Jump to content

Αγαπημενα NEED FOR SPEED

Nephiλiμ

Για πειτε  

321 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

με αφορμη το παρακατω βιντεο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l6I5RiddRsE]History of - Need for Speed (1994-2012) - YouTube[/ame]

και την κλασσικη -και τελειως ΑΚΥΡΗ - ατακα "το ταδε NFS ειναι αισχος δεν ειναι σαν το ταδε και το ταδε -λογικο αφου τα φτιαχνουν αλλα studios κλπ-

φτιαχνουμε το poll.

Μπορειτε να ψηφισετε παραπανω απο 1 φυσικα.

Ειμαι σχεδον σιγουρος τι θα "νικησει" αλλα ενηγουη.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Ειμαι απο tapatalk και δεν βλεπω το poll..Ψηφιζω underground 2 και σαν 2ο shift 2..Πιστευω τα καλυτερα nfs..

Ειμαι απο tapatalk και δεν βλεπω το poll..Ψηφιζω underground 2 και σαν 2ο shift 2..Πιστευω τα καλυτερα nfs..

VOTE OR DIE :T:

τι εγινε ρε παιδια? μονο εγω ψηφισα!!

α ρε Porsche Unleashed με τα κατεβασμενα αμαξακια απο το νετ που πηγαιναν 400+ :rofl:

Ψήφισα τα 4 από 2002 εως 2005. Για τα πιο πριν, ήμουν μικρός και δεν τα έχω παίξει και τα πιο μετά είναι ΓΤΠ.

Ψήφισα τα 4 από 2002 εως 2005. Για τα πιο πριν, ήμουν μικρός και δεν τα έχω παίξει και τα πιο μετά είναι ΓΤΠ.

Fact.

Στο πολ θα φανουνε τα γεροντια απο τα νεουδια as well :rofl:

Έλιωσα σχεδόν τα πάντα μέχρι το 2005, μετά παράτησα τη σειρά. Δοκίμασα το shift κάποια στιγμή αλλά δεν μου έκανε 'κλικ'.

Αν και ήμουν μόνο τεσσάρων όταν βγήκε το Hot Pursuit (1998)

ακόμα και τώρα, καμιά φορά, ανοίγω το ps1 για να παίξω

αυτό και τα crash, τα καλύτερα παιχνίδια.

το πρωτο NFS. Τι μου θυμισε. Ατελειωτο καξιμο στο Panasonic 3DO! Γραφικα απο αλλο πλανητη για τοτε και εθιστικό gameplay! Μετά θυμαμαι το Porsche, το πρωτο που επαιξα σε PC, ατελειωτο καψιμο, ειχε παει στραφι το εξαμηνο εκείνο :hehe:

Tελος, τα 2 Undergroung. Δεν λεω οτι ειναι τα καλυτερα NFS (εκτοτε εχασα επαφη και ελαχιστα εχω ασχοληθει με μερικα απο τα επομενα) αλλα ήταν την εποχη που (ακομα) σπουδαζα και ειχα φτιαξει ενα αξιομαχο PCακι με την Logitech MOMO παρεα και λιωναμε :D

νομιζω υπηρχε και NFS II SE (special edition)

το ΙΙ ψηφισα παντως.τα αλλα δε μαρεσαν

Το Most Wanted από εμένα και το Hot Pursuit 2 για...συναισθηματικούς λόγους μιας και όταν το 2002 έκανα αναβάθμιση σε AthlonXP ήταν το πρώτο racing game που έπεσε στα χέρια μου.Μέχρι τότε ήμουν με ένα Pentium ΜΜΧ από το 1997 :)

EDIT: και γι'αυτό:

[ame]

[/ame]

Είχα καγκουρέψει πολλά αμαξάκια στα δύο underground (καημένο MX5 τι είχες τραβήξει :( ) και γενικά σπατάλησα αρκετές ώρες στα Hot Pursuit, High Stakes, Carbon, Most Wanted και λιγότερο το Shift, αλλά τώρα κοιτώντας προς τα πίσω θα έλεγα ότι όλη η σειρά ήταν για τα πανηγύρια. Ίσως το Shift να άξιζε αν είχα ασχοληθεί παραπάνω. Οπότε τελικά κανένα δεν είναι στα αγαπημένα :sorry:

Το τέλειο balance ρεαλισμού-ψευτιάς-arcadeίλας-διασκέδασης υπήρχε στο Grid imho. Kαι για τους πιο σκληροπυρηνικούς αυτό.

Το Underground και το 2 τα είχα λίωσει

(Πάντα καγκούρικα τα έκανα)

Άμα δεν είχε Neon από κάτω και Nikele ζάντες δεν έβγαινε από το Garage.!

Underground (2003)

Underground 2 (2004)

Most Wanted (2005)

Αν και με το τελευταίο ( The Run ) ασχολούμαι αρκετά τελευταία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.