Jump to content

Αγαπημενα NEED FOR SPEED

Nephiλiμ

Για πειτε  

321 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

εγώ τα έχω παίξει όλα εκτός από το nitro που δεν βγήκε για pc

και αυτά που άρεσε ήταν από το underground2 έως undercover (εκτός prostreet)

γιατί μου αρέσουν τα game που τρέχεις σε όλη την πόλη και όχι σε πίστες μόνο

και ψήφισα undercover λόγο καλύτερων γραφικών :yes2:

High stakes και P.Unleashed για μενα ηταν τα καλυτερα..και τα underground ηταν καλα αλλα οχι τοσο.

Ατελειωτα καψιματα και επισης απο τα λιγα παιχνιδια που μπορω να τα παιξω ακομα και τωρα ανετα..και ας ειναι χαλια τα γραφικα αυτην την στιγμη.

Α και μην ξεχασω τα απιστευτα soundtracks στο High stakes οπως και στο Unleashed.

Είναι τόσα πολλά που έχω χάσει τον μπούσουλα. Ευχάριστες αναμνήσεις φέρνει το πρώτο nfs στο οποίο έκανες καγκουριές στο αμάξι και είχε για πρώτη φορά το drifting. Υποθέτω το underground 1 είναι.

Underground 2 μόνο και μόνο που είχε I.C.E και peugeot 206

carbon επειδή ημούν pro στις πίστες στα βουνά :p στο ίντερνετ ήμουν τοπ 10

III : Hot pursuit, μακραν το πιο αγαπημενο.

Το πρωτο NFS που επαιξα. Τα τοπια ηταν μαγικα.

Θελει κολπα για να παιξει στα 7αρια πλεον, αλλα καμια φορα το βαζω λιγα λεπτα για την νοσταλγια.

Εχω ασχοληθει με NFS απο Hot Pursuit 2 και μετα.Αυτο ηταν καλο.Αρκετα καλο.

Τα 2 underground την παλευαν αλλα πολυ καγκουρια και δεν μου ταιριαζει.Δεν μου λεει κατι να φτιαχνω ολη την ωρα ενα αμαξι και απλα να κανω αγωνες.

Το Most Wanted(πριν λιγους μηνες τερματισα) που και ψηφισα ηταν πιστευω απο τα πιο ολοκληρωμενα arcade racing.Η δυσκολια του το μονο αρνητικο για μενα,μονο τανκ του αμερικανικου στρατου δεν εφεραν να φτιαξουν οδοφραγματα.

Απο εκει και μετα ενω ολα τα δοκιμαζα κανενα δεν μου κανε κλικ.

Το the run μονο τερματισα που θα μπορουσε να ηταν επος.Δεν ηταν.

Τουλαχιστον ηταν διασκεδαστικο και μικρο.

Απ το 2000 κ μετα μας εχουν πνιξει τα.... ξερετε σεις :p

Μακραν το Porche κ για μενα, αλλα ολα το προγενεστερα εχουν ιδιαιτερη θεση στη καρδια μου :)

Ειδικα το ΙΙ που ηταν κ το 1ο μου, δωρο πρεπει να ηταν τωρα που τα θυμαμαι απο [MENTION=391]Borg[/MENTION] :D

Most wanted & Hot pursuit 2

για το fun factor πιο πολύ. Δεν είναι παιχνίδια ρεαλισμού επι το πλείστον τα nfs πάντως(βασικά οτι να ναι είναι, απλά τα ευχαριστιέσαι... κάποια)

Porsche Unleashed (2000)

Με αυτό ίσως κατάλαβα τι σήμαινε οδήγηση και κόλλησα με αυτό τον υπέροχο κατασκευαστή αυτοκινήτων. :inlove:

Το πρώτο nfs όταν βγήκε είχαμε πάθει shock!

To porsche είναι all-time favorite.

To most wanted ήταν για εμένα το πληρέστερο της underground era

και το shift έφερε νέα στοιχεία στο series

(είχε προσπαθήσει και το prostreet, αλλά το πείραμα κρήθηκε αποτυχημένο).

PS. Όχι και γερόντια :p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.