Οδυσσέας Αύγουστος 26, 2004 #201 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 :rofl: XAXAXAXA...... ωραίος ο ταξιτζής... :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #202 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 πολυ γιουχαρισμα ρε παιδια χτες,ε?...απο τη μια το αξιζαν καποιοι γιατι ειναι "προστατευομενοι" της ΔΟΕ,απο την αλλη..δεν ξερω..παντως χαιρομαι που σε καποιες περιπτωσεις καθαρης αδικιας και ευνοιας (πχ στην ενοργανη τις προαλλες) οι δικοι μας δε μασησανε σε σχεση με αλλες ολυμπιαδες και τους κραξανε ανοιχτα.και εχουν κομπλαρει οι ξενοι γιατι εχουν συνηθησει να κανει ο κοσμος τουμπεκι στις χωρες τους.οχι εδω ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #203 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 βεβαια απο πλευρα εξωτερικης πολιτικης δεν ειναι και ο,τι καλυτερο..ηδη εχουν αρρχισει να λενε διαφορα εξω με αφορμη τα χτεσινα, και θα πουνε πολλα περισσοτερα μετα το περας των αγωνων..αλλα ειναι στο αιμα του ελληνα..καλως η κακως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2004 #204 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 δε παν να λενε , εδω ειναι ελλαδα και κανουμε οτι γουσταρουμε. Και με το δικιο μας φωναζαμε, ο νομος ισχυει για ολους και οχι επιλεκτικα, αφου ομως δεν γινεται ετσι εχουμε το δικαιωμα να τους γιουχαρουμε για να μη πω και χειροτερα (ντοματες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #205 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 27, 2004 #206 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Πάντως δεν ξέρουμε τι θέλουμε κατά την γνώμη μου. Τελικά ο Κεντέρης θα έπρεπε να ντρέπεται για την συμπεριφορά του ή θα του στήσουμε και άλλα αγάλματα διότι το καημένο το παιδί αδικήθηκε ενώ οι κακοί αμερικανοί κέρδισαν τα 200μέτρα?Λοιπόν το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς και εχτές θα έπρεπε μεν να φωνάξει ο κόσμος, αλλά όχι και όλη την ώρα και κατά την γνώμη μου όχι υπέρ του Κεντέρη. Το παιδί έχει δώσει πολλά στην χωρά αλλά και έχει λάβει ίσως και δυσανάλογα πολλά. Έκανε όμως λάθος και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έπρεπε να του δοθεί συγχωροχάρτι και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα διότι αν είναι έτσι ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 27, 2004 #207 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Πέστα YanniΤελικά είμαστε πολύ περίεργος λαός. Ο κεντέρης έκανε αυτό που έκανε, έστησε μια θεατρική φαρσοκωμωδία εδω ο Κώστας εκεί ο Κώστας που είναι ό Κωστας με στημένα ατυχήματα κτλπ μας ντρόπιασε. παρουσιάστηκε σαν ήρωας ότι αποσύρεται για το καλό μας απο τους αγώνες και αντί να τον γιουχάρουμε τον αποθεώνουμε κιόλας.Τα θέλει ο κ@##ς μαςΜπορεί να μην φταίει 100% ο Κεντέρης αλλά όχι να τον υμνούμε κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 27, 2004 #208 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 αλλο το ενα αλλο το αλλο . Οχι στην ντοπα αλλα οταν ολοι παιρνουνε για να τρεξουνε τοσο γρηγορα τοτε δεν γινεται να βγαζουμε τους μικρους απο εξω και να λεμε "να κοιταχτε πολεμαμε το ντοπινγκ" και να αφηνουμε τους αλλους να τρεχουνε και καλα με το σπαθι τους. Η ολοι εξω ή ολοι μεσα. Επιλεκτικα δεν γινεται. Στη ζωη ομως το μικρο ψαρι δυστηχως τρωγεται για αυτο το μονο που μπορουσαμε να κανουμε ειναι να γιοθχαρουμε και καλα καναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 