Georgesod Αύγουστος 15, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Και κάτι άλλο, αυτά τα σκουλήκια των media οι δημοσιογράφοι αν δεν είχε έρθει το θέμα στην επιφάνεια και τα παιδιά είχαν πετύχει κάτι καλό θα γλείφαν κ@λους για να τους πάρουν μια συνέντευξη. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 15, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Το είδα αυτό στην πράξη σε γυμναστήρια όπου άτομα που πήραν τεστοστερόνη από τα 80 που σηκώναν στον πάγκο πήγαν κατευθείαν στα 200. Ε, εδώ νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός!!Απο μόνη της η τεστοστερόνη δε δίνει τέτοιες διαφορές... ’σε που κανείς δεν κάνει θεραπεία με σκέτη τεστοστερόνη... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 15, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77Ααα,το αλλο το ξωανο χθες (βλ. Αγγελοπουλου) πηγε να καψει τη μιση Φιλοθεη, μονο και μονο για να δουν αυτη και οι εκλεκτοι καλεσμενοι της πυροτεχνιματα. Ε ρε Ελλαδα με τα ωραια σου Καλά, η γυναίκα έχει τρέλα με τα πυροτεχνήματα!! Αλλά, κυρία μου, τι σου φταίνε τα δεντράκια???’σε που, σε τελική ανάλυση, οι καλεσμένοι σου είχαν χορτάσει πυροτεχνήματα την προηγούμενη το βράδυ!!!!Εκτός φυσικά αν πίστευες οτι τα δικά σου θα είναι πιο εντυπωσιακα................!!!!! :whip: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 15, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 00:56] Ε, εδώ νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός!!Απο μόνη της η τεστοστερόνη δε δίνει τέτοιες διαφορές... ’σε που κανείς δεν κάνει θεραπεία με σκέτη τεστοστερόνη... :devil: Εντάξει εννοείται αυτό. Απλά ανέφερα την τεστοστερόνη γιατί είναι ευραίως γνωστή. Πάντως το παράδειγμα που ανέφερα είναι πραγματικό (ενός φίλου από τον στρατό). Και μιλάω πάντα για ενέσιμη τεστοστερόνη πριν την προπόνηση που επιδρά άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 15, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Καλά, η γυναίκα έχει τρέλα με τα πυροτεχνήματα!! Αλλά, κυρία μου, τι σου φταίνε τα δεντράκια???’σε που, σε τελική ανάλυση, οι καλεσμένοι σου είχαν χορτάσει πυροτεχνήματα την προηγούμενη το βράδυ!!!!Εκτός φυσικά αν πίστευες οτι τα δικά σου θα είναι πιο εντυπωσιακα................!!!!! :whip: :tomato: Ασε δε τη παω μια. Θελω να της ριξω ροχαλα και μετα να την εκτελεσω. Δεν εχω ξαναδει γυναικα που να με τσαντιζει τοσο πολυ. Μαλλον υπηρχε αλλη μια. Η πρωην υπουργος εξωτερικων της αμερικης. Η ολμπραιτ.... Γ@Μ@Τ@ τα νευρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 15, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2004 Αρχική απάντηση από georgeks78 Ασε δε τη παω μια. Θελω να της ριξω ροχαλα και μετα να την εκτελεσω. Δεν εχω ξαναδει γυναικα που να με τσαντιζει τοσο πολυ. Μαλλον υπηρχε αλλη μια. Η πρωην υπουργος εξωτερικων της αμερικης. Η ολμπραιτ.... Γ@Μ@Τ@ τα νευρα μου :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 16, 2004 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 22:19] Συγχώρεσε μου την φράση αλλά είναι επαγγελματική ξεφτύλα. Η νοοτροπία αφού ντοπάρονται όλοι ας πιω κι εγώ κάτι δε μου ταιριάζει. Και προσωπικά δε θα χαρώ καθόλου αν το πάρει ντοπαρισμένος για να έχει του χρόνου καινούριο bonus από την coca cola ή την nike. Και μακάρι να τους πιάσουν ντοπαρισμένους όλους μπας και καταλάβουν το παγκόσμιο ρεζιλίκι που πρέπει να υπομένουμε. Οτι θελεις σου συγχωρώ. Να σου εξγήσω όμως πως το εννοώ. Επαγγελματικός Αθλητισμός . Νομίζω ότι εδώ πιασαμε το αθλητισμός και ξεχασαμε το επαγγελματικός. Αν δεν θες να ντοπαριστείς να πας να τρέχεις 3 φορες την ευδομαδα για