσείς για ήρωες και πράσινα άλογα..... Ωραίος, αφού λοιπόν σε ικανοποίησε πριν 4 χρόνια, πρίν 2 χρόνια κλπ και ένοιωσες υπερήφανος που είδες ενα Ελληνα και λευκό να τρέχει με 7 μη Ελληνες και μαύρους, μπορεί να πάει σπίτι του και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχία μας να έχουμε να λέμε, σωστόοοοος.Στο δεύτερο μέρος του ποστ θα συμφωνήσω απόλυτα, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω άλλωστε, τον ίδιο αστυνομικό που έφτυσες προχθές στην μούρη και τον έβρισες "μπάτσε-ρουφιάνε" έρχεσαι τώρα να τον τιμήσεις επειδή σκοτώθηκε (φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, το κατάλαβες ελπίζω), κατα τον ίδιο τρόπο να τιμήσεις και τον τροχονόμο που σε κυνήγησε όταν πέρασες απο μπροστά του με 150 χλμ και σκοτώθηκε πρίν σε πιάσει, ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 27, 2004 #224 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 02:25] Ωραίος, αφού λοιπόν σε ικανοποίησε πριν 4 χρόνια, πρίν 2 χρόνια κλπ και ένοιωσες υπερήφανος που είδες ενα Ελληνα και λευκό να τρέχει με 7 μη Ελληνες και μαύρους, μπορεί να πάει σπίτι του και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχία μας να έχουμε να λέμε, σωστόοοοος. Όχι δεν με κατάλαβες....ΟΥΤΕ και τότε δεν ένιωσα υπερήφανος (τουλάχιστον όχι περισσότερο για άλλα εξωαθλητικά επιτευγματα) και όπως έγραψα αρκετά νωρίτερα δεν δίνω δεκάρα για το αν θα πάρει μετάλιο ή καπάκι απο γκαζόζα, ή για το άν και πόσους αθλητες θα έχει η Ελληνική συμμέτοχη σε οποιουσδήποτε ολυμπιακούς αγώνες, γιατί ΔΕΝ σφυρίζω κλέφτικα επειδή ΤΩΡΑ έγιναν γνωστά τα ''δελτία'' του κεντέρη και του κάθε κεντέρη. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ είτε μας αρέσει είτε όχι όσο για το ότι δεν τον έπιασαν, είναι σαν να λές οτι δεν χωράει ο ελέφαντας στο σπιρτόκουτο, επειδή δεν βγάλαμε τα σπίρτα. Χωρίς παρεξήγηση δές λίγο και τα προγραφόμενά μου για καταλάβεις σε τι ''μήκος κύματος μιλαώ'' Όσον αφορά τον μπάτσο που έφτυσα στη μούρη (μεταφορικά πάντα) κατηγόρησέ με γιατι είμαι κουμπάρος με καμιά ντουζίνα βουλευτές, γιατί έχω το κινητό και το σταθερό 3 τουλάχιστον ''δημοσιογράφων'' γιατι τρώω μαζί με τον Κούγια και γιατι (φυσικά) όοοοολοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες ενώ εγώ όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 28, 2004 #225 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αν έχεις το τηλ του Τριανταφυλλόπουλου το θέλω κι εγώ Το οτι δεν δίνεις δεκάρα εσύ δεν σημαίνει οτι εμείς δεν πρέπει να δίνουμε την δεκάρα, όπως και νάχει πολλά μπορούμε να πούμε όπως για παράδειγμα : Ολοι κατηγορούμε τους δημόσιους υπαλλήλους αλλά αντιστοιχεί περίπου ενας σε κάθε Ελληνική οικογένεια, παρακαλάμε να μας βάλουν για 6 μήνες σε μια δημόσια θέση και μετά απεργούμε γιατί δεν μας κάνουν μόνιμους, έβλεπα στα κανάλια όλους αυτούς που έχουν εργασία χρόνια τώρα με την γνωριμία του βουλευτή κλπ να βρίζουν, να αλλαλάζουν, να καταδικάζουν και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να κάνω ένα κόμμα όλων αυτών που δεν έχουν γνωστό υπουργό, βουλευτή κλπ και δεν έχουν πάρει ποτέ θέση στο δημόσιο να δούμε πόσοι θα είμαστε, καταλαβαίνεις λοιπόν οτι είναι πολλα που μπορούμε να πούμε, είναι πολλά που θα πώ εγώ που είμαι στην απέξω και άλλα εσύ που είσαι μέσα. Μ@λ@κ@ς δεν είναι κανένας μέχρι να αποδειχθεί οτι είναι, και ντοπαρισμένος δεν είναι κανένας μέχρι να αποδειχθεί οτι είναι, αλλά είμαστε έτοιμοι να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά οτι ο Κέντέρης είναι ντοπαρισμένος, να το βάλουμε λοιπόν και για μένα οτι είμαι μ@λ@κ@ς και να πάμε ήσυχοι για ύπνο. Θα σου δώσω το απλούστερο παράδειγμα για να ΄δείς την δεκάρα σου αν την δίνεις ή οχι.... πάς σε μια δημόσια υπηρεσία και βρίζεις τον υπάλληλο γιατί