27, 2004 #209 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 20:45] Πάντως δεν ξέρουμε τι θέλουμε κατά την γνώμη μου. Τελικά ο Κεντέρης θα έπρεπε να ντρέπεται για την συμπεριφορά του ή θα του στήσουμε και άλλα αγάλματα διότι το καημένο το παιδί αδικήθηκε ενώ οι κακοί αμερικανοί κέρδισαν τα 200μέτρα? Λοιπόν το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς και εχτές θα έπρεπε μεν να φωνάξει ο κόσμος, αλλά όχι και όλη την ώρα και κατά την γνώμη μου όχι υπέρ του Κεντέρη. Το παιδί έχει δώσει πολλά στην χωρά αλλά και έχει λάβει ίσως και δυσανάλογα πολλά. Έκανε όμως λάθος και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έπρεπε να του δοθεί συγχωροχάρτι και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα διότι αν είναι έτσι ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΠΑ. Τα αγάλματα δεν τα ζήτησε ούτε ο Κεντέρης ούτε κανείς άλλος απο τους αθλητές, εκτός κι αν μωράθηκα τελευταία και δεν ξέρω τι λέω τα αγάλματα τα στήνουν οι γλοιώδεις τύποι που εξαφανίστηκαν και κατόπιν επανήλθαν οριώμενοι για την προστασία του αθλητισμού απο την ντόπα Αν ο Κεντέρης ζήτησε να του κάνουν άγαλμα τότε πρώτος εγώ να τον σταυρώσω, αν όχι τότε να προσέχουμε τι λέμε, έτσι για να είμαστε και αξιόπιστοι. Οσο για το φιάσκο του ατυχήματος κλπ θα καταδίκαζα ευχαρίστως τον σκηνοθέτη μόνο που λίγο δύσκολα θα με πείσεις οτι σκηνοθέτης ήτανε ο Κεντέρης, επίσης θα συμφωνούσα μαζί σου αν τον έβρισκαν ντοπαρισμένο, τον βρήκαν? οτι και να λέμε και να λένε είναι υπόνειες και ενδείξεις, τις οποίες έχω και εγώ αλλα εξακολουθούν να είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Με ολα αυτά δεν επιθυμώ να απομακρύνω το μέρος της ευθύνης που αναλογεί στον Κεντέρη και στην Θάνου γιατί σαφώς και φέρουν ευθύνη για κάποια πράγματα. Δεν θα σταματήσω να το λέω μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο, αυτή η ιστορία ήταν εμφύλιος πόλεμος και τους αθλητές ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 27, 2004 #210 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Οι αγώνες γίνονται στο σπίτι μας και σε τελική είναι και δικοί μας κατά κάποιο τρόπο. Ας προστατεύαμε τους αθλητές μας.Από εκεί και πέρα διαφωνώ. Αν οι άλλοι είναι βουτηγμένοι στην λάσπη εμείς δεν θα πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Καλύτερα τελευταίοι. Και σε τελική σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να υμνούμε κάποιον επειδή επέλεξε για να αντιμετωπίσει στα ίσια τους άλλους να βουτήξει στην λάσπη.Επιπλέον. Ο Κεντέρης δεν βούτηξε στην λάσπη μόνο και μόνο για να μας κάνει περήφανους, αλλά για να γεμίσει τις τσέπες του ( ένα κίνητρο που θα είχα και εγώ στην θέση του ).Τέλος ένα πράγμα έχω να πω. Αν οι έλληνες υμνούμε τον ντοπέ δικό μας αθλητή ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από που και ως που έχουμε πρόβλημα που έχει καταντήσει εμπορικό πανηγύρι οι Ολυμπιακοί αγώνες και για ποιο αρχαίο πνεύμα αθάνατο και κουραφέξαλα λέμε. Αφού και εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αξία τους τι μας φταίνε οι ξένοι που απλά κάνουν την δουλεία τους?Υ.