Jump to content

Απολογισμός Ολυμπιακών Αγώνων, παρατράγουδων και η αρχή των Παραολυμπιακών...

cherryman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 21:53]

Πολύ καλή πάντως η τελετή λήξης για όλους τους Έλληνες και για όσους ξένους είχαν την όρεξη να παρακολουθήσουν το πως διασκεδάζει-γιορτάζει η σύγχρονη Ελλάδα.

ναι δεν ειδες τους επισημους; Οπου φυγει φυγει! (Μονο η γιαννα εμεινε να χορευει μοναχη της, απο τη χαρα της που της φορεσανε εκεινο το κολοκυθι μαλλον!)

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από yanni [Χθες, στις 23:53]

Πολύ καλή πάντως η τελετή λήξης για όλους τους Έλληνες .

Για τους Έλληνες συμφωνώ αλλα για τους ξένους αμφιβάλλω λίγο. Νομίζω ότι το παρακάναμε λίγο με τα Ελληνικά τραγούδια. Προς το τέλος αρχίσανε να φεύγουν και οι αθλητές και οι επίσημοι.

Δίξαμε στους ξένους πως το γλεντάμε αλλα δεν νομίζω οτι καταλάβανε την ελληνική μουσική.

Πάντως ωράιες οι κινέζες!!

Δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα με την τελετη ληξης αλλα περι ορεξεως.....

Παντως οι ταλιμπαν δε μας χτυπησαν, οι "Ε" δε ριξανε βροχες και καταποντισμους, και αν δεν ηταν κι αυτος ο παπαρας ο ιρλανδος στο τελος να μας ψιλοξενερωσει μπορω να πω οτι θα πρεπει να βουλωσουν και να σκασουν πολλα στοματα κατα αγγλια- ΗΠΑ μερια

Αρχική απάντηση από blkik

Πάντως ωράιες οι κινέζες!!

Συμφωνω αλλα στο 5λεπτο ειχα βαρεθει να τους βλεπω. Επαναληψη οσων εχουμε δει ενα σωρο φορες Τελικα η πολυ παραδοση σε ορισμενες εριπτωσεις δε κανει και πολυ καλο.

Αυτό άκριβώς λέω και εγω εσυ είδες 5 λεπτά τις κινέζες και βαρέθηκες. Σκέψου τους ξένους που ακούγανε 1 ώρα ελληνικα μόνο τραγούδια

επερεπε η τελετη ληξης να ειναι αναλογη αυτης της εναρξης για μενα ηταν υπερβολικα πολυ λιτη το σταδιο φαινοταν αδειο στον αγωνιστηκο χωρο...αλλα το κορυφεο ηταν το μικρο κινεζακη που τραγουδουσε και στο τελειομα σκασανε τα πειροτεχνιματα γυρο της και αυτη τα επαιξε :) :) :) :) :clap:

Αρχική απάντηση από princess [Σήμερα, στις 00:46]

http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.html?cnn=yes

αυτο το ειδατε; εγω γιατι εχω θυμωσει; Ετσι γινεσαι αντιαμερικανος μου φαινεται!

δε πειραζει δε πειραζει δεν ειναι ολα ηλιος ειναι και χαλαζι

καλητερα ουζακι και τεμπελιδες οπως "ελεγαν" παρα ασχετα χαζοαμερικανακια

Εμείς είχαμε πολλά να δείξουμε και δείξαμε αρκετά απο αυτά, σε σημείο να διαφωνούμε για το τι απ'ολα έπρεπε να βάλουμε :clap: οι αμερικάνοι θυμάστε τι έδειξαν στην ατλάντα? ακόμα και μερικοί απο αυτούς σήμερα παραδέχονται οτι ήταν οι χειρότεροι Ολυμπιακοί που έγιναν ποτέ :tomato:

Οσο για τα καρπούζια, εντάξει μην το κάνουμε και θέμα, στο κάτω κάτω το φορτηγάκι με τα καρπούζια δεν είναι ξένο θέαμα, ανήκει στα θεάματα που βλέπει κανείς στην χώρα μας.

Ας μείνουμε στο σημαντικό που είναι οτι κάναμε τους Ολυμπιακούς του αιώνα κατά την άποψή μου :clap: :clap: και μπράβο σε όλους που εργάστηκαν για να γίνουν, ακόμα και στην Γιάννα θα πώ ενα μπράβο επειδή με κάθε ευκαιρία διαφήμισε την χώρα μας.