έχει του τάδε τον χαβά και δεν σέβεται ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή σου αλλά ούτε το γεγονός οτι πληρώνεις φόρους για να κάθεται αυτός αραχτός (αν είναι και στην θέση του), αν βρείς όμως ενα γνωστό σου και σε εξυπηρετήσει πρίν απο τους υπόλοιπους είναι όλα μια χαρά, μήπως θα έπρεπε να απορίψεις την εξυπηρέτηση όπως θα έπρεπε να απορίψει και ο Κεντέρης το γλέντι που κάποιοι έκαναν προς τιμή του? Αν απορίψεις την εξυπηρέτηση τότε σου βγάζω το καπέλο, αν όχι τότε είσαι μέσα στο παιχνίδι αλλά παίζεις σε άλλη παραλία μεγάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #226 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Παιδιά από την στιγμή που αποφάσισαν να παίξουν με την φωτιά έπρεπε να ξέρουν ότι η φωτιά μπορεί να τους κάψει!!Κιαι ο Κεντέρης και ο κάθε Κεντέρης.Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος να πώ αν έκανε καλά ή όχι που ντοπαριζόταν αλλά δεν μου αρέσει να υτπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά!!Οι Αμερικάνοι είναι πιο μάγκες και τρέχουν ντοπέ ή μήπως είναι καλύτεροι αθλητές??Αυτό που δεν μου αρέσει ακόμα είανι η κινεζική υπικοότητα ορισμένων.Όταν είναι μπροστά στις επιτυχίες λένε εύγε και μπράβο και ήρωας και όταν φαίνονται τα σκούρα αλάζουν πλεύρα,ενώ οι ίδιοι ήξεραν από πρώτο χέρι την κατάσταση.@κολτ-συμφωνώ με τα λεγόμενα σου ως ένα σημείο.Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με διαφορετικά κριτίρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 28, 2004 #227 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Λοιπόν... σχετικά με την αδιαφορία μου για τους αγώνες φυσικά μιλάω για εμένα αφού δεν παίζω τον εκπρόσωπο κανενός (εκτός και αν δεν είμαστε φορούμ αλλά κλείστο κλαμπ και οι πολλοι είναι απ'έξω και δεν μπορουν να μιλήσουν -που δεν νομίζω-) απλά μου ανεβαίνουν τα γράδα όταν ακούω - διαβάζω και βλέπω μερικούς (και δή άκρως σχετικούς) να μην έχουν ιδέα για το φόνο.Για το φαινόμενο του δημοσίου μηχανισμού έχουν γραφτεί τόμοι και λίγο πολύ καταλήγουν στο συμπέρασμά σου, και φυσικά δεν έχω λόγω να διαφωνήσω μαζί σου. τώρα για το θέμα της εξυπηρέτησης, τι να σου πώ ? οτί ξέρω το νόμο σε ποιό διάστημα είναι υποχρεομένες να απαντάνε οι υπηρεσίες, ? τον ξέρω και μπορώ (μέχρι τώρα τουλάχιστον) να σου πώ οτι κρατώντας την ουρά μου (μιάς και εγώ είμαι ξένος εδώ, άρα μήν μπορώντας να κάνω και αλλιώς) περίμενα λίγο πολύ όσο ο νόμος προβλέπει, και επειδή και εγώ στη δουλειά μου εξυπηρετώ κόσμο, συφιλιάζομαι άγρια όταν βλέπω τους ''πονηρούς'' να παίζουν σε 2 και 3 ουρές. Στο κάτω κάτω γιατι π.χ. να καταθέσω τη δήλωσή μου στην εφορία τελευταιο δευτερόλεπτο τη στιγμή που άν το κάνω τον΄Μάρτη που έρχεται το χαρτί και ξενοιάζω και μου έρχεται η επιστροφή και πιο γρήγορα (φέτος 15 Μαίου ήμουν ''νέτος''). Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 28, 2004 #228 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή λήξης της Ολυμπιάδας στην Αθήνα. Η τελευταία πράξη των αγώνων θα διαδραματιστεί αύριο στις 9.15 το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η τελετή λήξης θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της έναρξης. Ο χώρος του σταδίου θα μετατραπεί σε έναν απέραντο σιτοβολώνα από περίπου 14.000 δεμάτια από σιτάρι. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εποχή του θερισμού και όλα σχεδόν τα ελληνικά έθιμα. Στη συνέχεια θα στηθεί ένα μεγάλο ελληνικό γλέντι στο οποίο θα δώσουν το παρών πολλοί Έλληνες τραγουδιστές μεταξύ των οποίων ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρινέλα, ο Γιώργος Νταλάρας, η Αννα Βίσσυ, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μια απορια.. μετα ολα αυτα τα δεματια σιταρι τι στο καλο θα τα κανουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 28, 2004 #229 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 θα βοσκησουν....