Γ. Μήπως απλά ζηλεύουμε που οι άλλοι μπορούν και ντοπάρονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 27, 2004 #211 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 23:10] Ο Κεντέρης δεν βούτηξε στην λάσπη μόνο και μόνο για να μας κάνει περήφανους, αλλά για να γεμίσει τις τσέπες του ( ένα κίνητρο που θα είχα και εγώ στην θέση του ). σιγα μην το εκανε για να μας κανει περηφανους, για την τσεπη του ναι, για μας οχι. γιατι τελικα, μονο περηφανους δε μας εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 27, 2004 #212 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 ταραμας δεν αντιλέγω ότι τα αγάλματα και τα ονόματα και όλες αυτές οι ιστορίες γίνανε από κάποιους που απλά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του Κεντέρη. Δεν αντιλέγω ότι δεν έχουν βρεθεί οι αθλητές θετικοί σε ντόπινγκ κοντρόλ.Αλλά. Πρώτον. Ο Κεντέρης δεν είπε σε αυτές τις τιμές όχι. Θα μπορούσε. ’ρα κατά την γνώμη μου τουλάχιστον στα μάτια του κόσμου έπρεπε να προσπαθήσει να παραμείνει καθαρός.Και δεύτερον αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου κανείς δεν θα καθόταν να ασχολείται με αυτό τώρα και οι ξένοι δεν θα έβρισκαν ευκαιρία να μας την πουν. Ότι αρνητικό καταγράφηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες φαίνεται να έχει και το όνομα του Κεντέρη κάπου γραμμένο.Ας είχε πάει στο ντόπινγκ κοντρόλ και ας είχε πιαστεί ντοπέ. Τουλάχιστον ο κόσμος θα τον δικαιολογούσε διότι όλοι είχαν βάλει παρωπίδες, όλοι περίμεναν μόνο από τον Κεντέρη και την Θάνου μετάλλια και γενικά η πίεση πάνω σε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ήταν τεράστια. Αλλά όχι αυτό το θέατρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 27, 2004 #213 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 23:08] Οσο για το φιάσκο του ατυχήματος κλπ θα καταδίκαζα ευχαρίστως τον σκηνοθέτη μόνο που λίγο δύσκολα θα με πείσεις οτι σκηνοθέτης ήτανε ο Κεντέρης, επίσης θα συμφωνούσα μαζί σου αν τον έβρισκαν ντοπαρισμένο, τον βρήκαν? Εντάξει δεν το σκηνοθέτησε ο Κεντέρης αλλά ήταν ο πρωταγωνιστής. Αποδέχτηκε το ρόλο και έπαιξε άσχημο θέατρο εις βάρος μας.Τώρα αν ήταν για το αν ήταν ντοπαρισμένος η όχι ένα έχω να πώ: Γιατι νομίζει ότι στήθηκε όλο αυτό γιατι ήταν καθαρός? Αμφιβάλλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 27, 2004 #214 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 21:19] ταραμας δεν αντιλέγω ότι τα αγάλματα και τα ονόματα και όλες αυτές οι ιστορίες γίνανε από κάποιους που απλά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του Κεντέρη. Δεν αντιλέγω ότι δεν έχουν βρεθεί οι αθλητές θετικοί σε ντόπινγκ κοντρόλ. Αλλά. Πρώτον. Ο Κεντέρης δεν είπε σε αυτές τις τιμές όχι. Θα μπορούσε. ’ρα κατά την γνώμη μου τουλάχιστον στα μάτια του κόσμου έπρεπε να προσπαθήσει να παραμείνει καθαρός. Και δεύτερον αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου κανείς δεν θα καθόταν να ασχολείται με αυτό τώρα και οι ξένοι δεν θα έβρισκαν ευκαιρία να μας την πουν. Ότι αρνητικό καταγράφηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες φαίνεται να έχει και το όνομα του Κεντέρη κάπου γραμμένο. Ας είχε πάει στο ντόπινγκ κοντρόλ και ας είχε πιαστεί ντοπέ. Τουλάχιστον ο κόσμος θα τον δικαιολογούσε διότι όλοι είχαν βάλει παρωπίδες, όλοι περίμεναν μόνο από τον Κεντέρη και την Θάνου μετάλλια και γενικά η πίεση πάνω σε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ήταν τεράστια. Αλλά όχι αυτό το θέατρο. Το σκέφτηκες καλά? είπε οχι σε πάρα πολλά, αυτά που έγιναν ήταν πολύ λίγα σε πληροφορώ με πλήρη γνώση αυτών που λέω. Κάποιος είπε οτι το κίνητρο είναι τα λεφτά και θα ήταν και