Jump to content

Απολογισμός Ολυμπιακών Αγώνων, παρατράγουδων και η αρχή των Παραολυμπιακών...

cherryman

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Giorgos

Τελικα αφαιρεσαν το μεταλλιο απο τον Σαμπανη ..

Λαθος διατυπωση..

Του ζητησαν να το επιστρεψει ..

.. αλλά μολις εχει δηλωσει πως δεν θα το επιστρεψει ...!!

"Δεν πρόκειται να δώσω το μετάλλιο σε κανένα! Το κέρδισα καθαρά και με την αξία μου και δεν πρόκειται να μου το αφαιρέσουν!"

http://www.contra.gr/athens2004/story.html,47383

ε, OXI και μας εβαλαν στο ματι!

στην περιπτωση Κεντέρη, φταίει αυτός που ελέγχει , και οχι αυτος που ντοπάρεται?

Βημα 22/8/2004:

Οταν ειδοποίησαν τον Τζεκο, οτι ο Κεντερης ειναι ο καλυτερος υποψήφιος για το αναμα της φλόγας, απαντησε οτι αποκλειεται να ερθουν Ελλαδα πριν τις 20/8 γιατι "δεν ειμαστε ετοιμοι".

Μετα απο παλλινωδιες, η επιτροπη αγωνων επεμεινε, και του δοθηκε η διαβεβαιωση οτι οι αθλητες θα ειναι περιπου "αόρατοι" απο το αεροδρομιο έως την τελετη και μεχρι την ημερα των αγωνισματων. Η Αγια Τριάδα, εφτασε στο χωριό. Ηταν ετοιμοι και για τεστ. Το "προστατευμενο" τεστ, το λεγομενο (οπου μπαινεις στο εργαστηριο με μια δοση απο ουρα άλλου, και οι υπαλλοιλοι δεν εχουν αντιρηση να το δεχτουν). Ελα ομως που τα μεγαλα κεφαλια της wada πειραν χαμπαρι την αφιξη, και κατεφτασαν για πραγματικο τεστ. Η ειδηση εφτασε στον Τζέκο που έγινε καπνος "για να παρουν τα ρουχα τους".

Οι ελληνες υπευθυνοι κολυσιεργησαν οσο μπορουσαν, και τελικα το μονο που καταφεραν ηταν μια ανεπισημη παραταση. Ισως να γινοταν δεκτο ενα δειγμα εστω και την επομενη μέρα. Ματαιος κοπος, μαλλον ο μιστερ Τ, εκρινε οτι δεν προλαβαινε να κανει τη μπουγαδα σε μια νυχτα, και έγινε το "τροχαίο". Επομενος σταθμος, ΚΑΤ , και ιατρικα ανακοινωθεντα χωρις υπογραφη γιατρων. και τοσες μερες νοσηλεία, για "ελαφρα τραύματα και πονοκεφάλους".

Παλι οι ξενοι φταίνε ! παλι οι κουτοφραγκοι φταίνε που δεν ανεχονται να ερχονται 2οι, μετα απο τα "δικα μας παιδια". Αει στο διάολο κομπλεξικοί ξένοι! που ολα δικα σας τα θέλετε!

τοσες ντοπέ νικες εχετε δικες σας, αφηστε μας κι εμας να παρουμε ενα ντοπομεταλιο!!! :worship: :worship:

Πως ειπατε? και οι Αμερικανοι ντοπάρονται? ναι αλλα αυτους τους αποθεωνει και τους πληρωνει ο αμερικάνος.

Εγω δεν χρωσταω τιποτα να πληρωνω με τους φορους μου τον καθε τζεκο-κεντερη. αυτοι αφορουν εμάς και οχι ο μπικ μακ γκριν.

