amorfis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2012 καλησπερα παιδια.. εχω ενα θεμα και δε μπορω να βρω ποιος δισκος το εχει.. εχω 4χ1tb αλλα μεταξυ συγκεκριμενων 2 οι αντιγραφες πεφτουν κατακορυφα. το deffragler λεει σε ποιον η κατασταση δεν ειναι καλη,βγαζει no good health. σκεφτομουν πιθανοτατα να ειναι αυτος και ελεγα να παρω εναν 2 tb τωρα. ελεγα για εναν εξωτερικο αλλα επειδη ειναι σχεδον περιπου καθε μερα συνεχεια ανοιχτος θα εχει προβλημα η θα τα παιξει συντομα? ελεγα για εναν εξωτερικο wd usb 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Αυτοί οι 4 δουλεύουν ανεξάρτητα μεταξύ τους ή σε raid;Τους έχεις ελέγξει με κάποιο πρόγραμμα όπως το hd sentinel ή το crystaldiskinfo μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Σεπτέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 ειχα βαλει της western digital το προγραμμα εδειχνε οκ to smart αλλα δε μου φαινετε καθολου οκ εμενα καποιος. ναι ανεξαρτητα δουλευουν. θα δοκιμασω ενα απο αυτα που μου λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.