taramas Αύγουστος 23, 2004 #161 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:59] σωστά και αναφορικά με τον χαλβά: φυσικά θα πας στον καταστηματάρχη ο οποίος οφείλει να ξέρει τι πουλάει Εσύ πάνω απ'ολα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις οταν ζητάς απο τον Κεντέρη να κάνει τα 200μ σε 19,72 δεύτερα το ξέρεις οτι ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ :bye: ή μήπως δεν το ξέρεις? και αν δεν το ξέρεις μάθε το τώρα τουλάχιστον, μέτρα 10 μέτρα απόσταση στο σπίτι σου και τρέξε τα σε λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο να μας πείς και εμάς πώς γίνεται :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2004 #162 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Εσύ πάνω απ'ολα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις οταν ζητάς απο τον Κεντέρη να κάνει τα 200μ σε 19,72 δεύτερα το ξέρεις οτι ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ :bye: ή μήπως δεν το ξέρεις? και αν δεν το ξέρεις μάθε το τώρα τουλάχιστον, μέτρα 10 μέτρα απόσταση στο σπίτι σου και τρέξε τα σε λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο να μας πείς και εμάς πώς γίνεται :clap: Δεν είναι έτσι τα πράγματα: Κανείς (ή τουλάχιστον όχι εγώ) δεν απαίτησε από αυτούς να κάνουν θαύματα. Αν μπορούν να τα κάνουν καθαροί μπράβο τους. Αν όχι ας' το αφήσουν καλύτερα. Δεν τους είπαμε εμείς τι δουλειά να κάνουν. Μόνοι τους την επιλέξανε. Αν μπορούν να την κάνουν καλά και καθαρά, μπράβο και εμείς μαζί τους. Αν όχι..... Συμφωνώ ότι οι επιδόσεις είναι οριακά πλεόν αφύσικες άνευ ντόπας. Αλλά αυτό είναι άλλη δουλειά για την οποία ισχύει ότι είπα παραπάνω. Το παράδειγμά σου, είναι όμως ατυχές γιατί αν τα 19,72 είναι πιθανόν αφύσικα τα 21-22 ή ακόμα και τα 25 (που τρέχουν ακόμα και ερασιτέχνες Έλληνες αθλητές) δεν είναι και τότε τα 10 m γίνονται σε 1,1-1,2 sec. Αυτό σου φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά από το 1 που σου θεωρείς εξωπραγματικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 23, 2004 #163 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Ακριβώς επειδή επέλεξαν το συγκεκριμένο επάγγελμα, και για να μην αναγκαστούν να γίνουν μπακάληδες τελικά, παίζουν με τα όπλα που παίζουν και οι υπόλοιποι...Από την άλλη, τα 19,72'' μέχρι τα 25'' έχουν τόση διαφορά όση ο ερασιτέχνης με τον Ολυμπιονίκη.Με άλλα λόγια όση διαφορά έχουν οι ελληνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών με την αφάνεια του ελληνικού αθλητισμού τις προηγούμενες δεκαετίες - όταν ακόμα χαιρόμασταν για το Σπύρο Λούη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2004 #164 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Ακριβώς επειδή επέλεξαν το συγκεκριμένο επάγγελμα, και για να μην αναγκαστούν να γίνουν μπακάληδες τελικά, παίζουν με τα όπλα που παίζουν και οι υπόλοιποι...Από την άλλη, τα 19,72'' μέχρι τα 25'' έχουν τόση διαφορά όση ο ερασιτέχνης με τον Ολυμπιονίκη.Με άλλα λόγια όση διαφορά έχουν οι ελληνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών με την αφάνεια του ελληνικού αθλητισμού τις προηγούμενες δεκαετίες - όταν ακόμα χαιρόμασταν για το Σπύρο Λούη..... Όταν διάλεξαν το επάγγελμα, δεν ήξεραν τους κανόνες; Φυσικά και τους ήξεραν.Και ήξεραν ότι κλέβουν και μπορεί να πιαστούν. Αλλά όταν πιαστείς τουλάχιστον προσπαθείς να σώσεις όση αξιοπρέπεια σου έχει μείνει και δεν κάνεις καραγιοζηλίκια με ατυχήματα κλπ!