Στην περίπτωση Σαμπάνη, όπως ειπε ο Ιακωβου, σημερα 22/8 πρωι στο Μεγκα: Αν ειναι (ΑΝ, λεμε) σαμποταζ, κλπ (του βαλανε στην πορτοκαλαδα, και τα λοιπα σεναρια)

τοτε εγινε με σχεδιο, κίνητρα και πρωτεργατες πλήρως Ελληνικά και ουδεμία σχέση εχουν ΔΟΕ, και ξενες πολυεθνικές.

Αν δεν εγινε σαμποτας, τοτε ο Σαμπανης πρεπει να προσληφθει στο Εθνικο Θεατρο για τις επιδόσεις του στην υποκριτικη. μας έπεισε.

Τη γραμμη του Τραμ "Κεντέρης" θα τη μετονομάσουν σύντομα ή να πάρω μονος μου το σπρέϊ να γράψω σε καθε στάση: "γραμμή Doparis" ???

Αρχική απάντηση από random [Σήμερα, στις 15:08]

στην περιπτωση Κεντέρη, φταίει αυτός που ελέγχει , και οχι αυτος που ντοπάρεται?

Βημα 22/8/2004:

Οταν ειδοποίησαν τον Τζεκο, οτι ο Κεντερης ειναι ο καλυτερος υποψήφιος για το αναμα της φλόγας, απαντησε οτι αποκλειεται να ερθουν Ελλαδα πριν τις 20/8 γιατι "δεν ειμαστε ετοιμοι".

Μετα απο παλλινωδιες, η επιτροπη αγωνων επεμεινε, και του δοθηκε η διαβεβαιωση οτι οι αθλητες θα ειναι περιπου "αόρατοι" απο το αεροδρομιο έως την τελετη και μεχρι την ημερα των αγωνισματων. Η Αγια Τριάδα, εφτασε στο χωριό. Ηταν ετοιμοι και για τεστ. Το "προστατευμενο" τεστ, το λεγομενο (οπου μπαινεις στο εργαστηριο με μια δοση απο ουρα άλλου, και οι υπαλλοιλοι δεν εχουν αντιρηση να το δεχτουν). Ελα ομως που τα μεγαλα κεφαλια της wada πειραν χαμπαρι την αφιξη, και κατεφτασαν για πραγματικο τεστ. Η ειδηση εφτασε στον Τζέκο που έγινε καπνος "για να παρουν τα ρουχα τους".

Οι ελληνες υπευθυνοι κολυσιεργησαν οσο μπορουσαν, και τελικα το μονο που καταφεραν ηταν μια ανεπισημη παραταση. Ισως να γινοταν δεκτο ενα δειγμα εστω και την επομενη μέρα. Ματαιος κοπος, μαλλον ο μιστερ Τ, εκρινε οτι δεν προλαβαινε να κανει τη μπουγαδα σε μια νυχτα, και έγινε το "τροχαίο". Επομενος σταθμος, ΚΑΤ , και ιατρικα ανακοινωθεντα χωρις υπογραφη γιατρων. και τοσες μερες νοσηλεία, για "ελαφρα τραύματα και πονοκεφάλους".

Παλι οι ξενοι φταίνε ! παλι οι κουτοφραγκοι φταίνε που δεν ανεχονται να ερχονται 2οι, μετα απο τα "δικα μας παιδια". Αει στο διάολο κομπλεξικοί ξένοι! που ολα δικα σας τα θέλετε!

τοσες ντοπέ νικες εχετε δικες σας, αφηστε μας κι εμας να παρουμε ενα ντοπομεταλιο!!! :worship: :worship:

Πως ειπατε? και οι Αμερικανοι ντοπάρονται? ναι αλλα αυτους τους αποθεωνει και τους πληρωνει ο αμερικάνος.

Εγω δεν χρωσταω τιποτα να πληρωνω με τους φορους μου τον καθε τζεκο-κεντερη. αυτοι αφορουν εμάς και οχι ο μπικ μακ γκριν.