για τον ίδιο κίνητρο, συμφωνώ αλλά δεν τον είδα πουθενα στον στίβο μέσα για τολμήστε, για τολμήστε να δείτε τι ώραία που είναι, μου θυμίζεο κάποιον που είπε οτι με μιά ντόπα παίρνεις το χρυσό, αν είναι έτσι ρε μάγκες εγώ είμαι΄έτοιμος, να εξασφαλίσω τα παιδάκια μου και μετά πείτε εσείς οτι θέλετε για ντόπες. Το ξαναλέω, αν θέλουμε καθαρούς αγώνες να κάνουμε δικούς μας και εγώ μαζί σας, να σταματήσουμε να στέλνουμε αθλητές στους αγώνες αυτούς γιατί δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν ιδέα, έτσι συμφωνώ, άλλο αυτό και άλλο να δοξάζουμε την μιά και να καταδικάζουμε την άλλη και το ωραίο είναι οτι δεν έχουμε και αποδείξεις, έχουμε σκέψεις αλλά οι σκέψεις δεν φτάνουν. Οσο για το θέατρο του παραλόγου, συμφωνώ απόλυτα και θάθελα πολύ να μάθω τον σκηνοθέτη, αν σκηνοθέτης ήταν ο Κεντέρης τότε σαν σκηνοθέτης δεν λέει μία, θα μπορούσε να στείλει την αστυνομία να συλλάβει τους γιατρούς όπως έκαναν οι Αμερικάνοι, αυτό είναι καλό θέατρο και δεν μιλάμε για περαστικούς, μιλάμε για τους τρείς που πήραν τα μετάλλια και τους άλλους που πήραν απο 5 μετάλλια ο καθένας. Οσο για τα λεφτά, πού ήσουν ρε 38.45 όταν ο Κεντέρης ήταν βαλκανιονίκης και δεν έπερνε μία? όταν τον φιλοξενούσε ο ξάδερφός του στο σπίτι του γιατί δεν είχε δραχμή αλλά μετάλλια είχε? μπορεί όχι απο τα αστραφτερά που βλέπουμε σήμερα αλλά είχε, τότε που είμασταν εμείς και όλοι αυτοί οι κάφροι που στήσανε τα αγάλματα? θα σου πώ εγώ, ούτε που τον ξέραμε και ούτε που μας ενδιέφερε ποιος ταλαιπωρημενος κακομοίρης είναι ο Κεντέρης :clap: η αλήθεια καίει αλλά αν είστε έτοιμοι μπορούμε να την δούμε ολόκληρη έτσι! όχι τα τελευταία 4 χρόνια μόνο, να πάμε 15 χρόνια πίσω και να κάτσουμε δίπλα στον Κεντέρη, την Θάνου, τον Σαμπάνη και οποιονδήποτε άλλο που έλιωνε μέσα στο γήπεδο και εμείς πίναμε την φραπεδιά μας για να έρθουμε σήμερα να κρίνουμε οτι πήρε λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #215 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης το εχει ο τζεκος.ειμαι σιγουρος οτι αυτος σκηνοθετησε τα παντα στη προσπαθεια να καλυψει (?) οτι εχει γινει (αν εγινε τελικα κατι).οχι οτι ο κεντερης και η θανου δεν εχουν μεριδιο ευθυνης αφου δεχτηκαν να παιξουν σε αυτο το παραμυθι.ας μη παραπονιομαστε ομως για τη ντοπα.ο κοσμος καταλαβε καλα πως θελουμε δε θελουμε μεταλια χωρις ντοπα δε παιρνει κανεις.αρα ο κεντερης κ η θανου δε κανανε κατι διαφορετικο απο αυτο που εκαναν οι αλλοι.ωστοσο οι αλλοι ντοπαρονται και δε τους αγγιζει κανεις γιατι ειναι υπο τη προστασια καποιων "μεγαλων" ειτε λογο εθνικοτητας η αλλων συμφεροντων.ολοι το εχουμε καταλαβει αυτο. ε,λοιπον αφου παιζουμε ολοι σε αυτο το παιχνιδι ας παιξουμε επι ισοις οροις.οχι τα 3 σκυλια που τερματισαν για πλακα χτες και ποιος ξερει τι εχουν παρει και δε τους αγγιζει κανεις και τους δικους μας τους εχουν στη μπουκα.δε νομιζω οτι ο κοσμος υποστηριζε χτες τις μλκιες του κεντερη γιουχαρε γιατι καποιοι "μικροι" φορτωνονται ολη την ιστορια του ντοπινγκ και καποιοι "μεγαλοι" αφηνονται να παρουν τα μεταλια με την "αξια" τους.και αυτοι που πιαστηκαν επισημα ντοπε,ουτε λογος για αυτους στα καναλια.δε πουλαει.και αυτη τη προσβολη της -δε θελω να αναφερω χαρακτηρισμο- davids που επιδικνυε τις διαπιστευσεις των δικων μας σαν τροπαια και δηλωσε οτι θα πανε στο ταδε μουσειο σαν εκθεματα η δε ξερω γω τι,ε αυτο ρε παιδια δεν εχει γινει ποτε!