μπεεεε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #230 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 03:11] το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να κάνω ένα κόμμα όλων αυτών που δεν έχουν γνωστό υπουργό, βουλευτή κλπ και δεν έχουν πάρει ποτέ θέση στο δημόσιο να δούμε πόσοι θα είμαστε θα καψω το πισι μου στην πλατεια του χωριου, αν μαζεψετε 3% στις εκλογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 28, 2004 #231 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:58] θα καψω το πισι μου στην πλατεια του χωριου, αν μαζεψετε 3% στις εκλογες Αντι να το κάψεις δεν μου το δίνεις καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 29, 2004 #232 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Εγω ενα δεν καταλαβα.. Ολα καλα κι'ολα ωραια..αλλα αυτο το Datsyn με τα καρπουζια και τους τσιγγανους να χορευουν γυρω γυρω...ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ?! :cry: :cry: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 #233 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 21:47] Εγω ενα δεν καταλαβα.. Ολα καλα κι'ολα ωραια..αλλα αυτο το Datsyn με τα καρπουζια και τους τσιγγανους να χορευουν γυρω γυρω...ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ?! :cry: :cry: :wall: LOL... αυτό ήταν όλα τα λεφτά.. εκεί με τα τσιφτετέλια όλα τα ευρώ... και η ζυγαριά πίσω απο το datsun... lol:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 29, 2004 Author #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk LOL... αυτό ήταν όλα τα λεφτά.. εκεί με τα τσιφτετέλια όλα τα ευρώ... και η ζυγαριά πίσω απο το datsun... lol:rofl: Κουλτούρα ε Τζιμάκο; Και Μάκης στο παρασκήνιο να ακούγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 #235 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 22:12] Κουλτούρα ε Τζιμάκο; Και Μάκης στο παρασκήνιο να ακούγεται. ΛΟΛ, πλάκα κάνω...πάντως απο τους χορούς μου άρεσε πολύ ο ποντιακός Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 29, 2004 #236 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Και οτι εβαλαν στο προγραμμα και τον Αηδονιδη .Περιμενα οτι θα τραγουδαγε ποντιακα παντως οταν τον ειδα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 29, 2004 #237 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Βάζω στοίχημα ότι τα καρπούζια ήταν ιδέα αυτού που σκέφτηκε τον καραγκιόζη στην τελετή έναρξης.Πολύ καλή πάντως η τελετή λήξης για όλους τους Έλληνες και για όσους ξένους είχαν την όρεξη να παρακολουθήσουν το πως διασκεδάζει-γιορτάζει η σύγχρονη Ελλάδα.Πάντως και οι Κινέζοι μας έστειλαν ωραία ή μάλλον ωραίες προσκλήσεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 29, 2004 Author #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Ο καραγκιόζης είναι εθνικός ήρωας και πιστεύω ότι άξια πήρε την θέση του στην τελετή έναρξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 29, 2004 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Εγω ενα δεν καταλαβα.. Ολα καλα κι'ολα ωραια..αλλα αυτο το Datsyn με τα καρπουζια και τους τσιγγανους να χορευουν γυρω γυρω...ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ?! :cry: :cry: :wall: Γιορτινη ατμοσφαιρα σου λεει κατι? Οι γυφτοι δεν ειναι μερος της κοινωνιας ? 'Η μηπως εισαι και εσυ με τον καρατζαφερη που τους θελει σαπουνια? απολαυση ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 29, 2004 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Οκ, αλλά όχι και Datsun με καρπούζια!!! Αν θέλεις να τιμήσεις - παρουσιάσεις αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι του πληθυσμού κάντο με άλλο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.