Στην περίπτωση Σαμπάνη, όπως ειπε ο Ιακωβου, σημερα 22/8 πρωι στο Μεγκα: Αν ειναι (ΑΝ, λεμε) σαμποταζ, κλπ (του βαλανε στην πορτοκαλαδα, και τα λοιπα σεναρια)

τοτε εγινε με σχεδιο, κίνητρα και πρωτεργατες πλήρως Ελληνικά και ουδεμία σχέση εχουν ΔΟΕ, και ξενες πολυεθνικές.

Αν δεν εγινε σαμποτας, τοτε ο Σαμπανης πρεπει να προσληφθει στο Εθνικο Θεατρο για τις επιδόσεις του στην υποκριτικη. μας έπεισε.

Τη γραμμη του Τραμ "Κεντέρης" θα τη μετονομάσουν σύντομα ή να πάρω μονος μου το σπρέϊ να γράψω σε καθε στάση: "γραμμή Doparis" ???

Εγώ σου εύχομαι random αν ποτέ σου κάνεις κάποιο λάθος, να μην βρεθεί μπροστά σου κάποιος σκληρός και άπονος σαν και σένα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ στα προκριματικα απο ΕΛΛΗΝΙΔΑ !

Απο την Φανη Χαλκια εγινε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ !

ΟΛΕ !

Τελικα αυτο που ποναει δεν ειναι οτι μας πιανουνε ντοπε... Ειναι που ερχονται οι καραντοπαρισμενοι με τις τελευταιες επιστημονικες μεθοδους , κι αφου εχουν διαφυλαξει τα νωτα τους κοβοντας ολους τους ντοπε δικους τους (γιαυτο δεν πανε και καλα), μας βγαζουνε κλεφτες μεσα στο σπιτι μας!!!!! Περα απο ενοχους και αθωους εμενα αυτο με ενοχλει πιο πολυ! Να πει ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα που λενε στο χωριο μου, και μαλιστα μεσα στο κοτετσι του!

Εγώ πάντως το καλύτερο το διάβασα σήμερα στην ''ελευθεροτυπία'' η οποία ''αλίευσε δήλωση του πρώην υφυπουργόυ Ανδρέα Φούρα να δηλώνει σε τοπικο ραδιόφωνο στην Πάτρα (Ωμέγα ράδιο, και οι εκ πατρών ακροατές μπορούν να το τσεκέρουν) οτί ΄΄Πάνε να μας γκρεμίσουν το σύστημα παραγωγής μεταλίων του Ελληνικού αθλητισμού΄΄ Τώρα αν και αυτό δεν σας χτυπάει καμπανάκια για το τί γίνεται... Κυρίες και Κύριοι μιλάμε ΑΠΛΑ για ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ουτε σοδιά με χαρούπια να ήταν...) αυτό για να ξέρουμε γιατι πρέπει να νιώθουμε και περήφανοι κιόλας. Παραπάνω γράφτηκε οτι κάποιος ήθελε να έρθει και να του πεί κάποιος οτι είμαστε απόγονοι μεγάλων προγόνων και συμφώνησα μαζί του. Μήπως έχει έρθει η ώρα να συμπληρώσω οτι αυτοί τουλαχιστον μας δώρισαν το προνόμιο να έχουμε καποιες βάσεις για κάτι καλυτερο στο μέλλον, και εμείς απλά, ορθά και κοφτά ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ τις προσδοκίες τους ??????

Αρχική απάντηση από random [Χθες, στις 13:08]

Βημα 22/8/2004:

Λυπάμαι αλλα νομίζω οτι την πήγες μακριά την βαλίτσα, τόσο που έχασε τον προορισμό της ;)

Υπάρχουν τουλάχιστον ορισμένα δεδομένα που οταν τα παραβλέπουμε μάλλον καταντάμε να αρμενίζουμε, ας εξηγηθώ καλύτερα...

