Jump to content

Απολογισμός Ολυμπιακών Αγώνων, παρατράγουδων και η αρχή των Παραολυμπιακών...

cherryman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yanni

Πάντως υπάρχει και το ερώτημα που λέει ότι από την στιγμή που ξέρανε που είναι (νοσοκομείο) γιατί δεν τους πήραν εκεί αίμα?

Γιατί εκεί μπαίνει το ιατρικό απόρρητο...

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Πάντως η ουσία είναι μία , μας ρημάξανε το πανηγύρι και δεν το χαρήκαμε . Η τελετή ήταν απίθανη και να σας πώ την αλήθεια το καταχάρηκα που τους βγάλαμε τα μάτια , είχανε λυσσάξει πιά ότι δεν θα τα καταφέρναμε . Εγώ ήμουνα κατά των Ολυμπιακών , δεν λέω ότι δεν μου άρεσε η ιδέα αλλά σκεφτόμουνα το πόσο θα μας κατακλέψουνε για τα γ... τα έργα & τα συναφή . Σφίξτε το ζωνάρι σας τώρα και αρχίστε να κάνετε το σκ... σας παξιμάδι .

Οσο για τον Κεντέρη και την Θάνου , εγώ προσωπικά τους λυπάμαι . Καταστράφηκαν στο ζενίθ τους . Ας πρόσεχαν όμως ... Ηξεραν ότι είναι στο στόχαστρο όλων των ξένων παραγόντων . Σίγουρα όλοι παίρνουν την ντόπα τους , ο σκοπός είναι να είσαι και μάγκας να μην σε πιάσουν . Εγώ δεν θύμωσα μαζί τους , για την υποκρισία του κυκλώματος όμως αισθάνομαι τρομερή αηδία .

Ολα αυτά τα γελοία που ακούσαμε αυτές τις μέρες , τι να πεί κανείς ... τους είδανε στο Λέχαιο , στο Κατάρ , στο Σικάγο , στην Κολοπετινίτσα . Τρακάρανε - δεν τρακάρανε δεν έχει σημασία . Θέλανε να βγούνε καθαροί και δεν τους κατηγορώ γιαυτό . Ουτε κι'αυτό όμως δεν το σχεδίασαν καλά . Ηξεραν ότι τους κυνηγάνε όλοι , θυμάμαι την προηγούμενη μέρα ο ξένος Τύπος ρώταγε (εδώ και καιρό μάλιστα) που είναι ο Κεντέρης .

Το επίθεση των ΜΜΕ σιχαμερή , και καλά τα ξένα , το περιμένεις . Τα ελληνικά όμως τους καταξεφτιλίσανε και τους καταδικάσανε πριν απολογηθούν . Ολοι αυτοί οι ανεύθυνοι -υπεύθυνοι που έλεγαν χίλιες δυό μλκ , για τρομαγμένα περιστέρια , τους είδα - δεν τους είδα , δεν πρέπει να τιμωρηθούν ?

Ακόμα πιό αηδιαστικό είναι ότι όλοι σχεδόν οι αθλητές είναι ντοπαρισμένοι και εμείς σαν τα χαζά θα καθόμαστε να τους χειροκροτάμε . Είδα πριν λίγες μέρες έναν βιοχημικό στην τηλεόραση που έλεγε ότι δεν ανιχνεύονται οι νέες ουσίες . Ε τότε ας τις αφήσουμε ελεύθερες , να δούμε ποιός είναι πιό καλός στην ντόπα .

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο της Κόκα Κόλα , των Μακντόναλντς , της Σάμσουνγκ και των λοιπών ευγενικών χορηγών ... Ακόμα ένα Χολυγουντιανό έκτρωμα για να πουλήσουν ακόμα περισότερα "αγαθά" . ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ειδικα τα ελληνικα media ειναι τα πρωτα που ετρεξαν να τους θαψουν με τον χειροτερο τροπο.ολοι ξαφνικα εγιναν αστυνομικοι,δικαστες,κριτες των παντων.ο εισαγγελατος χτες ειχε εναν απο τους -και καλα- μαρτυρες στις ειδησεις και ολοι ειχαν πεσει πανω του και τον ανακριναν σαν δικαστες.θα φρικαρε το ατομο.εγω τουλαχιστον...και ολα αυτα χαρην της τηλεθεασης και των φυλλαδων.αν δε μπορουμε να κοντρολαρουμε τα δικα μας media πρωτα,πως να χειριστουμε σωστα μια τετοια υποθεση σαν κρατος..αφου οι ιδιοι βαζουμε τη ταφοπλακα πριν απ'ολους..

Θέλω να αναφέρω κάτι που το έμαθα μόλις πριν από λίγο. Μπορεί να με θεωρήσετε και τελείως αφελή, αλλά τι να κάνω, τώρα το έμαθα.