Αν δεν μπορούσαν λοιπόν να παίξουν το παιχνίδι, ναι να γίνουν μπακάληδες! Γιατί κακό είναι;Το παράδειγμα 19,72 - 25 το ανέφερα μόνο και μόνο για να δείξω ότι το επιχείρημα περί αφύσικου χρόνου 1 sec για 10 m δεν στέκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 23, 2004 #165 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Ο "κανόνας" αν θέλεις να ασχοληθείς με τον πρωταθλητισμό, είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ντοπαριστείς. Αλλιώς σπιτάκι σου.....Έτσι είναι τα πράγματα καλώς ή κακώς και τα έχω ζήσει απο πολύ κοντά. Απο εκεί και πέρα, για τους sprinters, η διαφορά μιας καλής επίδοσης με μία υπερφυσική επίδοση, δεν υπερβαίνει το 1sec για όλη την κούρσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2004 #166 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Δυστυχώς έτσι είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό (δεν ισχύει βέβαια σε όλα τα αθλήματα) και γι΄ αυτό πρέπει να προσπαθείς να είσαι τουλάχιστον στοιχειωδώς αξιοπρεπείς αν πιαστείς.Το 1 sec είναι φυσικά υπερφυσική διαφορά. Συμφωνώ. ’λλο ήταν το νόημα αυτού που είπα: Απλώς ότι δεν μπορείς να θεωρείς το 1 sec για τα 10 m (19,72 για τα 200) υπερφυσικό όταν συμφωνείς ότι τα 200 μπορούν να γίνουν φυσικότατα σε 24 sec που σημαίνει 1,2 στα 10 m (απλώς προσπάθησα να δείξω ότι το παράδειγμα του ταραμάς δεν ήταν επιτυχημένο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 23, 2004 #167 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:12] Δυστυχώς έτσι είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό (δεν ισχύει βέβαια σε όλα τα αθλήματα) και γι΄ αυτό πρέπει να προσπαθείς να είσαι τουλάχιστον στοιχειωδώς αξιοπρεπείς αν πιαστείς. Το 1 sec είναι φυσικά υπερφυσική διαφορά. Συμφωνώ. ’λλο ήταν το νόημα αυτού που είπα: Απλώς ότι δεν μπορείς να θεωρείς το 1 sec για τα 10 m (19,72 για τα 200) υπερφυσικό όταν συμφωνείς ότι τα 200 μπορούν να γίνουν φυσικότατα σε 24 sec που σημαίνει 1,2 στα 10 m (απλώς προσπάθησα να δείξω ότι το παράδειγμα του ταραμάς δεν ήταν επιτυχημένο) Eπειδή τυγχάνει να ήμουν αθλητής και μάλιστα των 100μ θα μείνω μόνο στην επισήμανση του προηγούμενου φίλου, μόνο αν είσαι μέσα στον στίβο μπορείς να καταλάβεις οτι μόλις μερικά δέκατα αρκούν για να δώσουν την έννοια του αφύσικου και μια που το συζητάμε μπορείς να αρκεστείς στον Κεντέρη Βαλκανιονίκη και καθαρό, αν θέλεις παραπάνω χώνεψέ το οτι δεν γίνεται να τελειώνουμε, και είπαμε, αν είναι να είμαστε καθαροί απο ΟΛΑ (νόμιμα και ξενόμιμα) και εγώ μαζί αλλά να κάνουμε δικούς μας αγώνες γιατί στους υπόλοιπους θα γίνουμε περίγελος. Δεν βλέπω όμως κανείς να μου απαντάει στο ερώτημά μου για την Εθνική ποδοσφαίρου? τι έγινε δεν την αγγίζουμε? τσούζει? Και τέλος σκεφτείτε μόνο οτι αν δεν γινόταν το ηλίθιο μπέρδεμα των υπευθύνων και λοιπών σήμερα θα βλέπαμε τον Κεντέρη να τρέχει και πιθανόν να βλέπαμε και την σημαία μας να κυμματίζει, τότε θα είχε ενδιαφέρον να άκουγα τι θα λέγατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 23, 2004 #168 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Για την εθνική ποδοσφαίρου εγώ απορώ που:δεν φώναξαν οι Ισπανοί που έμειναν εκτόςδεν φώναξαν οι Γάλλοι που θα μπορούσαν να ελπίζουν σε τρόπαιο με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες εκτόςδεν φώναξαν οι Τσέχοι που δεν θα ξανά έχουν σύντομα τέτοια ομαδάραδεν φώναξαν οι Πορτογάλοι που έπαιζαν και στην έδρα τους.