1) για να τρέξεις (οχι στον τελικό αλλά απλά να συμμετάσχεις) στο αγώνισμα των 200μ πρέπει να κάνεις χρόνο κάτω απο 20,40, υπάρχει κανείς που να ξυπνήσει μια μέρα και να το κάνει αυτό? μόνο αν σου βάλουν νέφτι εκεί που ξέρεις αλλιώς ούτε την πόρτα του σταδίου δεν βλέπεις όσο και να προσπαθείς.

2) για να συμμετάσχεις πρέπει να ΕΊΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ και να προσπαθείς ΧΡΟΝΙΑ, αν νομίζεις οτι μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε ντόπα σήμερα και να γίνεις Κεντέρης μεθαύριο τότε ειλικρινά εγω είμαι έτοιμος να το κάνω και να εξασφαλίσω μέσα σε 5 μέρες τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου :clap: ας αφήσουμε λοιπόν τις χοντράδες του τύπου αυτού.

3) αν ξαφνικά ανακαλύψαμε την πυριτιδα και δεν την θέλουμε τότε και εγώ μαζί, αλλά να μην ξαναμιλήσουμε για Ολυμπιακούς αγώνες και να μην ξαναστείλουμε άλλο αθλητή μας για να τον κάνουμε ήρωα σήμερα και προδότη μεθαύριο, άλλωστε η ιστορία μας είναι γεμάτοι απο Κολοκοτρώνηδες :bye:

4) μέχρι προχθές δεν είχα ξαναδεί Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα να παίζει μπάλα περισσότερο απο 60 λεπτα (αν έχει δεί κανείς να μου το πεί) και είδαμε την εθνική μας ομαδάρα να τρέχει στο 110 λεπτό, τι έγινε ρε παιδιά ? ξαφνικά σηκώθηκαν πάνω όλοι και άρχισαν να τρέχουν ασταμάτητα? δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, ή δεν τρέχανε πριν γιατι δεν θέλανε και ξαφνικά το ξανασκεφτήκανε ή έγιναν επαγγελματίες και διαθέτουν ιατρικό team ;)

και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ οτι χρησιμοποίησαν απαγορευμένες ουσίες ντε και καλά αλλά οπως και να το κάνουμε υπάρχουν και οι καλυμμένοι με την νομιμότητα τρόποι :clap:

Ας αφήσουμε λοιπόν τις υποκρισίες και το θάψιμο των αθλητών γιατί είμαστε για γέλια, ο Σαμπάνης σήκωσε λιγότερα κιλά προχθές και έγινε προδότης και πρίν 4 χρόνια σήκωσε περισσότερα και ήταν ήρωας, το λάθος του είναι που δεν μπήκε σε κανένα 5ης γενιάς ντοπάρισμα για να γίνει σούπερ ήρωας με τις ευ΄χες της ΔΟΕ και την δικές μας κραυγές.

Το συμπέρασμα είναι ενα, στέλνουμε αυτούς τους ανθρώπους να ανταγωνιστούν τους υπόλοιπους ή δεν τους στέλνουμε καθόλου και τελειώνει η ιστορία :clap: τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφία;)

Xρυσο Μεταλίο στα 20Km βάδην Γυναικων........

Ποιος το περίμενε! τελικα θα μας ερθουν τα χρυσα απο εκει που δεν τα περιμενουμε......

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Xρυσο Μεταλίο στα 20Km βάδην Γυναικων........

Ποιος το περίμενε! τελικα θα μας ερθουν τα χρυσα απο εκει που δεν τα περιμενουμε......

Παληκαρισιο!!!!