Έμαθα λοιπόν πως αν κάποιος πει μια μέρα, "δεν πάω να δω κανέναν αγώνα στους Ολυμπιακούς;" και όντως πάει, κινδυνεύει να τον γδύσουν. Αν η ενδυμασία του φέρει λογότυπο φίρμας σε εμφανές σημείο η οποία δεν είναι χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, τότε δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο. Υπάρχει ο κίνδυνος να τον "πάρει" η κάμερα και να διαφημιστεί η τάδε φίρμα.

Δεν ξέρω πόσοι από σας το γνωρίζουν, αλλά εγώ μόλις το έμαθα ένοιωσα κάπως.

Θα μας ντύσουν και όπως θέλουν αυτοί.

Τελικά ήταν ή δεν ήταν ντοπαρισμένοι; Θα μάθουμε ή θα μας μείνει η απορία;

Αρχική απάντηση από cherryman

Εχτές άκουσα πως ο Ηλιάδης κέρδισε το χρυσό. Μπράβο του παιδιού. Επίσης άκουγα στα ρεπορτάζ πως το παιδί μένει στο Αμύνταιο και έχει έρθει στην Ελλάδα μόλις 5 ή 6 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν έδωσα σημασία γιατί λίγο το όνομα λίγο το γεγονός (πως μου ήρθε εμένα στο μυαλό) ότι θα μπορούσε να μένει εξωτερικό και να ήρθε στα πάτρια εδάφη, δεν μου κίνησε την περιέργια το όλο θέμα. Το βράδυ όμως που τον άκουσα να κάνει και δηλώσεις με μεταφραστή, ε εκεί πήγε πολύ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να έρχονται αθλητές από άλλες χώρες και να βρίσκουν στέγη και να εκπροσωπούν την χώρα μας σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αυτό με το οποίο έχω πρόβλημα είναι πως όλα τα media και ο πολύς κόσμος κάνουν λόγο για το παληκάρι που σήκωσε ψηλότερα απ' όλες την ελληνική σημαία και σε λίγο όταν θα έιναι ο καιρός για την παρέλαση, για την εθνική εορτή θα γίνεται πάλι χαμός γιατί τόλμησε ή θέλησε κάποιο ξένο παληκάρι να σηκώσει την ελληνική σημαία.

Έτσι....... έτσι....... όπως πάντα... πολλά μέτρα και πολλά σταθμά... ανάλογα το συμφέρον και τα γούστα μας.... ΦΤΟΥ ΜΑΣ! :getlost: :getlost:
Αρχική απάντηση από cherryman

Θέλω να αναφέρω κάτι που το έμαθα μόλις πριν από λίγο. Μπορεί να με θεωρήσετε και τελείως αφελή, αλλά τι να κάνω, τώρα το έμαθα.

Έμαθα λοιπόν πως αν κάποιος πει μια μέρα, "δεν πάω να δω κανέναν αγώνα στους Ολυμπιακούς;" και όντως πάει, κινδυνεύει να τον γδύσουν. Αν η ενδυμασία του φέρει λογότυπο φίρμας σε εμφανές σημείο η οποία δεν είναι χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, τότε δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο. Υπάρχει ο κίνδυνος να τον "πάρει" η κάμερα και να διαφημιστεί η τάδε φίρμα.

Δεν ξέρω πόσοι από σας το γνωρίζουν, αλλά εγώ μόλις το έμαθα ένοιωσα κάπως.

Θα μας ντύσουν και όπως θέλουν αυτοί.

Όταν το σατύριζαν οι ΑΜΑΝ εμείς απλά γελάγαμε :wall: Υπάρχει καμιά λίστα με ΜΗ χορηγούς, να ντυθούμε όλοι με τις φίρμες τους να γεμίσουμε μια κερκίδα;

ενταξει το εισητηριο γραφει διαφορες βλακειες, αλλα μην τρελλαθουμε, μπαινεις κανονικα. Ειχα κινητο nokia και δεν σκοπευα βεβαια να το αφησω στην εισοδο! Αν δεν πας με καμμια σημαια της vodafone στην πλατη δε νομιζω να εχεις προβλημα!

Οσο για τα "δικα μας παιδια", τελικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουμε και μεις το δικαιωμα να εχουμε "αποικιακους " αθλητες. Που τους βρηκαν οι ολλανδοι τους μαυρους δηλαδη τοσα χρονια? Μας αρεσει δε μας αρεσει θα γινουμε μια πολυφυλετικη χωρα. Κι οταν τα μαυρακια και οτι αλλο αριστευουν θα σηκωνουν τη σημαια σε πεισμα διαφορων καλοθελητων που επειδη το βλασταρι τους εβγαλε 19,1 εναντι του 19,5 νιωθουν εθνικα θιγμενοι!