Δεν νομίζω. Αν ήταν θα τους είχαν πιάσει. Και οι αγώνες είχαν και διάρκεια μεγάλη δεν ήταν 2 μέρες. Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια θα ήταν χώματα αν στα πρώτα τους κρατάγανε όρθιους τα αναβολικά.Όσο για την περίπτωση του Κεντέρη εννοείται ότι δεν θα λέγαμε τίποτα, αλλά απλά θα πανηγυρίζαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου? Μήπως και οι κοπέλες που πήραν τα μετάλλια σήμερα ήταν ντοπέ? Γιατί να μην θέλουμε να χωνέψουμε την επιτυχία Έλληνα αθλητή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 23, 2004 #169 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 εγώ θα πανηγύριζα φυσικά γιατί ακόμα και ντοπέ είναι επιτυχία να νικάς τους άλλους ντοπέ. Αλλά εν γνώση μου ότι πιθανότατα δεν θα είναι "καθαρή" νίκη.και ξαναλέω, εμένα η κοροϊδία του λαού, τα ψέματα και η κουτοπονηριά με ενόχλησε στο σκηνικό με Κεντέρη-Θάνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 23, 2004 #170 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 παιδια η συζητηση αυτη δεν οδηγει πουθενα...σιγουρα το ιδανικο θα ηταν να ηταν ολοι οι αθλητες καθαροι και τα πραγματα αγνα και ομορφα...δυστυχως δεν ειναι...απο εκει και επειτα ,οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, ή μαθαινεις να χορευεις τον χορο αυτο (αυτον του ντοπινγκ εννοω...)ή δεν χορευεις καθολου....Αυτο που θεωρω ομως οτι δεν επιτρεπεται να συμβαινει σε ειναι καταρχην -να εμπλεκονται ελληνες ολυμπιονικες σε τετοια σκανδαλα δυο ημερες πριν την εναρξη των ολυμπιακων....λογω (λαθος?) συγχρονισμου....μεσα στην ιδια τους τη χωρα-οι αρμοδιοι ,που γνωριζαν πολυ πριν, τι ρολο βαραει ο κος.Τζεκος να μην εχουν πραξει τα απαραιτητα προκειμενου να διασφαλιστει η αξιοπιστια των υπο την καθοδηγηση του αθλητων...-απο την στιγμη που το σκανδαλο ξεσπασε δεν χρειαζοταν τετοια παιδικη παρασταση και κοροιδια προς τον Ελληνικο και οχι μονο λαο....μια τιμια εξηγηση αρκουσε και θα εσωζε την αξιπρεπεια των αθλητων...-Με δεδομενο λοιπον οτι οι ελληνες αθλητες ξεμπροστιαστηκαν με τετοιο τροποΓΙΑΤΙ η ελληνικη επιτροπη δεν επεμεινε στον ελεγχο ολων των αγνοουμενων ξενων αθλητων αλλα και οσων ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υποβληθουν σε αυτον???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 23, 2004 #171 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης-Με δεδομενο λοιπον οτι οι ελληνες αθλητες ξεμπροστιαστηκαν με τετοιο τροποΓΙΑΤΙ η ελληνικη επιτροπη δεν επεμεινε στον ελεγχο ολων των αγνοουμενων ξενων αθλητων αλλα και οσων ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υποβληθουν σε αυτον???? Φαντάζομαι ... για να γίνουν Ολυμπιακοί αγώνες.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 23, 2004 #172 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 21:02] παιδια η συζητηση αυτη δεν οδηγει πουθενα... σιγουρα το ιδανικο θα ηταν να ηταν ολοι οι αθλητες καθαροι και τα πραγματα αγνα και ομορφα... δυστυχως δεν ειναι... απο εκει και επειτα ,οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, ή μαθαινεις να χορευεις τον χορο αυτο (αυτον του ντοπινγκ εννοω...) ή δεν χορευεις καθολου.... Αυτο που θεωρω ομως οτι δεν επιτρεπεται να συμβαινει σε ειναι καταρχην -να εμπλεκονται ελληνες ολυμπιονικες σε τετοια σκανδαλα δυο ημερες πριν την εναρξη των ολυμπιακων....