να εχεις καλό σωματάκι , να εχεις να λες και στα παιδία σου οτι κερδισες κανα μετάλια στο σχολείο και εριξες και κανα δυο γκομενάκια έτσι . Να εισαι επαγγελματίας όμως σημαινει ότι πρέπει να φας απο αυτό , και αυτό δεν ειναι ευκολο στο στίβο . Αν δεν κερδίζεις σοτυς αγώνες όλες οι πόρτες ειναι κλειστές , πεινάς ,ασχολεισαι με κατι άλλο. αν κερδισεις τα $$ ειναι πολλά σε όλες τις χώρες , και το βόλεμα μεγάλο ακόμα και εδώ. Εδω ο κόσμος σκωτόνει για το χρήμα , θα φοβηθεί καποιος να ντοπαριστεί? Σε ότι συνάφι χωθεις θα πρέπει να παιξεις με τους κανόνες και όχι να τους κάνεις, ειτε εισαι αθλητης ειτε μπάτσος ειτε ανοιξεις μπαράκι ή οτιδήποτε. Σαν να δινεις πανελήνιες και να μου λές ειναι ξεφτίλα η κατάσταση με τα φροντηστίρια όλοι πάνε η κάνουν ιδιέτερα , εγώ δεν θα πάω. Δεν θα πας και θα εισαι ο περήφανος νεος που σκιστηκε στο διάβασμα και πήρε τα @@ του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 16, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ολη η αληθεια για τους Ολυμπιακους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 16, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λεγόμενα του alex κυρίως, αλλά όχι μόνο, είναι πως είναι ένα φαινόμενο της κοινωνίας όλο αυτό. Για να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο πρέπει να κινηθείς εκτός νομιμότητας. Είτε σου αρέσει έιτε όχι. Αυτό που δεν κάνουν όμως και γίνονται άμεσα συνένοχοι είναι να μην το καταπολεμάνε. Δέχονται τους όρους αυτούς και από κείνη την στιγμή είναι το ίδιο ένοχοι με τους όποιους άλλους είναι ανακατεμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 16, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Κι εμείς πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για τις νίκες που παίρνουν; Sorry αλλά δεν θα πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 16, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [14-08-2004 20:41] Βασικα το αντιν ντοπινγκ σε βρισκει μεχρι και 1,5 μηνα πρίν. (Μαλιστα ακουστηκε ότι βγηκαν καινουρια μηχανηματα που βρισκουν ίχνη και 3 μηνες πριν. ) .... Aλλα βγαινουν και καινουργια σκευασματα που δεν ανιχνευονται, μεχρι να βγει ενα καινουργιο μηχανημα... Μετα θα βγουν και αλλες ουσιες, αλλο μηχανημα κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 16, 2004 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:17] Ολη η αληθεια για τους Ολυμπιακους... Πολυ Γελιο λεμε.... :D :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 16, 2004 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Φίλε Κοπρίτη είμαι 100% μαζί σου. ΔΕΝ λυπάμαι ούτε την Κα Θάνου ούτε τον Κο Κεντέρη με τις απολαβές των 650.000 ετησίως εγώ τουλάχιστον με τόσα λεφτά θα έτρεφα και τα τρισέγγονά μου. Δηλαδή τι θέλουν να μας πούν; ότι ένας ναυτικός (και ιδιαίτερα αυτοί που είναι λαδάδες) δουλεύει λιγότερο στη διάρκεια της ζωής του; ή ένας γιατρός ή κάποιος που έχει φάει τελοςπάντων και 10 παντελόνια στα θρανία για να κάνει κάτι πιο χρήσιμο στη ζωή του απο το να τρέχει, να πηδάει ή να πετάει μεταλικά αντικείμενα προκειμένου να ''δοξάσει'' τη χώρα του και η χώρα του μετά για να του ανταποδώσει την ΤΟΟΟΟΟΣΟ Mεγάλη τιμή που της έκανε (?) να του δίνει 200.000 ''δωράκι'' να του κόβει σύνταξη και να τον βάζει και στις ένοπλες δυνάμεις - σώματα ασφαλείας και μάλιστα να τον κάνει αξιωματικό (ξεφτιλίζοντας - αδειάζοντας) όλους τους άλλους που μπήκαν με την αξία τους και μετά απο χίλια βάσανα (σαν να τους λέει: καλοί μ@λ@κες είστε που παιδευεστε τόσα χρόνια. ενώ αν είσασταν αθλητές....). Και μετά έχεις και καμπόσους χαχόλους να ''πέφτουν απο τα σύνεφα'' (τέτοιοι