Θέλω κάποιος να έρθει να μου πεί ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων. Ούτε στο μικρό δακτυλάκι του ποδιού τους δεν φτάνουμε. Λαμόγια και yesmen καταντήσαμε...

παρεπιπτώντως αίμα στο νοσοκομεία ζητήσαν να τους πάρουνε αλλά ακριβώς λόγω του χώρου η επιτροπή αρνήθηκε γιατί θα ήταν εύκολο να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα!!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:45]

Θέλω κάποιος να έρθει να μου πεί ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων. Ούτε στο μικρό δακτυλάκι του ποδιού τους δεν φτάνουμε. Λαμόγια και yesmen καταντήσαμε...

Έτσι ακριβώς !!!!

Να συμπληρώσω και παρτάκηδες (νυν υπερ πάντων ή πάρτη μας και λοιπά φαιδρά). Το κακό είναι οτι δεν θα σου έρθει ένας να στο πει αυτό αλλά πολλοί (αφου το'πανε και τα κανάλια κιόλας..... άντε να αποδείξεις οτι ο ελέφαντας δεν πετάει) ΓΜΤ την ''έγκυρη ενημέρωσή'' μας ΓΜΤ :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

..... Ώρες ώρες προσπαθώ να φανταστώ, πως όλοι αυτοί οι αρχαίοι είναι απο κάπου και καμαρώνουν τα χάλια μας, πώς θα αντιδρούσαν άραγε ????

Θα μπορούσα να συμφωνήσω, αλλά επειδή δεν νομίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν τα τέλεια ανθρώπινα όντα που τα έκαναν όλα επίσης τέλεια και επίσης ζούσαν σε έναν επίγειο παράδεισο θα προτιμήσω να πω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψουμε να είμαστε μοιρολάτρες και κακομοίρηδες επειδή αυτό απλά μας είναι ποιο εύκολο.

Αν μάλιστα δείτε απλά πράγματα όπως π.χ. το πως τρώγονταν μεταξύ τους οι αρχαίοι Έλληνες, το πόσοι ήρωες και φιλόσοφοι οδηγήθηκαν σε θάνατο ή σε φυλάκιση από τους ίδιους ανθρώπους τους οποίους υπηρετήσαν - ευεργέτησαν ή τέλος πάντων τα όργια που αναφέρετε ότι γίνονταν στην εποχή, ο Ευαγγελάτος θα έτριβε τα χέρια του, ε δεν νομίζω ότι διαφέρουμε και πολύ. Νομίζω ότι απλά έχουμε τεμπελιάσει και αφήνουμε όλο το μεγαλείο στους αρχαίους μιας και μας είναι ποιο εύκολο....

Μια χαρά είμαστε και όταν το πάρουμε χαμπάρι τότε θα αρχίσουμε να ζητάμε το κάτι παραπάνω. Για την ώρα λέμε πολύ περισσότερες φορές από ότι χρειάζεται το: « Ε τι περιμένεις? Στην Ελλάδα ζούμε….»

Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι δεν έχουμε ηγετικές φυσιογνωμίες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και αυτούς που τους θεωρούμε ηγετικές φυσιογνωμίες, μάλλον θα έπρεπε να τους πλακώσουμε στα γιαούρτια.

Αυτά στο πλαίσιο της συζήτησης, σε καμιά περίπτωση δεν τα λέω για να το παίξω κάποιος η για να την πω στους …. αποπάνω!!!

Αρχική απάντηση από princess

ενταξει το εισητηριο γραφει διαφορες βλακειες, αλλα μην τρελλαθουμε, μπαινεις κανονικα. Ειχα κινητο nokia και δεν σκοπευα βεβαια να το αφησω στην εισοδο! Αν δεν πας με καμμια σημαια της vodafone στην πλατη δε νομιζω να εχεις προβλημα!

Οσο για τα "δικα μας παιδια", τελικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουμε και μεις το δικαιωμα να εχουμε "αποικιακους " αθλητες. Που τους βρηκαν οι ολλανδοι τους μαυρους δηλαδη τοσα χρονια? Μας αρεσει δε μας αρεσει θα γινουμε μια πολυφυλετικη χωρα. Κι οταν τα μαυρακια και οτι αλλο αριστευουν θα σηκωνουν τη σημαια σε πεισμα διαφορων καλοθελητων που επειδη το βλασταρι τους εβγαλε 19,1 εναντι του 19,5 νιωθουν εθνικα θιγμενοι!

Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει κανένα περιστατικό μέχρι τώρα, αλλά δεν εμφιβάλω και καθόλου ότι μπορεί να γίνει κάποιο επεισόδιο, αφού οι χορηγοί θα το έχουν βάλει σαν όρο και φυσικά η Επιτροπή θα θέλει να φανεί καλή απέναντι τους.