λογω (λαθος?) συγχρονισμου....μεσα στην ιδια τους τη χωρα -οι αρμοδιοι ,που γνωριζαν πολυ πριν, τι ρολο βαραει ο κος.Τζεκος να μην εχουν πραξει τα απαραιτητα προκειμενου να διασφαλιστει η αξιοπιστια των υπο την καθοδηγηση του αθλητων... -απο την στιγμη που το σκανδαλο ξεσπασε δεν χρειαζοταν τετοια παιδικη παρασταση και κοροιδια προς τον Ελληνικο και οχι μονο λαο.... μια τιμια εξηγηση αρκουσε και θα εσωζε την αξιπρεπεια των αθλητων... -Με δεδομενο λοιπον οτι οι ελληνες αθλητες ξεμπροστιαστηκαν με τετοιο τροπο ΓΙΑΤΙ η ελληνικη επιτροπη δεν επεμεινε στον ελεγχο ολων των αγνοουμενων ξενων αθλητων αλλα και οσων ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υποβληθουν σε αυτον???? Συμφωνώ, επαυξάνω και προσθέτω.... 1) μας πιάσανε ή πιαστήκαμε μόνοι μας? μήπως τελικά είναι πόλεμος δικός μας? 2) το MEGA CHANNEL έβγαλε ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα των αθλητών ενώ απαγορεύεται ρητά απο τους κανονισμούς της ΔΟΕ, αυτό σημαίνει οτι έχουν άνθρωπο δικό τους μέσα, την ίδια στιγμή είναι το μόνο κανάλι που δεν έχει αρθρώσει την παραμικρή κουβέντα για τους αμερικάνους και άλλους αθλητές :clap: τι έγινε? τους στέρεψε η πληροφόρηση? δεν ενδιαφέρει? στραμπούληξε το πόδι του ο δικός τους και δεν μπόρεσε να τους πληροφορήσει? Κεντέρης & Θάνου καταδικάστηκαν σε χρόνο μηδέν, ο Σαμπάνης το ίδιο, ο Κακλαμανάκης κρίθηκε υπαίτιος για την πρώτη διαδρομή γαιτί παρέσυρε λέει τους υπόλοιπους ιστιοπλόους τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? μήπως είναι εμφύλιος ο πόλεμος και δεν μας πολεμάνε οι ξένοι? μήπως έκοψε δρόμο ο Σπύρος Λούης? 3) Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? πριν μας καταδικάσουν οι επιτροπές καταδικαζόμαστε μόνοι μας τρέχουν τα κανάλια ποιό θα ξεράσει πρώτο, οι υπεύθυνοι ελληνες πρόεδροι, αντιπρόεδροι κλπ παριστάνουν τους μαιντανούς στα κανάλια και μουρμουρίζουν βλακείες του τύπου "μου είπε ο τάδε οτι του είπε ο άλλος οτι ειδοποίησε τον παρακάτω οτι μίλησε με τους αθλητές" ακούμε ενα άγνωστο δημοσιογράφο να λέει τι έγινε με τους αμερικάνους και δεν απαντά κανείς, δεν γνωρίζει κανείς και δεν είναι υπεύθυνος κανείς:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 23, 2004 #173 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 20:54] Για την εθνική ποδοσφαίρου εγώ απορώ που: δεν φώναξαν οι Ισπανοί που έμειναν εκτός δεν φώναξαν οι Γάλλοι που θα μπορούσαν να ελπίζουν σε τρόπαιο με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες εκτός δεν φώναξαν οι Τσέχοι που δεν θα ξανά έχουν σύντομα τέτοια ομαδάρα δεν φώναξαν οι Πορτογάλοι που έπαιζαν και στην έδρα τους. Δεν νομίζω. Αν ήταν θα τους είχαν πιάσει. Και οι αγώνες είχαν και διάρκεια μεγάλη δεν ήταν 2 μέρες. Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια θα ήταν χώματα αν στα πρώτα τους κρατάγανε όρθιους τα αναβολικά. Όσο για την περίπτωση του Κεντέρη εννοείται ότι δεν θα λέγαμε τίποτα, αλλά απλά θα πανηγυρίζαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου? Μήπως και οι κοπέλες που πήραν τα μετάλλια σήμερα ήταν ντοπέ? Γιατί να μην θέλουμε να χωνέψουμε την επιτυχία Έλληνα αθλητή? Για ποιό λόγο να φωνάξουν, αυτοί έχουν χρόνια που τρέχουν 100 λεπτά αγώνα, εμάς δεν περίμεναν να το κάνουμε αλλά δεν τους είναι άγνωστο το φαινόμενο να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν θα τους είχαν πιάσει, όμως η ερώτησή μου ήταν άλλη και δεν πήρα απάντηση ακόμη ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ 110 ΛΕΠΤΟ? αν ναι πέστε μου πότε, εγώ πάντως στα 42 μου χρόνια δεν το έχω ξαναδεί και είπα δεν σημαίνει οτι πήραν κάποιοι απαγορευμένες ουσίες, μπορεί απλα να απάκτησαν ιατρική ομάδα υποστήριξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 23, 2004 #174 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αν το έκαναν τότε εύγε καιρός ήταν.Οι ξένοι το έχουν υιοθετήσει εδώ και χρόνια.Αυτό σημαίνει εκσυγχρονισμός.Να έχουμε την υποδομή νασ παίζουμε τους άλλους στα ίσα και να μην είμαστε ψωροκώσταινα...Όσον αφορά την Εθνικάρα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλον ένα βασικό παράγοντα,τον παράγοντα κούραση.Οι δικοί μας έχουν λιγότερους αγώνες και το πρωτάθλημά μας δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με τα υπόλοιπα ευρωπαικά πρωταθλήματα.Έτσι οι δικοί μας ήταν πιο ξεκούραστοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 23, 2004 #175 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami [Χθες, στις 23:54] Όσον αφορά την Εθνικάρα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλον ένα βασικό παράγοντα,τον παράγοντα κούραση.Οι δικοί μας έχουν λιγότερους αγώνες και το πρωτάθλημά μας δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με τα υπόλοιπα ευρωπαικά πρωταθλήματα.Έτσι οι δικοί μας ήταν πιο ξεκούραστοι... και τα δυο-τρια αστερια μας καθαριζαν τον παγκο στις ευρωπαικες του ομαδες ολη τη χρονια....που περασε....αρα ηταν φρεσκα-φρεσκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 24, 2004 #176 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας ...αυτοί έχουν χρόνια που τρέχουν 100 λεπτά αγώνα... Μπορεις να μου αναφερεις συγκεκριμένα ποιες ειναι οι ομαδες των οποιων οι παιχτες εδω και χρονια τρεχουν ασταματητα κατα την διαρκεια ενος αγωνα ? Αλλό πραμα ειναι να εχεις καποιο εκρηκτικό 10 λεπτο ,και αλλο να τρεχεις 90 λεπτά συνεχεία... Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 23:43] όμως η ερώτησή μου ήταν άλλη και δεν πήρα απάντηση ακόμη ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ 110 ΛΕΠΤΟ? Φυσικα.. Τωρα αν εννοεις αν εχω δει ελληνικη ομαδα να τρεχει 110 λεπτα ασταμάτητα,οχι δεν εχω δει.Οπως δεν εχω δει KAMIA ομαδα διεθνως ειτε σε συλλογικο ειτε σε εθνικο επιπεδο να μπορει να τρεχει 90,100,110 λεπτα συνέχεια.. Το γενονος οτι η Εθνικη ειχε καλη αμυντικη λειτουργια και αλληλοκαλυψη δεν συνεπαγεται πως ετρεχαν σαν τα extacy-ασμενα αλογα στο γηπεδο.Η κατακτηση του Ευρωπαϊκου δεν ηταν αποτελεσμα της τρομερης φυσικης καταστασης των ποδοσφαιριστων μας.Εξαλλου με ενα καθαρα αμυντικο συστημα με 1 επιθετικο (ο Xαριστεας επαιζε αριστερα και μονο σε στημενες μπαλες ή αντεπιθεσεις εβγαινε μπροστα ) ,5 αμυντικους ,3 μεσοαμυντικους και ολοι στο μισο γηπεδο δεν υπηρχε μεγαλο περιθωριο για ακαταπαυστο τρεξιμο,αλλά αυτο που επαιξε καθοριστικο ρολο ηταν η σωστη τοποθετηση στο γηπεδο. Οι 2-3 αντεπιθεσεις που καναμε σε καθε παιχνιδι, δικαιολογουν αυτο που περιγραφεις σαν "ιατρικη υποστηριξη " ? Ειχαμε και την τυχη με το μερος μας σε αρκετα παιχνιδια,τρομερη αποτελεσματικοτητα στην επιθεση και φοβερο παθος.