Ας ηρεμήσουμε τώρα και να φροντίσουμε να πετύχουμε και στην παραολυμπιάδα που φοβάμαι οτι δεν θα τα πάμε καλά αν αρχίσουμε απο αύριο τον εμφύλιο :rofl: και μετά απο αυτό ας προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που φτιάχτηκαν και για τα οποία χρεωθήκαμε όσο ποτέ στην ιστορία μας.

Το φορτηγάκι με τα καρπούζια εξυπηρετούσε δυο σκοπούς.

Παρουσίαζε με τον καλύτερο τρόπο ένα τμήμα της κοινωνίας μας που είναι οι τσιγγάνοι.

Σε δεύτερο επίπεδο λειτουργώντας σημειολογικά έδειχνε ένα «χορταστικό» καλοκαίρι όπου τα καρπούζια πωλούνται ολόκληρα και όχι σε φέτες όπως σχεδόν παντού στο εξωτερικό.

Μην μας διαφεύγει ότι όλο το κόλπο στήθηκε για να διαφημιστεί η χώρα. Οικονομικά οφέλη γαρ.

Δεν ειδα ουτε δευτερολεπτο απο την τελετη...θα περιμενω το replay :D

Αρχική απάντηση από georgeks78

οι "Ε" δε ριξανε βροχες και καταποντισμους

Απορω με τι μουτρα θα βγουν ξανα στο γυαλι οι υποστηριχτες τους.... :rolleyes:

Αρχική απάντηση από ταραμας

Ας μείνουμε στο σημαντικό που είναι οτι κάναμε τους Ολυμπιακούς του αιώνα κατά την άποψή μου :clap: :clap:

Τυχαίνει να είναι και οι πρώτοι Ολυμπιακοί του αιώνα, συνεπώς και οι καλύτεροι.

Αρχική απάντηση από princess [Σήμερα, στις 00:46]

http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.html?cnn=yes

αυτο το ειδατε; εγω γιατι εχω θυμωσει; Ετσι γινεσαι αντιαμερικανος μου φαινεται!

γιατι να θυμωσεις; δεν το καταλαβα

Kαλό ήταν το πανηγύρι χθες αλλά μάλλον ήταν μόνο για εμάς. Οι ξένοι δε νομίζω να πολυσυγκινήθηκαν. Όπως δε νομίζω να συγκινηθούμε κι εμείς αν δούμε το 2008 κανέναν τοπικό κινέζο καλλιτέχνη να μας τραγουδάει.

Αρχική απάντηση από .38-.45

γιατι να θυμωσεις; δεν το καταλαβα

Γιατί ο τύπος απλά κοροϊδεύει.

Ίσως φταίει ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα αγγλικά γραφόμενα του τύπου. Ίσως να είμαι και λάθος στον τρόπο που κατανοώ αυτά που γράφει, ίσως να μας ειρωνεύεται λέγοντας μας ότι σπάμε πιάτα και φωνάζοντας ώπα χωρίς λόγο, ίσως κι όχι.

Δέχομαι ότι ίσως ζητάει συγνώμη αλλά με τον τρόπο που μπορώ να καταλάβω το κείμενο, μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ένα χαιρέκακο ύφος σε όλα τα γραφόμενα του.

Εχουν δικιο η πριγκιπισσα και ο Ντιτζειντι και οι υπολοιποι που μιλανε για ειρωνια..

Ο τυπος ειναι το ακρο αωτο του ειρωνα ..!

Επρεπε να τα εγραφε ολα αυτα οταν ηταν εδω ..και οχι οταν την κοπανησε και τα εγραψε εκ του ασφαλους ..!

Δε ειρωνεύεται ο τύπος, στη τελευταία παράγραφο που γράφει, απλά αναφέρεται σε αυτές τις περίεργες συνήθειες που έχουμε, γιατί περίεργες είναι άσχετα αν φαίνονται σε μας εντελώς φυσιολογικές, σκέψου να βλέπεις κάποιον να κάνει φτου φτου στη μάπα του άλλου και ο άλλος να κάθεται και να το βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου και να μη ξες το λόγο πχ. Γι αυτό το γάμος αλλά ελληνικά τους φαινόταν αστείο. Όπως και να έχει δεν ειρωνεύεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.