που είναι τέτοιοι κυβερνώντες τους αξίζουν. μην πώ και χειρότεροι). και για να κάνουμε και μιά σύγκριση, ο νερουλάς απο το Μαρούσι που κέρδισε τον πρώτο μαραθώνιο το μόνο που ζήτησε ήταν μια σούστα (κάρο) για να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του, ενώ αυτός που κέρδισε στο τριπλούν (και ήταν και αμερικάνος) θυσίασε τις σπουδές του στο χαρβαρντ (αφού ο πρύτανης δέν ενέκρινε να λάβει μέρος στους αγώνες και όχι μόνο δεν του επιχορήγησε το ταξίδι αλλά τον απέβαλε κιόλας ) ήρθε στην αθήνα δουλευοντας πλήρωμα σε πλοίο που ερχόταν εδώ και το μόνο που πήρε ήταν το κλαδί της ελιας (και μέχρι που πέθανε πίστευε ότι αυτό άξιζε περισότερο απο οποιαδήποτε καριέρα καθηγητή και ήταν περήφανος για αυτό) και το μόνο που έκανε για να ζήσει ήταν να γράφει μυθιστορήματα για περιοδικά. Αυτός ήταν ΑΝΤΡΑΣ και μάλιστα με πολλά κιλά @@ και όχι τα @@ αντράκια που αποθεώουμε σήμερα. (τα στοιχεία είναι δανεισμένα απο το βιβλίο του Δ. Καμπουράκη ''Μια σταγόνα ιστορία''). Αυτά τα λίγα για να έχουμε και ένα σοβαρό μέτρο σύγκρισης απο εκεί και πέρα τα συμπεράσματα και οι γνώμες για το ΤΙ πρέπει να γίνει με τους εν λόγω ''αθλητές'' δικά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 16, 2004 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 colt3003 :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2004 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Πολυ σωστος colt3003;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 16, 2004 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Επειδή νομίζω ότι κάπου χάθηκε το μέτρο, Θα προσθέσω στην σωστή κατά την άποψη μου προσέγγιση του alex_000 τα εξής.Πριν 20-25 χρόνια μόνο με το ταλέντο και ελάχιστη προπόνηση κέρδιζες Πριν 10-15 χρόνια για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειαζόσουνα 6 περίπου ώρες την ημέρα προπόνηση. Οποιαδήποτε σύγκριση λοιπόν είναι ατυχής και εκ του πονηρού. Τα σημερινά ρεκόρ χρειάζονται 8-10 ώρες προπόνηση . Αυτό επιβαρύνει δυσανάλογα τον οργανισμό και η ξεκούραση δεν φτάνει για τον αναβολισμό των κατεστραμμένων κυττάρων. Εδώ έρχονται τα αναβολικά που βοηθάνε να επανέλθεις μετά από τέτοιο όγκο προπόνησης. Δεν λειτουργούν σαν νίτρο τα αναβολικά δύναμης μετατρέποντας σε σε σφαίρα στον αγώνα. Για να το κάνω ψιλά, σε βοηθάνε να ξεφορτώνεις 3 νταλίκες μπάζα κάθε μέρα αντί για 2 και μετά να πας Αθήνα - Κόρινθο με επιστροφή τρέχοντας αντί για Αθήνα Ελευσίνα. Το άλλο πρωί δε, είσαι καλά για να ξαναρχίσεις.Τέλος θέλω να προσθέσω ότι στον πρωταθλητισμό και τα παρελκυόμενα του, μπαίνεις σιγά σιγά , έτσι που δεν μπορείς να έχεις καθαρή κρίση. Χωρίς να λησμονούμαι ότι είσαι πουλημένο κρέας στα χέρια του προπονητή. Αυτός αποφασίζει τα πάντα για σένα.Εγώ τους λυπάμαι. Λυπάμαι διό φουκαράδες που δεν ευτύχησαν να έχουν ένα προπονητή ικανό να τους προστατεύσει. Τους λυπάμαι γιατί θα ζήσουν με την ρετσινιά για την υπόλοιπη ζωή τους ενώ ο προπονητής θα συνεχίσει με άλλους.Όσο για τα λεφτά, που τελικά θα τους μείνουν, γιατί ζούνε πολλοί νταβατζήδες στην πλάτη τους: ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΥΓ1 Όσοι νομίζουν ότι τα παράνομα αναβολικά είναι μακριά, ας διαβάσουν προσεκτικά τι γράφουν τα διάφορα κόκκινα, μπλε, πράσινα βουβάλια και άλλα ζώα που πωλούνται στα περίπτερα, και θα πέσουν ξεροί. ΥΓ2 Δεν αναφέρθηκα καθόλου στα συμφέροντα των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου γιατί είναι πολιτικό θέμα και θα πάει μακριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 16, 2004 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ας σταματήσουμε να τους φωνάζουμε