Αυτα σε συνδιασμο με την μετριοτατη παρουσια της Γαλλιας και της Πορτογαλιας,τον τραυματισμο του Νedved,το δοκαρι του Rosicky και το πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Κoller κτλ κτλ ,εφεραν το αποτελεσμα που ολοι γιορτασαμε.Αυτην η εκ των υστερων μυθοπλασια για να δικαιολογησουμε την επιτυχια, την θεωρω τουλαχιστο απαραδεκτη και προσβλητικη για τα παιδια της εθνικης .... Αρχική απάντηση από ταραμας μήπως έκοψε δρόμο ο Σπύρος Λούης? Οχι , ντοπαρισμενος ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 24, 2004 #177 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Σωστός Giorgos από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν δεν υπάρχει σωστή αλληλοκάλυψη και άμυνα να παίζεις τρέχεις πάνω κάτω. Όταν υπάρχει όμως και δουλεύει σωστά η άμυνα, τότε τρέχει ο αντίπαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 24, 2004 #178 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 08:00] Μπορεις να μου αναφερεις συγκεκριμένα ποιες ειναι οι ομαδες των οποιων οι παιχτες εδω και χρονια τρεχουν ασταματητα κατα την διαρκεια ενος αγωνα ? Αλλό πραμα ειναι να εχεις καποιο εκρηκτικό 10 λεπτο ,και αλλο να τρεχεις 90 λεπτά συνεχεία... Φυσικα.. Τωρα αν εννοεις αν εχω δει ελληνικη ομαδα να τρεχει 110 λεπτα ασταμάτητα,οχι δεν εχω δει.Οπως δεν εχω δει KAMIA ομαδα διεθνως ειτε σε συλλογικο ειτε σε εθνικο επιπεδο να μπορει να τρεχει 90,100,110 λεπτα συνέχεια.. Το γενονος οτι η Εθνικη ειχε καλη αμυντικη λειτουργια και αλληλοκαλυψη δεν συνεπαγεται πως ετρεχαν σαν τα extacy-ασμενα αλογα στο γηπεδο.Η κατακτηση του Ευρωπαϊκου δεν ηταν αποτελεσμα της τρομερης φυσικης καταστασης των ποδοσφαιριστων μας.Εξαλλου με ενα καθαρα αμυντικο συστημα με 1 επιθετικο (ο Xαριστεας επαιζε αριστερα και μονο σε στημενες μπαλες ή αντεπιθεσεις εβγαινε μπροστα ) ,5 αμυντικους ,3 μεσοαμυντικους και ολοι στο μισο γηπεδο δεν υπηρχε μεγαλο περιθωριο για ακαταπαυστο τρεξιμο,αλλά αυτο που επαιξε καθοριστικο ρολο ηταν η σωστη τοποθετηση στο γηπεδο. Οι 2-3 αντεπιθεσεις που καναμε σε καθε παιχνιδι, δικαιολογουν αυτο που περιγραφεις σαν "ιατρικη υποστηριξη " ? Ειχαμε και την τυχη με το μερος μας σε αρκετα παιχνιδια,τρομερη αποτελεσματικοτητα στην επιθεση και φοβερο παθος.Αυτα σε συνδιασμο με την μετριοτατη παρουσια της Γαλλιας και της Πορτογαλιας,τον τραυματισμο του Νedved,το δοκαρι του Rosicky και το πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Κoller κτλ κτλ ,εφεραν το αποτελεσμα που ολοι γιορτασαμε.Αυτην η εκ των υστερων μυθοπλασια για να δικαιολογησουμε την επιτυχια, την θεωρω τουλαχιστο απαραδεκτη και προσβλητικη για τα παιδια της εθνικης .... Νομίζω οτι το ξεκαθάρισα τουλάχιστον 2 φορές, τώρα αν κάποιοι δεν διαβάζουν ολόκληρο το κείμενο αλλά μόνο κάποιες γραμμές τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, λυπάμαι, ας έρθουμε όμως στο προκείμενο... οταν μια ομάδα έχει ιατρικό team δεν σημαίνει οτι ντοπάρεται με extacy, σημαίνει οτι αλλάζει τρόπο ζωής, διατροφής κλπ και παρακολουθείται στενά προκειμένου να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αυτό κάνει την διαφορά στους αγώνες, μπάλα δεν μαθαίνει κανείς σε 10 μέρες ή ξέρει ή δεν ξέρει. Δεν υπάρχει καμμία διάθεση μείωσης της επιτυχίας, το αντίθετο μάλιστα χαίρομαι