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 07:22]

Δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

Φαίνεται ολοκάθαρα απο τα γραφόμενά μου αυτό? δεν νομίζω, είναι πολύ απλο αυτό που λέω, αφού ξέρουμε οτι ο αθλητής μας για να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους πρέπει να κάνει κατι αφύσικο τότε δεν συμμετάσχουμε καθόλου :clap: το να τον στείλουμε και να περιμένουμε αν δεν τον πιάσουν να γίνει ήρωας ενώ αν τον πιάσουν να γίνει προδότης είναι ο ορισμός της κοροιδίας ;)

Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες? κοροιδεύουμε ο ένας τον άλλο? όσοι δεν πιάνονται είναι παλλικάρια? με το σκεπτικό αυτό ολα τα αμερικανάκια είναι παλλικάρια μέγιστου μεγέθους (και οχι μόνο αυτοί βέβαια)

Εγώ πιάστηκα πιο πολύ από την τελευταία σου φράση. Να τους στείλεις καθαρούς. Τώρα είμαι μεγάλη κουβέντα το πως στέλνονται, γιατί στέλνονται εφόσον είναι ντοπέ, ποιος ευθύνεται, κλπ κλπ κλπ.

Απλά έτσι όπως το έγραψες φάνηκε πως δικαιολογείς το να σταλούν ντοπέ να συναγωνιστούν άλλους ντοπαρισμένους.

Στο Ωνάσειο μάλλον ψάχνουν να βρουν καθαρά δείγματα και δεν βρίσκουν.

Αρχική απάντηση από ταραμας

με το σκεπτικό αυτό ολα τα αμερικανάκια είναι παλλικάρια μέγιστου μεγέθους (και οχι μόνο αυτοί βέβαια)

Αυτό είναι που με εξοργίζει περισσότερο. Ότι κανείς δεν έχει τα μπαλάκια να στείλει όλους τους αμερικάνους σπίτι τους επειδή αρνούνται να περάσουν από έλεγχο για ντόπα. Αλλά τι... σιγά μη χάσουν τόσα λεφτά οι σπόνσορες και οι δήθεν του ολυμπιακού ιδεώδες..

Και κάτι άλλο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι το εξής : σταματήστε να πυροβολάτε τον Κεντέρη, την Θάνου, τον Σαμπάνη και όποιον άλλο, είναι σαν να τρώτε ενα ταψί χαλβά και μόλις σας πονέσει το στομάχι βρίζετε τον καταστηματάρχη που τον πουλάει :tomato:

Ο Κεντέρης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που εχει η Ελλάδα στον στίβο, έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν σε καθαρούς αγώνες.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι μωρό ο Κεντέρης για να τον προστατέψουμε που τα πήρε. Δεν του χορηγήθηκαν με το ζόρι.. Όσο ευθύνη έχουν οι παράγοντες κι οι προπονητές άλλο τόσο έχει κι αυτός.

Αρχική απάντηση από DJD

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι μωρό ο Κεντέρης για να τον προστατέψουμε που τα πήρε. Δεν του χορηγήθηκαν με το ζόρι.. Όσο ευθύνη έχουν οι παράγοντες κι οι προπονητές άλλο τόσο έχει κι αυτός.

σωστά

Αρχική απάντηση από ταραμας

Και κάτι άλλο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι το εξής : σταματήστε να πυροβολάτε τον Κεντέρη, την Θάνου, τον Σαμπάνη και όποιον άλλο, είναι σαν να τρώτε ενα ταψί χαλβά και μόλις σας πονέσει το στομάχι βρίζετε τον καταστηματάρχη που τον πουλάει :tomato:

και αναφορικά με τον χαλβά: φυσικά θα πας στον καταστηματάρχη ο οποίος οφείλει να ξέρει τι πουλάει

εγώ πάντως πιο πολύ ενοχλήθηκα για την κοροϊδία του κόσμου για μαϊμού ατυχήματα και γενικότερη συμπεριφορά, παρά για την πιθανότητα να είναι ντοπέ. αυτό ήταν κάτι που το υποψιαζόμουν και το είχα δεχτεί ακόμα και όταν τους χειροκροτούσαμε για τα χρυσά.

η ανέντιμη/ανήθικη συμποριφορά όμως είναι για μένα το χειρότερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.