και οταν βλεπει τον κακλαμανακη στη μπουκα απο την αρχη και αδικες αποφασεις κριτων για αθλητες μας αλλα και αλλων χωρων μη "δυνατων" και καλα πως να μη γιουχαρει ο κοσμος.το "κεντερης" πιο πολυ για σπασιμο το φωναξαν για τους αμερικανους πιστευω.δε γουσταρω το ντοπαρισμα,αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη οπως βλεπω.αφου θελουμε μεταλια για να νιωθουμε "περηφανοι" ας καταλαβουμε οτι ετσι τα παιρνουν καλως η κακως.η κοκκινη καρτα για μενα παντως δε παει ουτε στη ΔΟΕ ουτε στους ξενους,ουτε στους αθλητες δικους μας και μη.παει στους ξεφτιλισμενους δημοσιογραφους μας για την ελεεινη σταση τους απεναντι στο θεμα,τετοια που χωρις να προσπαθησουν καθολου οι ξενοι δημοσιογραφοι γιναμε ρομπα παγκοσμιως για 2 αθλητες οι οποιοι επισημα μαλιστα ΔΕΝ βρεθηκαν ντοπαρισμενοι,ασχετως τι κανανε,τους οποιους τους καταθαψανε και απο χτες σιγα σιγα τους ξεθαβουνε γιατι τωρα "πουλαει" να τους υποστηριξουν οπως "πουλαγε" τοτε να τους θαψουν χαρην θεαματικοτητας.τους δε 8 αθλητες (αν θυμαμαι καλα 8 ειναι) που βρεθηκαν ντοπε επισημα,ουτε που ξερουμε καλα-καλα ποιοι ειναι..οι πολιτικοι μας,στη κοσμαρα τους,ουδεν σχολιο για αυτους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 27, 2004 #216 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 ε και τί με αυτό... για να πίνω εγώ τον φραπέ μου θυσιαζόταν? όχι..το ότι δεν έπαιρνε μία δε μου λέει τίποτα... δεν τον πίεσε κανείς να μην ψάξει για άλλη δουλειά και να τρέχει στους στίβους... γούστο του καπέλο του, ο καθένας ορίζει τη ζωή του...και ας μη συζητάμε τί έκανε τότε γιατί όπως λες δεν έπαιρνε τέτοια λεφτα. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... όταν άρχισε να παίρνει εκατομμύρια, εκεί αλλάζουν τα δεδομένα... όταν λοιπόν παίρνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά και υπάρχουν ρήτρες για πρόστιμα κλπ αν ΠΙΑΣΤΟΥΝ ντοπέ, τότε δεν απορώ για αυτά τα θεατρικά...και αν όλα είναι ωραία κ όμορφα και όπως τα λένε, τότε πού το πρόβλημα και σούταρε τον "πεντακάθαρο" Τζέκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #217 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 αντε να τελειωσουν οι αγωνες να ησυχασουμε....η θα μας ζαλισουν με τα "μεταολυμπιακα"?....κατι θα βρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 27, 2004 #218 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 23:58] και αν όλα είναι ωραία κ όμορφα και όπως τα λένε, τότε πού το πρόβλημα και σούταρε τον "πεντακάθαρο" Τζέκο? Τον βαρέθηκε και είπε να κάνει μια αλλαγή το παιδί να ανανεωθει το image του Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 27, 2004 #219 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Βασικά δεν συνεχίζω την κουβέντα πάνω στο θέμα, ταραμας, διότι δεν μου πάει να αφήνω αιχμές στον συνομιλούντα. Ίσως απλά να παρεξηγώ το σθένος με το οποίο γράφεις και υποστηρίσεις τα λεγόμενά σου. Πάντως δεν σκοπεύω να μαλώσω και για αυτό το θέμα.Νομίζω όμως ότι όλοι συμφωνούμε ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι έπαιξαν και αυτοί καθοριστικό λόγο σε όλη αυτή τη φάση. Χωρίς αυτούς και τις αναλύσεις τους αποκλειστικότητές τους μπορεί τώρα να μην μιλάγαμε σχετικά με αυτό το γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 27, 2004 #220 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 ειμαστε "πρωταρηδες" ακομα σ'αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.