Επίσης όλα τα πλοία που φέρουν μεγάλα διαφημιστικά στο πλάι τους, τα βάψανε γιατί εδρεύουν σε "Ολυμπιακό λιμάνι" και φυσικά πάλι παρεβαίνουν τους όρους των χορηγών.

Εγώ είπα πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηλιάδη, αυτό που με ενοχλεί είναι η υποκρισία. Ίσως τα ΜΜΕ και σύσωμος ο πολιτικός κόσμος να μην έχουν πρόβλημα κι αυτοί με τον Τσενάι και με τον κάθε Τσενάι, υπάρχουν κάποιοι όμως που κάθε φορά ξεσπαθώνουν και με τον Ηλιάδη και τον κάθε Ηλιάδη αποθεώνουν.

Κακά τα ψέματα , όταν κερδίζουμε καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκερπάνια , ντόπα - ξεντόπα , έστω και αν ο αθλητής μας δεν μιλάει λέξη ελληνικά . Δεν το βρίσκετε όμως γελοίο ? Η ομάδα του softball είχε μόνο ένα ελληνικό επίθετο , στην ομάδα του Baseball (πάτωσε κιόλας) κανείς δεν ήξερε ελληνικά (κάποιος είπε ότι πρώτη φορά άκουσαν τον ελληνικό ύμνο) κλπ . Είναι εκπρόσωποι της Ελλάδας αυτοί ? Σε τι διαφέρουμε από τους άλλους που χρησιμοποιούν μαύρους ? Ολα για την νίκη θα μου πείτε , αλλά στ'αλήθεια , δεν αισθάνεστε λίγο άσχημα μ'αυτό ?

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα [Σήμερα, στις 09:20]

Κακά τα ψέματα , όταν κερδίζουμε καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκερπάνια , ντόπα - ξεντόπα , έστω και αν ο αθλητής μας δεν μιλάει λέξη ελληνικά . Δεν το βρίσκετε όμως γελοίο ? Η ομάδα του softball είχε μόνο ένα ελληνικό επίθετο , στην ομάδα του Baseball (πάτωσε κιόλας) κανείς δεν ήξερε ελληνικά (κάποιος είπε ότι πρώτη φορά άκουσαν τον ελληνικό ύμνο) κλπ . Είναι εκπρόσωποι της Ελλάδας αυτοί ? Σε τι διαφέρουμε από τους άλλους που χρησιμοποιούν μαύρους ? Ολα για την νίκη θα μου πείτε , αλλά στ'αλήθεια , δεν αισθάνεστε λίγο άσχημα μ'αυτό ?

μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, τα τελευταια χρονια ολοι αυτοι ειναι που κερδισαν πολλα για εμας τους ιθαγενεις. απο την αλλη ομως, τους δωσαμε πατριδα για ενα μεταλλιο. ισως καπου το χρειαζονται κι αυτοι σαν αναγνωριση του κοπου και της αξια τους, κι εμεις για τη χαρα που δε μας δινουν τα "καθαροαιμα" ελληνοπουλα.

ΥΓ. δε μιλαω για τις ελληνοποησεις της τελευταιας στιγμης για να αποκτησουμε ομαδα Baseball και αλλα τετοια, μιλαω γι αυτους που ηρθαν και εγκατασταθηκαν εδω, οι περισσοτεροι απο το πρωην ανατολικο μπλοκ.

Χθες το βράδυ ξαναείδα την τελετή έναρξης και με μάγεψε για 2 φορά . Δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ τους δύσμοιρους Κεντέρη-Θάνου που δεν ήταν εκεί . Ο δε πρώτος ... του πήρανε το γλυκό από το στόμα ! Πίκρα κι' αυτή ! Νομίζω ότι αυτή και μόνο η τιμωρία , φτάνει και περισεύει . Οσο για την εισαγγελία , καλύτερα να τους αφήσουν ήσυχους τους αθλητές και να κυνηγήσουν τους πραγματικά υπεύθυνους που χειρίστικαν τόσο αισχρά την κατάσταση . Αν είχαν βγεί από την πρώτη νύχτα στις κάμερες δεν θα είχε γίνει τόσος ντόρος , αλλά αυτοί κρυβόντουσαν . Αν είχαν σχεδιάσει καλύτερα το ατύχημα , δεν θα ξεφτιλιζόντουσαν τόσο . Εγώ απλά νομίζω ότι κάποιοι τους έπεισαν ότι θα την βγάλουν καθαρή με τα παραμύθια .

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα [Σήμερα, στις 12:27]

Χθες το βράδυ ξαναείδα την τελετή έναρξης και με μάγεψε για 2 φορά .

πως θα γινει να τη δουμε και εμεις 2η φορα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.