ιδιαίτερα που για πρώτη φορά είδα τους Ελληνες ποδοσφαιριστές να συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες και να ακολουθούν εντολές. Ακόμη και αν δεν εφταναν στο κύπελλο καλή πορεία θα κάνανε αυτό είναι βέβαιο, τώρα οταν βλέπεις παίκτες που πριν ενα χρόνο μετα βίας μπαίνανε στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα να εξακολουθούν να τρέχουν στην παράταση και το εννοώ αυτό γιατί οποιος εχει μνημονικό θα θυμάται οτι μερικοί απο αυτούς ούτε το τόπι δεν είχαν το κουράγιο να σημαδέψουν στο 80 λεπτό, τότε το λιγότερο που συμβάινει είναι οτι κάποιος τους άλλαξε τρόπο ζωής και τρόπο προπόνησης, κάποιος τους έβαλε στο μηχάνημα που μετράει την φυσική κατάσταση και τους μέτραγε κάθε μέρα Οσο για το σχόλιο για τις άλλες ομάδες θεωρώ περιττό να τις αναφέρω, απλά γυρίστε πίσω λίγο τον χρόνο και παρατηρήστε τον Χ αμυντικό της Εθνικής μας να εξακολουθεί να τρέχει δίπλα στον Χ επιθετικό της αντίπαλης ομάδας στο 90 λεπτό όπως το έκανε και στην αρχή του αγώνα, μέχρι προχθές τον βλέπαμε να τον χάνει μετά το 60ο άντε 70ο, τα συγχαρητήριά μου ειδικά στον ΟΤΤΟ, και ξέρετε γιατί? φυσικά δεν τους έμαθε μπαλα σε 3 μήνες, κατάλαβε πολύ γρήγορα τι σημαίνει Ελληνας:clap: απλά κατάφερε αυτό που κανείς πρίν δεν είχε καταφέρει, αυτό που παραπάνω περιέγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 24, 2004 #179 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε θετικό δείγμα σε μία από τις αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο στα 100μ. γυναικών. Πρώτη ήταν η Ρωσίδα Νεστερένκο, δεύτερη η Αμερικανίδα Γουίλιαμς και τρίτη η Τζαμαϊκανή Κάμπελ. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΔΟΕ. Σε περίπτωση που αφαιρεθεί ένα από τα τρία μετάλλια στο βάθρο θα ανέβει η τέταρτη της κούρσας, Ιβέτ Λάλοβα από τη Βουλγαρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 24, 2004 #180 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 12:59] Νομίζω οτι το ξεκαθάρισα τουλάχιστον 2 φορές, τώρα αν κάποιοι δεν διαβάζουν ολόκληρο το κείμενο αλλά μόνο κάποιες γραμμές τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, λυπάμαι, Το κειμενο το διαβασα ολοκληρο και η αιχμη για ντοπαρισμα των Ελληνων ποδοσφαιριστων ηταν το κεντρικο σημειο..Μαλιστα φωναζες ("όμως η ερώτησή μου ήταν άλλη και δεν πήρα απάντηση ακόμη ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ 110 ΛΕΠΤΟ?") προκαλώντας για μια απαντηση επι του συγκεκριμενου ερωτηματος ,το οποιο εθεσες 2 φορες. Σ`αυτο απαντησα. Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 12:59] γιατί οποιος εχει μνημονικό θα θυμάται οτι μερικοί απο αυτούς ούτε το τόπι δεν είχαν το κουράγιο να σημαδέψουν στο 80 λεπτό, τότε το λιγότερο που συμβάινει είναι οτι κάποιος τους άλλαξε τρόπο ζωής και τρόπο προπόνησης, κάποιος τους έβαλε στο μηχάνημα που μετράει την φυσική κατάσταση και τους μέτραγε κάθε μέρα Για το μονο που ειμαι σιγουρος οτι αλλαξε ειναι η νοοτροπια των διεθνων.. Το μνημονικο μου ισως να ειναι ασθενες αλλά τουλαχιστο δεν δημιουργει σεναρια επιστημονικης φαντασιας. Οσο για το σχόλιο για τις άλλες ομάδες θεωρώ περιττό να τις αναφέρω Tοτε αφου σε συγκεκριμενη ερωτηση δεν υπαρχει αναλογη απαντηση τα Χ και τα Ψ δεν θεωρω οτι ειναι επαρκης λογος να συνεχισει η συζητηση για αυτο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.