αθλητές τότε κι ας τους λέμε μηχανές μιας και χρειάζονται συμπλήρωμα "λαδιών" κάθε μέρα. Τουλάχιστον ας βάλουν ρομποτικά να τρέχουν.. τότε θα μπορούν να τους κάνουν και "επισκευή" κάθε μέρα χωρίς να παραπονιέται κανείς... Σε λίγο χρόνια θα μιλάμε για βιονικούς "αθλητές" και μετά την κούρσα τους θα τους βάζουμε στα καρεκλάκια να φορτίζονται... Ιδεώδη του αθλητισμού είπατε; χΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 16, 2004 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Εγώ επειδή πριν 4 χρόνια άνοιξα την τηλεόραση για να απολαύσω τον Κεντερη να κερδίζει, θεωρώ το εαυτό μου συνυπεύθυνο. Με την ακροαματικότητα έδηξα τι ήθελα, και η «εταιρεία» φροντίζει να το επαναλάβει για να διαφημιστεί. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Το ίδιο συνυπεύθυνος θα αισθανθώ αν κάποτε μαθευτεί κάτι ( χτυπάω ξύλο) για την εθνική ποδοσφαίρου.Δεν τα επικροτώ, αλλά δεν τραβάω την ουρά μου κάνοντας κριτική εκ του μακρόθεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 16, 2004 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:54] Ας σταματήσουμε να τους φωνάζουμε αθλητές τότε κι ας τους λέμε μηχανές μιας και χρειάζονται συμπλήρωμα "λαδιών" κάθε μέρα. Τουλάχιστον ας βάλουν ρομποτικά να τρέχουν.. τότε θα μπορούν να τους κάνουν και "επισκευή" κάθε μέρα χωρίς να παραπονιέται κανείς... Σε λίγο χρόνια θα μιλάμε για βιονικούς "αθλητές" και μετά την κούρσα τους θα τους βάζουμε στα καρεκλάκια να φορτίζονται... Ιδεώδη του αθλητισμού είπατε; χΑ... Σωστά ! και επιπλέον: 1. ας σταματήσει η ΔΟΕ το κυνηγητό και το κρυφτούλι για το ποιός είναι ντοπαρισμένος (αφού είναι όλοι) και ας γίνει η ολυμπιάδα πεδίον δόξης λαμπρόν για τις απανταχού εταιρίες σκευασμάτων-διατροφικών-αυξητικών και λοιπων τσουμπλεκιών ΦΑΝΕΡΑ και ΝΟΜΙΜΑ. Έτσι και το ''παιχνίδι'' θα συνεχιστεί και επιτέλους δεν θα αναρωτιώμαστε γιατι ψοφωλογάνε στα 35 τους, γιατί δεν μπορούν να κάνουν παιδιά γιατι οι γυναίκες μοιάζουν με τον μπάμπη τον νταλικέρη κλπ. και 2. Ας σταμητήσει το ΑΝΕΚΔΟΤΟ για το ποιον δοξάζουν. Εγώ προσωπικά δεν τους το ζήτησα και όυτε νιώθω πιο περήφανος όταν ένα άλιεν τρέχει πιο γρήγορα απο ένα άλλο και κερδίζει μετάλιο για τη χώρα μου. Και επιπλέον θα πρέπει να είμαι και πολύ ΚΟΡΟΙΔΟ να νομίζω ότι έχει ανάγκη η χώρα μου να δοξαστεί απο κάτι παραφουσκωμένους (στο σώμα απο τα χάπια και στο μυαλό απο την έπαρση) επειδή το κοκτέιλ τους ήταν καλύτερο απο κάποιους άλλους. Όσο για το άν τα έχουνε δουλέψει αυτά που παίρνουν, έχω 2 απαντήσεις α) αν ισχύει κάτι τέτοιο (που τουλάχιστον εγώ αμφιβάλλω) τοτε να μας κάνουν τη χάρη να το βουλώσουν και αφου τα τσεπώσουν να πάνε και να κάνουν ότι θέλουν ΑΡΚΕΙ να μη μας παραμυθιάζουν ότι μας έκαναν και χάρη γιατί μας δόξασαν. και β) ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση ότι οχτάωρα και να τραβάνε ότι ρίσκα και να παίρνουνε αυτό που λένε δουλεία δεν συγκρίνεται με τουλάχιστον 3 ντουζίνες άλλες που είναι ΑΠΕΙΡΩΣ δυσκολότερες, ΑΠΕΙΡΩΣ ανθυγεινότερες και ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ψυχοφθόρες απο τη δικιά τους ΚΑΙ τόσα λεφτά δεν θα τα δούνε ούτε και αν δουλευαν 3 ζωες. Αυτοι οι τελευταίοι σε σύγκριση δηλαδή με τους αθλητές τι είναι;;;; ΜΟΥΛΟΙ :::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 16, 2004 Author #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Είμαστε συνυπεύθυνοι αλλά όχι για την ακροαματικότητα που τους δίνουμε, αλλά επειδή τους αφήνουμε να είναι στην επικαιρότητα με όλα αυτά τα πολιτιστικά, κοινωνικά, αθλητικά κ.α. αγαθά που μας πουλάνε.Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.